Subtitrări pentru filmele și serialele din genul Dramă - pagina 1028 din 1552

  • Last Orders (2001)

    Ultima dorință

    Jack Dodd, un macelar londonez, care si-a trait viata boem, inconjurat de prieteni, moare asa cum a si trait, cu un zambet larg pe fata si cu ochii la o cursa de cai unde a pariat... cu bani imprumutati.

    Regia: Fred Schepisi
    5 1
    6.9
  • Lost and Delirious (2001)

    Pasiune și disperare

    Un luxos internat pentru fete este spatiul in care se declanseaza mistuitoare pasiuni adolescentine. Povestea este spusa din perspectiva unei nou-venite, Mary, poreclita Soricelul (Mischa Barton), care descopera ca cele doua colege de camera,...

    Regia: Léa Pool
    11 2
    6.8
  • Regia: George Hickenlooper
    4 1
    6.6
  • Me Without You (2001)

    Eu fără tine

    Intr-o vara fierbinte din prin anii ’70, Holly si Marina si-au jurat sa ramana prietene pentru tot restul vietii. Cele doua fete sunt insa cat se poate de diferite: Marina este capricioasa, impulsiva si expansiva, pe cand Holly este rabdatoare si...

    Regia: Sandra Goldbacher
    1 0
    6.7
  • O (2001)

    "O" de la Othello

    Plasând povestea clasica a lui Othello pe terenurile de baschet ale unui liceu, filmul ni-l arata pe un tânãr de culoare, Odin, care este convins de catre prietenul sau cel mai bun, Hugo, ca prietena sa il inseala.

    Regia: Tim Blake Nelson
    2 0
    6.1
  • Novocaine (2001)

    Novocaină și dureri de cap

    Frank (Steve Martin) trãieste Visul American. Are un cabinet stomatologic de succes, o casã minunatã, si e logodit ambitioasa lui asistentã, Jean (Laura Dern). Viata lui perfectã e întoarsã cu susul în jos când apare Susan (Helena Bonham-Carter).

    Regia: David Atkins
    4 0
    5.8
  • No Such Thing (2001)

    Monstrul

    No Such Thing prezintă povestea unei frumoase jurnaliste ce se aventurează în Islanda, în căutarea logodnicului dispărut, și care întâlnește o respingătoare creatură mitică...

    Regia: Hal Hartley
    2 0
    6.0
  • Shallow Hal (2001)

    Ușuraticul

    Un tip care vede femeile doar ca pe niste obiecte sexuale, este hipnotizat sa vada doar frumusetea lor interioara. El se indragosteste de o fata obeza, crezand ca este iubirea vietii lui. Ce se va intampla cand isi va reveni din hipnoza?

    Regia: Danny Byers, Peter Farrelly
    10 1
    6.0
  • The Pledge (2001)

    Promisiunea

    Desi se pregatea sa iasa la pensie si sa plece intr-o binemeritata vacanta in Mexic, detectivul Jerry Black promite să prindă ucigașul unei fetite.

    Regia: Sean Penn
    21 5
    6.8
  • The Point Men (2001)

    Regia: John Glen
    2 0
    4.3
  • The Shipping News (2001)

    Știri de acasă

    Un portret comic al familiei contemporane, THE SHIPPING NEWS e povestea unui om in lupta pentru refacerea vietii sale, intr-un mediu nou si diferit dintr-o comunitate de pescari.

    Regia: Lasse Hallström
    3 1
    6.7
  • Summer Catch (2001)

    Pasiuni trecătoare

    Această vară poate fi cea mai importantă pentru Ryann, un tânăr care aspiră să devină jucător în Liga Profesionistă de Baseball. În fiecare vară cei mai buni jucători merg la Cape Cod. Dar aici apar tentații care îl vor distrage - o tânără bogată.

    Regia: Michael Tollin
    8 0
    5.1
  • The Believer (2001)

    Regia: Henry Bean
    6 4
    7.1
  • The Unsaid (2001)

    Păcatele tatălui

    Devastat emoțional de sinuciderea tânărului său fiu, doctorul psiholog Michael Hunter (Andy Garcia) se hotărăște să renunțe la cariera sa de succes. Dar Barbara Lonigan, (Teri Polo), o fostă studentă, îl roagă pe Dr. Hunter să o ajute la un caz...

    Regia: Tom McLoughlin
    0 0
    6.6
  • True Blue (2001)

    Incredere fatală

    Rem Macy, un politist din New York, incearca sa descurce itele unei crime. Ancheta il duce spre Cartierul Chinezesc, la varf. Insa nu capii gastilor de cartier ii vor da bataie de cap, ci colega de apartament a victimei, o blonda perversa.

    Regia: J.S. Cardone
    2 1
    5.2