Subtitrări pentru filmele și serialele din genul Dramă - pagina 1075 din 1552

  • Ghost Dog: The Way of the Samurai (1999)

    Ghost Dog - Calea samuraiului

    "Suntem ca doua triburi stravechi, pe cale de disparitie

    Regia: Jim Jarmusch
    18 4
    7.5
  • Man on the Moon (1999)

    Omul din Lună

    Evocare a vietii cunoscutului si extravagantului comic Andy Kaufman, celebru in America anilor ‘'70. De cand se stie, Andy Kaufman a facut haz de toata lumea, dar si de el insusi, caci si-a inventat un alter-ego nesuferit si zgomotos. Ii place...

    Regia: Miloš Forman
    15 0
    7.4
  • Ioana d’Arc a fost una dintre cele mai captivante si mai misterioase personalitati din istorie. O fata de nici 19 ani a schimbat in Evul Mediu istoria unei tari. Spiritul ei a ramas viu secole de-a randul dupa ce trupul i-a fost ars pe rug.

    Regia: Luc Besson
    24 0
    6.4
  • The General's Daughter (1999)

    Fiica generalului

    Ofiterul Paul Brenner (John Travolta) ancheteaza imprejurarile in care a murit capitanul Elisabeth Campbel. Chiar daca secretele din armata sunt foarte bine pastrate el are misiunea de a descoperi adevarul si de a aresta faptasul.

    Regia: Simon West
    31 0
    6.4
  • Bicentennial Man (1999)

    Omul bicentenar

    În prima decadă a noului mileniu, Richard cumpără un robot NDR-114. Robotul este botezat Andrew, după cel mai mic membru al familiei. Menirea lui este să facă treburi casnice, însă relaţia familiei cu reobotul devine mai mult decât se aştepta cineva.

    Regia: Chris Columbus
    27 1
    6.9
  • The Prince of Egypt (1999)

    Prințul Egiptului

    Printul Egiptului, o superproductie animata, inspirata de binecunoscuta poveste a lui Moise este primul film de desene animate care are un erou biblic. Intr-o zi, Faraonul Seti porunceste ca toti nou nascutii evrei sa fie inecati. O mama...

    Regia: Brenda Chapman, Simon Wells, Steve Hickner
    Oscar-uri:
    30 3
    7.2
  • The Hurricane (1999)

    Uraganul

    Povestea lui Rubin „Uraganul” Carter, un boxer întemnițat pe nedrept pentru crimă, și a oamenilor care l-au ajutat să-și dovedească nevinovăția.

    Regia: Norman Jewison
    26 1
    7.6
  • Boys Don't Cry (1999)

    Băieții nu plâng

    Băieții nu plâng niciodată este inspirat de povestea adevărată a unei fete care a fost omorâtă pentru că și-a dorit să fie băiat

    Regia: Kimberly Peirce
    Oscar-uri:
    10 0
    7.5
  • Angel (1999)

    Scenariul: Joss Whedon, David Greenwalt
    14 2
    7.9
  • Being John Malkovich (1999)

    Fiind John Malkovich

    Craig Schwartz (John Cusack), un păpușar neapreciat, se angajează ca funcționar. Plictisit de căsnicia sa de 10 ani cu Lotte (Cameron Diaz), Craig devine obsedat de frumoasa Maxine

    Regia: Spike Jonze
    11 2
    7.7
  • The Sopranos (1999)

    Clanul Soprano

    Pentru Clanul Soprano elementele definitorii sunt: personajele cât se poate de credibile, umor de cea mai bună calitate și o poveste care reușește să ilustreze până la cel mai mic detaliu viața tumultoasă a șefului mafiei din New Jersey.

    Scenariul: David Chase
    106 3
    9.2
  • Magnolia (1999)

    La doi ani dupa ce a dat lovitura cu "Jurnalul unei vedete de filme porno", Paul ThomasAnderson repeta figura cu acest film demential, aproape imposibil de asimilat unui gen anume. Drama psihlogica, poveste moderna, fantezie urbana, comedie...

    Regia: Paul Thomas Anderson
    43 5
    8.0
  • Payback (1999)

    După faptă și răsplată

    Porter, un bandit periculos, împreună cu partenerul său, Val, fură 140.000$ de la mafia chinezească a drogurilor. Deși trebuiau să împartă prada, Val își oprește 130.000$.

    Regia: Brian Helgeland
    59 3
    7.1
  • Never Been Kissed (1999)

    Un sărut adevărat

    Josie Geller vrea mai mult de la viata. Ca redactor de 25 de ani la cel mai respectat ziar din Chicago, The Chicago Sun, ea tanjeste sa devina reporter. Josie este talentata in meseria ei dar complet depasita cand e vorba de viata personala.

    Regia: Raja Gosnell
    15 2
    6.0
  • Any Given Sunday (1999)

    Duminică, pierzi sau câștigi

    Duminica, pierzi sau câstigi este o productie regizata de Oliver Stone, câstigator al premiului Oscar, care arunca o privire asupra societatii contemporane prin prisma dinamica a sportului profesionist.

    Regia: Oliver Stone
    18 0
    6.9