Filmele și serialele cu Woody Allen

  • Woody Allen

    Woody Allen

    88 de ani
    Data nașterii: 30.11.1935
    Locul nașterii: The Bronx, New York City, New York, USA
    Oscaruri:
  • Scenariul: Woody Allen
    0 0
    6.6
  • Fading Gigolo (2013)

    Gigolo de ocazie

    Povestea lui Fioravante (Turturro), care se hotărăște să devină un Don Juan profesionist pentru a face rost de banii necesari prietenului său, Murray (Woody Allen). Cu Murray pe post de "manager", cei doi sunt repede prinși în mreje.

    Regia: John Turturro
    4 0
    6.2
  • David Blaine: Real or Magic (2013)

    David Blaine: Realitate sau Magie

    Documentarul merge pe urmele magicianului David Blaine, intrând în casele unora dintre cele mai mari celebrități din lume, precum Jamie Foxx, Bryan Cranston, Aaron Paul, Ricky Gervais, Katy Perry, Lenny Kravitz, Will Smith, Stephen Hawking ș.a.

    Regia: Matthew Akers
    1 0
    7.6
  • Final Cut: Ladies and Gentlemen (2012)

    Doamnelor și domnilor

    Regia: György Pálfi
    0 0
    8.0
  • To Rome with Love (2012)

    Din dragoste pentru Roma

    Comedie caleidoscopică ale cărei schimburi de replici au loc în Cetatea Eternă, unul dintre cele mai frumoase orașe ale lumii. Un arhitect american vine aici să-și retrăiască tinerețea.

    Regia: Woody Allen
    8 0
    6.3
  • Anything Else (2003)

    Orice altceva

    Când un tânăr care se visează scriitor se îndrăgosteste până peste cap de o femeie liberă si lipsită de prejudecăti, el îsi dă seama destul de curând că trebuie să-si dea de două ori mai mult silinta ca relatia dintre ei să meargă.

    Regia: Woody Allen
    9 3
    6.3
  • Hollywood Ending (2002)

    Final ca la Hollywood

    FINAL CA LA HOLLYWOOD, cel de-al 33-lea film artistic ce poartã semnãtura lui Woody Allen, este povestea unui regizor de film cãruia nu-i mai zâmbeste norocul si cãruia i se mai oferã o sansã înainte ca nevrozele imaginare sã-l consume complet ....

    Regia: Woody Allen
    5 0
    6.5
  • The Curse of the Jade Scorpion (2001)

    Blestemul Scorpionului de Jad

    Briggs este cel mai bun detectiv particular din New York-ul aniilor 40. Sau Briggs se lauda ca poate dezlega orice jaf prin faptul ca citeste mintea hotilor, insa puterea hipnotica a lui Jade Scorpio pune stapinire pe mintea sa.

    Regia: Woody Allen
    12 1
    6.7
  • Small Time Crooks (2000)

    Escroci de mâna a doua

    Ray, un fost condamnat, traieste alaturi de sotia lui o umila viata de spalator de vase, pana in clipa cand este strafulgerat de o idee. Impreuna cu camarazii lui, se intoarce la prima dragoste: jaful. De aceasta data planul nu are voie sa dea gres.

    Regia: Woody Allen
    7 0
    6.7
  • Sweet and Lowdown (1999)

    Acorduri și dezacorduri

    În America anilor '30, chitaristul jazz Emmet Ray (personaj creat de Woody Allen) începe să-l idolatrizeze pe artistul Django Reinhardt, devine nevoit să înfrunte o bandă de gangsteri și se indragostește de o mută.

    Regia: Woody Allen
    2 0
    7.2
  • Antz (1998)

    Furnicuțe

    Deloc incantat de sistemul de caste al coloniei de furnici, Z decide ca a sosit clipa schimbarii. Cu ajutorul prietenului sau, Weaver, o furnicuta soldat, Z purcede pe drumul sinuos care ar trebui sa duca spre inima printesei Bala.

    Regia: Eric Darnell, Tim Johnson
    12 2
    6.5
  • Everyone Says I Love You (1996)

    Toți spun „Te iubesc”

    Film nominalizat la Globul de Aur 1997 pentru cea mai buna comedie muzicala. Sex, cuplu, barbatii macho, psihiatrul, intelectualul carcotas - in stilul si atmosfera glorioaselor comedii traditionale americane despre membrii unei familii traznite.

    Regia: Woody Allen
    8 0
    6.7
  • Mighty Aphrodite (1995)

    Chemarea Afroditei

    Fericit in casnicie, un barbat se lasa convins de consoarta sa adopte un copil. Cativa ani mai tarziu, el devine obsedat de a o cunoaste pe mama naturala a baiatului sau.

    Regia: Woody Allen
    Oscar-uri:
    6 0
    7.0
  • Regia: Woody Allen
    3 0
    6.2
  • Manhattan Murder Mystery (1993)

    Misterul crimei din Manhattan

    Woody Allen explorează relaţiile urbane moderne. Allen joacă un editor de carte din New York, căsătorit cu Carol. Carol este un spirit liber, dispus să încerce noi experienţe.

    Regia: Woody Allen
    10 1
    7.3