Filmele și serialele cu William McNamara

  • William McNamara

    William McNamara

    59 de ani
    Data nașterii: 31.03.1965
    Locul nașterii: Dallas, Texas, USA
  • Regia: Asif Akbar
    15 1
    2.9
  • The 2nd (2020)

    Un agent al Serviciului Secret este implicat într-un complot terorist când colega de clasă a fiului său, fiica unui judecător de la Curtea Supremă, este răpită.

    Regia: Brian Skiba
    29 6
    3.8
  • The Wrong Tutor: After School (2019)

    O profesoară nepotrivită

    Când Eric, vedeta liceului, are nevoie de ajutor cu proiectele pentru școală, Emily, o nouă elevă, o convinge pe mama băiatului, că ea este perfectă pentru a face mediații cu el. Dar Emily are alte motive dincolo de dorința ei de a-l ajuta cu temele.

    Regia: David DeCoteau
    0 0
    4.2
  • A Wedding for Christmas (2018)

    Decoruri de Crăciun

    O ambițioasă organizatoare de nunți trebuie să aleagă între carieră și familie atunci când, în Ajun, nunta surorii ei se suprapune peste un eveniment important la muncă.

    Regia: Fred Olen Ray
    5 4
    5.3
  • Day of the Mummy (2017)

    Ziua mumiei

    Regia: Johnny Tabor
    2 0
    2.6
  • Ambushed (2013)

    Pe muchia dreptății

    În Los Angeles, Agentul Maxwell descoperă o operațiune de contrabandă de cocaină internațională condusă de Vincent Camastra. Când Beverly Royce merge sub acoperire și ia legătura cu dealerii de droguri, se afundă mai adânc decât sperase.

    Regia: Giorgio Serafini
    7 2
    3.8
  • The Legend of Hell's Gate: An American Conspiracy (2011)

    Legenda porții Iadului

    Irlandezul McKinnon si asociatul sau, Edwards, ajung in SUA in cautarea unei comori. McKinnon si Edwards il cunosc pe Kelly. Cei doi banuiesc ca barbatul ascunde ceva. Destinele celor trei talhari se intrepatrund si aici incepe o adevarata poveste.

    Regia: Tanner Beard
    6 0
    4.1
  • Time Lapse (2001)

    Condamnat la uitare

    Clayton Pierce (William McNamara), un spion american, primeste sarcina de a participa, sub acoperire, la o tranzactie de droguri care are loc intre o grupare ruseasca si una irakiana. Dar in timp ce afacerea se afla in desfasurare, Pierce...

    Regia: David Worth
    0 0
    4.1
  • Copycat (1995)

    Crime la indigo

    Filmul investigheaza psihologia unui criminal in serie care isi alege victimele dupa cele mai atipice criterii. El reconstituie in fapt crime abominabile comise de ucigasi in serie celebri din istoria Americii, instaurand teroarea in San Francisco.

    Regia: Jon Amiel
    19 0
    6.6
  • Chasers (1994)

    Supraveghetorii

    Trebuia sa fie o misiune de rutina: transferarea unui prizonier de la o inchisoare la alta. Dar detinutul nu era unul obisnuit... Detinutul este o femeie... Si nu orice femeie, ci voluptoasa Toni Johnson (Erika Eleniak).

    Regia: Dennis Hopper
    18 0
    5.2
  • Surviving the Game (1994)

    Joc sângeros

    Cunoscutul cantaret de rap, Ice T joaca in acest film de actiune rolul lui Jack Mason, un vagabond care se decide sa incheie socotelile cu viata cand, in aceeasi zi, cei mai buni doi prieteni ai sai sunt ucisi.

    Regia: Ernest R. Dickerson
    9 1
    6.2
  • Aspen Extreme (1993)

    Instructorii de schi

    Doi prieteni tineri si idealisti renunta la slujbele pe care le aveau in Detroit si pleaca sa devina instructori de schi la Aspen. Dar nu sunt amandoi la fel de norocosi: in timp ce T.J. (Paul Gross) este acceptat imediat la noua slujba si chiar...

    Regia: Patrick Hasburgh
    2 0
    6.0
  • Doing Time on Maple Drive (1992)

    Când măștile cad

    Regia: Ken Olin
    1 0
    7.0
  • Dream a Little Dream (1989)

    Doar un vis

    Bobby Keller este un tanar care pare sa aiba tot ce-si doreste, insa in ciuda acestui fapt nu este deloc fericit. La scoala lucrurile nu merg deloc bine, fata pe care o iubeste este prietena cu cel mai dur baiat din scoala, iar parintii lui abia...

    Regia: Marc Rocco
    5 2
    5.7
  • Secret of the Sahara (1988)

    Secretul din Sahara

    In anii '20, americanul Jordan Desmond, cercetator specialist in civilizatiile antice, porneste prin desertul Sahara in cautarea misteriosului Munte Vorbitor si a secretului ascuns de acesta. Calatoria sa printre nesfarsitele dune incinse ale...

    2 0
    6.8