Filmele și serialele cu Zac Efron

 • Zac Efron

  Zac Efron

  34 de ani
  Data nașterii: 18.10.1987
  Locul nașterii: San Luis Obispo, California, USA
 • Firestarter (2022)

  Focul viu

  O fată cu puteri pirokinetice extraordinare luptă pentru a-și proteja familia, dar și pe ea însăși, de forțele sinistre care încearcă să o captureze și să o controleze.

  Regia: Keith Thomas
  45 6
  4.6
 • Gold (2022)

  Regia: Anthony Hayes
  42 12
  5.4
 • Scoob! (2020)

  Scoob

  „Scoob!” este prima aventură animată de lungă durată a lui Scooby-Doo, care dezvăluie modul în care el și cel mai bun prieten al său, Shaggy, au devenit doi dintre cei mai iubiți demascatori de rău făcători din lume.

  Regia: Tony Cervone
  26 0
  5.6
 • The Beach Bum (2019)

  Regele plajei

  Regele plajei spune povestea lui Moondog, un poet vagabond care își trăiește viața după propriile reguli, care implică droguri, alcool și femei, și care visează să scrie cel mai mare roman american scris vreodată.

  Regia: Harmony Korine
  4 0
  5.5
 • Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (2019)

  Extrem de pervers, șocant de violent și diabolic

  Aceasta este povestea lui Ted Bundy, unul dintre cei mai notorii ucigași în serie ai tuturor timpurilor, privită prin ochii unei femei care l-a iubit și a crezut în el.

  Regia: Joe Berlinger
  61 7
  6.7
 • The Greatest Showman (2017)

  Omul Spectacol

  Omul spectacol celebrează nașterea show-business-ului și ni-l prezintă pe cel care a reușit să creeze un spectacol devenit celebru în întreaga lume. Jackman este P.T. Barnum, fondator al circului ambulant Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus.

  Regia: Michael Gracey
  78 11
  7.5
 • The Disaster Artist (2017)

  Un artist numit dezastru

  James Franco ecranizează povestea reală și tragicomică din spatele lui Tommy Wiseau, un outsider al industriei cinematografice al cărui vis a fost dintotdeauna acela de a fi acceptat de industria hollywood-iană ca un veritabil realizator de film.

  Regia: James Franco
  46 15
  7.3
 • Baywatch (2017)

  Salvamarii

  Scenariul îl are în centru pe un foarte strict și dedicat salvamar (Johnson), care este nevoit să facă echipă cu un mai tânăr și nonconformist coleg (Efron), pentru a-și salva plaja de la dezastrul ecologic la care o condamnă un magnat al petrolului.

  Regia: Seth Gordon
  299 42
  5.5
 • Mike and Dave Need Wedding Dates (2016)

  Partenere pentru Mike și Dave

  Doi frați dau anunțuri pentru a găsi o pereche de fete ca să fie invitatele lor la o nuntă.

  Regia: Jake Szymanski
  41 9
  5.9
 • Neighbors 2: Sorority Rising (2016)

  Vecini de coșmar 2

  Mac și Kelly Radner urmează să devină părinți pentru a doua oară, așa că decid să se mute în suburbii. Dar, tocmai când credeau că s-au așezat și ei la casa lor, în liniște și în siguranță, descoperă că lângă ei se mută o asociație de studente

  Regia: Nicholas Stoller
  22 1
  5.7
 • Dirty Grandpa (2016)

  Bunicul dezlănțuit

  Comedia „Bunicul dezlănţuit” îl prezintă pe Robert De Niro în rolul unui veteran lipsit de prejudecăţi şi hotărât să demonstreze că viaţa merită trăită din plin la orice vârstă.

  Regia: Dan Mazer
  40 9
  5.8
 • We Are Your Friends (2015)

  Vibrează cu mine

  Cole are 23 de ani şi visul său este să devină producător de muzică. James, un DJ cunoscut, îl ia sub aripa sa, dar Cole este tot mai atras de Sophie, iubita lui James. Curând tânărul va trebui să aleagă între dragoste şi carieră.

  Regia: Max Joseph
  12 0
  6.1
 • Neighbors (2014)

  Vecini de coșmar

  Viaţa unui tip este dată peste cap atunci când, în casa de vizavi se mută sediul unei frăţii ai cărei membri sunt scăpaţi de sub control şi nu se dau înapoi de la nicio distracţie şi farsă.

  Regia: Nicholas Stoller
  22 1
  6.3
 • That Awkward Moment (2014)

  Acel moment penibil

  Povestea a trei prieteni aflați, fiecare dintre ei, în relații romantice, care se se confruntă cu acel delicat moment - în care probabil că toți ne-am aflat la un moment dat - care îi împinge să se întrebe: „deci, încotro se îndreaptă chestia asta?”

  Regia: Tom Gormican
  14 0
  6.1