Subtitrări pentru filmele și serialele din genul Dramă - pagina 1014 din 1552

  • Empire (2002)

    Imperiul

    In momentul în care află că soția sa este însărcinată, un traficant de droguri încearcă să părasească grupul pe care–l conducea pentru a începe o viață nouă.

    Regia: Franc. Reyes
    9 0
    5.9
  • Saathiya (2002)

    Poveastea a doi indragostiti ce fug si se casatoresc in secret, pentru a descoperi curand ca mariajul nu este acel pat plin de trandafiri la care visau...

    Regia: Shaad Ali
    0 0
    6.8
  • The Quiet American (2002)

    Un american linistit

    Saigon, Vietnam 1952. In timp ce vietnamezii încearcã sa-si dobândeascã independenta luptând împotriva francezilor in nord, locuitorii acestui oras colonial se agata de modul lor de viata exotic, senzual si otrãvitor.

    Regia: Phillip Noyce
    15 1
    7.0
  • Heaven (2002)

    Paradis

    Cand sotul moare din cauza unei supradoze, Philippa incearca sa furnizeze politiei informatiile necesare prinderii celui responsabil de moartea sotului. Dar politia nu o ia in seama. Femeia decide sa faca singura dreptate.

    Regia: Tom Tykwer
    9 1
    6.9
  • The Spanish Apartment (2002)

    Euro-mix

    Este povestea lui Xavier, un tânăr de 25 de ani, student in ultimul an, care hotărăște să plece la Barcelona ca să învețe spaniola și să-și definitiveze studiile. El va împărți un apartament cu încă șapte studenți de prin toată Europa.

    Regia: Cédric Klapisch
    2 0
    7.3
  • Just a Kiss (2002)

    Doar un sărut

    Regia: Fisher Stevens
    1 0
    4.9
  • Tuck Everlasting (2002)

    Barbatul in costum galben

    UN SECRET ESTE PE CALE DE A FI DESCOPERIT. O AVENTURA VA INCEPE CURAND. O tanara intalneste un baiat de care se indragosteste. Exista o singura problema: el provine dintr-o familie de "nemuritori".

    Regia: Jay Russell
    11 0
    6.6
  • Death to Smoochy (2002)

    Ucideți-l pe Smoochy

    Randolph Smiley este gazda unui show TV pentru copii, care este concediat si se trezeste pe strazi, in timp ce rivalul sau Sheldon Mopes se afla pe culmea succesului.

    Regia: Danny DeVito
    6 0
    6.3
  • One Hour Photo (2002)

    O fotografie de o oră

    Vazuta prin intermediul fotografiilor, viata noastra pare una mult mai voioasa, relaxata si lipsita de probleme. Sau cel putin asa i se pare lui Sy Parrish care duce o existenta retrasa si se ocupa de laboratorul foto dintr-un mare magazin.

    Regia: Mark Romanek
    11 0
    6.8
  • Liberty Stands Still (2002)

    Liberty rămâne nemișcată

    Mostenitoarea frumoasa a unei fabrici de arme (Fiorentino) este atrasa intr-un planucigas razbunator care o face sa se indoiasca de tot ceea ce credea.

    Regia: Kari Skogland
    8 1
    5.7
  • In 1976,Tony Wilson stabileste firma Factory Records si transmite lumii muzica Manchesterului.

    Regia: Michael Winterbottom
    3 0
    7.3
  • The Importance of Being Earnest (2002)

    Ce-nseamnă să fii onest

    Anglia anilor 1890. Doi tineri, la inceput buni prieteni, Jack Worthing si Algernon Moncrieff, folosesc acelasi pseudonim – Ernest, in scopuri diferite. Primul vrea sa-si ascunda de lume si de rudele prea curioase escapadele tineresti mai ales ca...

    Regia: Oliver Parker
    14 1
    6.8
  • Blood Work (2002)

    Legătură de sânge

    Inca nerecuperat pe de-a intregul dupa un transplant de inima, un psiholog al FBI-ului iesit la pensie, trebuie sa se intoarca "pe teren" atunci cand analiza propriului sange ii ofera noi dovezi care pot ajuta la prinderea unui criminal in serie.

    Regia: Clint Eastwood
    23 0
    6.4
  • Interstate 60: Episodes of the Road (2002)

    Interstatala 60

    A inceput ca o dorinta, a devenit o aventura, si s-a sfârsit ca o ultima calatorie.Neal Oliver (James Mardsen) este un tânar artist, dar tatalui sau nu-i convine alegerea facuta si vrea ca el sa ajunga la Oxford. Totul se schimba dupa intâlnirea...

    Regia: Bob Gale
    7 1
    7.6
  • Orange County (2002)

    Județul portocalelor

    Orange County este o felie de California – este plin de parcuri, gradini de portocali, plaje fantastice ce mai ! un paradis. Shaun Brumder este un adolescent care este nebun dupa surf. Idealul lui este sa prinda un val perfect pe care sa...

    Regia: Jake Kasdan
    6 0
    6.2