Filmele și serialele cu Wes Bentley

  • Wes Bentley

    Wes Bentley

    45 de ani
    Data nașterii: 04.09.1978
    Locul nașterii: Jonesboro, Arkansas, USA
  • The Best of Enemies (2019)

    Cei mai buni inamici

    În vara lui 1971, Ann Atwater, o activistă pentru drepturile civile, și C.P. Ellis, un lider local Ku Klux Klan, conduc un summit în care se discută despre desegregarea școlilor din Durham, Carolina de Nord.

    Regia: Robin Bissell
    39 5
    7.3
  • Mission: Impossible - Fallout (2018)

    Misiune: Imposibilă. Declinul

    Cele mai bune intenții se întorc uneori împotriva ta, să te bântuie... Misiune: Imposibilă. Declinul îi găsește pe Ethan Hunt și echipa sa, alături de câțiva aliați familiari într-o cursă contracronometru după ce o misiune a dat greș.

    Regia: Christopher McQuarrie
    567 35
    7.7
  • Yellowstone (2018)

    Urmărește lumea violentă a familiei Dutton, care controlează cea mai mare fermă învecinată din Statele Unite. Condusă de patriarhul lor John Dutton, familia își apără proprietatea împotriva atacurilor constante din partea dezvoltatorilor de...

    Scenariul: Taylor Sheridan, John Linson
    871 15
    8.7
  • Broken Vows (2016)

    Regia: Bram Coppens
    5 1
    4.4
  • Pete's Dragon (2016)

    Pete și dragonul

    Aflat ca regizor la al doilea lungmetraj, David Lowery ne prezintă Pete's Dragon, povestea unui tânăr orfan și a celui mai bun prieten al lui, Elliott, care, întâmplător, este dragon.

    Regia: David Lowery
    16 0
    6.7
  • Knight of Cups (2015)

    Cavalerul de pică

    Regia: Terrence Malick
    15 4
    5.6
  • We Are Your Friends (2015)

    Vibrează cu mine

    Cole are 23 de ani şi visul său este să devină producător de muzică. James, un DJ cunoscut, îl ia sub aripa sa, dar Cole este tot mai atras de Sophie, iubita lui James. Curând tânărul va trebui să aleagă între dragoste şi carieră.

    Regia: Max Joseph
    12 0
    6.2
  • Final Girl (2015)

    Veronica este nouă în şcoală. Fata devine ţinta unor băieţi care au inventat un sport bolnav: ademenesc fete în pădure, unde le vânează şi le ucid. Însă aceştia nu ştiu că Veronica este un asasin în devenire trimis în acea şcoală cu o misiune precisă

    Regia: Tyler Shields
    12 1
    4.7
  • The Better Angels (2014)

    Îngerii mai buni

    Filmul prezintă evenimentele din copilăria lui Abraham Lincoln care l-au marcat și l-au format să devină omul care a schimbat America.

    Regia: A.J. Edwards
    1 0
    6.0
  • Amnesiac (2014)

    Povstea unui bărbat care se trezește țintuit la pat în urma unui accident rutier. Bărbatul și-a pierdut memoria, însă începe curând să suspecteze că cea care îl îngrijește, și care pretinde a fi soția lui, este o impostoare cu intenții criminale

    Regia: Michael Polish
    5 2
    4.3
  • Welcome to Me (2014)

    Bine ai venit la mine

    O femeie cu o o afecțiune psihică devine o femeie bogată atunci când câștigă la loterie. Ea își folosește câștigurile ca să-și îndeplinească visul de o viață, acela de a fi următoarea Oprah.

    Regia: Shira Piven
    3 0
    5.9
  • Cesar Chavez (2014)

    Chavez

    O biografie a sindicalistului-luptător pentru drepturi civile Cesar Chavez. Rosario Dawson, Michael Pena şi Gabriel Mann sunt protagonişti

    Regia: Diego Luna
    1 0
    6.4
  • Foștii colegi de trupă Travis, Anna și Barry se reunesc pentru prima dată în șapte ani ca să celebreze împreună implinirea varstei de 30 de ani. Dar când fericirea dispare, ei rămân în supectrul neânțelegerii care i-a destrămat inițial.

    Regia: Gabriel Cowan
    0 0
    4.6
  • Fiind concediat de la locul de munca, lui Ben ii vine o idee cum ar scapa din aceasta situatie complicata prin modalitati ilicite, astfel ca incepe o serie de jafuri armate.

    Regia: Saar Klein
    1 0
    5.1