Filmele și serialele cu Ving Rhames

 • Sins of the Father (2002)

  Pacatele unui tată

  Regia: Robert Dornhelm
  1 0
  6.5
 • Dark Blue (2002)

  Orașul în flăcări

  Eldon Perry e un politist veteran care nu se dă înapoi de la a încălca legea, pentru a-i pune după gratii pe cei care o merită. Atunci când partenerul său e ucis, Eldon dă pe fată toate fărădelegile superiorilor săi.

  Regia: Ron Shelton
  15 0
  6.6
 • Undisputed (2002)

  Necontestatul

  În urmă cu zece ani, Monroe era un boxer în ascensiune. Într-o noapte, într-un acces de furie, comite o crimă care-i aduce închisoarea pe viață. Bărbatul continuă să boxeze în închisori, cu un record de 67 de victorii și nicio înfrângere.

  Regia: Walter Hill
  39 2
  6.1
 • Baby Boy (2001)

  Baiețelul

  Povestea unui baiat de cartier care nu vrea sa iasa de sub fustele mamei. Jody e un somer de culoare care inca locuieste cu mama sa, desi e tatal unui copil si e incurcat cu doua femei. Curand, viata il va forta sa se maturizeze. In 1991, John...

  Regia: John Singleton
  1 1
  6.4
 • Final Fantasy: The Spirits Within (2001)

  Fantezia finală: Spiritele interioare

  Bazat pe subiectul celui mai bine vandut joc video in SUA, Final Fantasy este un film care aduce o schimbare in modul obisnuit al desenelor animate cu ajutorul computerului care creeaza oameni, extraterestri si mediul inconjurator.

  Regia: Hironobu Sakaguchi, Motonori Sakakibara
  31 0
  6.4
 • Mission: Impossible II (2000)

  Misiune: Imposibilă 2

  Tom Cruise si John Woo, doua din cele mai reprezentative figuri din lumea filmului au facut echipa pentru realizarea thrrilerului romantic Misiune Imposibila 2, care il arunca Ethan Hunt intr-o criza internationala de o amploare deosebita.

  Regia: John Woo
  98 4
  6.1
 • Bringing Out the Dead (1999)

  Între viață și moarte

  Evocare dura a experientelor nocturne traite de un medic de pe o ambulanta, avand ca fundal strazile si cartierele marginase ale New York-ului. Noapte de noapte, el se confrunta cu situatii grave si chemari de urgenta ale unor oameni disperati.

  Regia: Martin Scorsese
  13 1
  6.8
 • Entrapment (1999)

  Capcana pentru hoți

  Un expert in furturile obiectelor de arta si o detectiva, specialista a unei agentii de asigurari, sunt prinsi intr-un complicat joc de-a soarecele si pisica, a carui miza este un tablou semnat Rembrandt.

  Regia: Jon Amiel
  44 0
  6.3
 • Out of Sight (1998)

  Pasiune periculoasă

  Jack Foley (George Clooney) este un jefuitor de banci atipic si special, si asta pentru ca desi are cel mai gros dosar la FBI, nu a folosit niciodata in cariera sa vreo arma.

  Regia: Steven Soderbergh
  56 5
  7.0
 • Rosewood (1997)

  Masacrul din Rosewood

  Mann (Ving Rhames), ajunge intr-un orasel – Rosewood, Florida – macinat de conflicte rasiste. Oraselul se afla sub stapanirea albilor, dar este format in mare parte din familii de negri. Una din cele mai instarite familii este cea a bacanului, Mr....

  Regia: John Singleton
  7 0
  7.2
 • Con Air (1997)

  Avionul Condamnaților

  Povestea fostului erou de razboi Poe (Nicolas Cage), condamnat dupa ce ucide accidental un barbat care se luase de nevasta lui. Dupa eliberare, va lua o cursa speciala spre acasa. La bord sunt cei mai periculosi detinuti din sistemul penal american.

  Regia: Simon West
  57 1
  6.9
 • Striptease (1996)

  Erin (Demi Moore) tocmai a divortat, pierzand astfel custodia fiicei sale. Concediata de la FBI unde lucra ca secretara, ea este nevoita sa lucreze ca dansatoare intr-un club de noapte, pentru a strange banii pentru un nou proces.

  Regia: Andrew Bergman
  27 0
  4.5
 • Mission: Impossible (1996)

  Misiune: Imposibilă

  Un agent american, sub false suspiciuni de neloialitate, trebuie sa-l descopere, fara ajutorul organizatiei sale, pe adevaratul spion.

  Regia: Brian De Palma
  95 3
  7.2
 • Kiss of Death (1995)

  Sărutul morții

  Jimmy Kilmartin este un fost condamnat care încearcă să se reabiliteze, urmând calea cea dreaptă. Totuși, nu poate spune nu slujbei oferite de Little Junior Brown, un ticălos fără pereche, un om violent și puternic.

  Regia: Barbet Schroeder
  17 1
  5.9
 • Pulp Fiction (1994)

  Doi găinari care vor să jefuiască un magazin întâlnesc doi asasini care au de recuperat un obiect miraculos pentru șeful lor. Există, desigur, o seamă de povești „secundare”, care le susțin și le întregesc pe cele principale.

  Regia: Quentin Tarantino
  Oscar-uri:
  91 4
  8.9