Subtitrări pentru filmele și serialele din genul Dramă - pagina 1150 din 1556

  • Scarlett (1994)

    Continuare a filmului Pe aripile vantului, miniseria prezinta viata lui Scarlett O’Hara, care vrea sa-l recucereasca pe Rhet prin orice mijloace.

    6 2
    6.4
  • Wolf (1994)

    Lup

    "Pentru cei ce nu iubesc genul, un film de groaza cu varcolaci nu pe deplin veridic fiindca incanta mai degraba prin umor si sofisticare decat prin coeficientul de spaima." -Todd McCarthy - 1994 (Variety)

    Regia: Mike Nichols
    19 0
    6.3
  • The Next Karate Kid (1994)

    Un alt Karate Kid

    In timpul comemorarii soldatilor japonezi cazuti in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, maestrul Miyagi se intalneste cu vaduva comandantului sau. Cu aceasta ocazie, el face cunostinta si cu nepoata sa, Julie, o adolescenta rebela de 17 ani.

    Regia: Christopher Cain
    18 0
    4.5
  • Ed Wood (1994)

    O poveste adevărată despre legendarul regizor al unor filme oribile și despre grupul lui ciudat de prieteni. Johnny Depp îl interpretează pe excentricul regizor Ed Wood.

    Regia: Tim Burton
    Oscar-uri:
    16 1
    7.8
  • Above the Rim (1994)

    Above the Rim spune povestea tinerilor Kyle-Lee Watson, Birdie și Thomas 'Shep' Sheppard, toți trei legați prin ițe foarte încurcate ce le fac viețile complicate și dramatice. Kyle este un promițător baschetbalist din echipa liceului la care...

    Regia: Jeff Pollack
    6 0
    6.6
  • Miracle on 34th Street (1994)

    Miracolul de pe strada a 34-a

    Dorey Walker, director executiv al magazinului Marcy si fetita ei nu cred prea mult in spiritul Craciunului. Oricum, Doris este insarcinata sa gaseasca cel mai potrivit Mos Craciun pentru a imparti daruri in magazin si il alege pe Kriss Kringle...

    Regia: Les Mayfield
    20 0
    6.6
  • The Santa Clause (1994)

    Moș Crăciun

    Cine este Moș Crăciun? Cum coboară el pe horn, în special când nu ai sobă? Cum vizitează toate casele din lume într-o singură noapte? Și cât de mare este sacul cu daruri pe care-l poartă în spate? Răspunsurile vin în comedia "Cine este Moș Crăciun?".

    Regia: John Pasquin
    24 1
    6.6
  • Léon (1994)

    Léon: Profesionistul

    Leon - un killer înnăscut, invizibil, invincibil, analfabet, fără cont în bancă, își ingrijește planta și bea lapte. Leon este indestructibil, dar numai până când o fetiță de 12 ani, dă buzna în universul său.

    Regia: Luc Besson
    154 5
    8.5
  • A trecut aproape un de când Louis (Brad Pitt) și-a pierdut soția. Acum și-a pierdut și dorința de a trăi. Lestat (Tom Cruise), un vampir misterios, îl place pe Louis și îi dă "șansa" de a deveni o creatură a întunericului și a nopții: un vampir.

    Regia: Neil Jordan
    30 5
    7.5
  • Legends of the Fall (1994)

    Legendele toamnei

    O incursiune pasională în cele mai ascunse secrete ale iubirii, trădării și legăturilor de sânge, „Legendele toamnei” spune o poveste plină de forță despre trei frați care fac eforturi să rămână împreună, dar și despre femeia care intervine între ei.

    Regia: Edward Zwick
    Oscar-uri:
    46 0
    7.5
  • The Crow (1994)

    Corbul

    Noaptea dinaintea Halloween-ului este noaptea cand Eric Draven, o vedeta rock, si logodnica sa Shelly sunt ucisi brutal. La un an dupa moartea lor, Eric este readus la viata, detinind puteri supraumane si viziuni care sa-i serveasca la razbunare.

    Regia: Alex Proyas
    56 3
    7.5
  • Schindler's List (1994)

    Lista lui Schindler

    Povestea adevărată a lui Oskar Schindler, un afemeiat și un profitor, care salvează viețile a mai bine de 1100 de evrei în timpul Holocastului. O mărturie emoționantă despre ororile războiului și despre alterarea caracterelor umane în timp de război.

    Regia: Steven Spielberg
    Oscar-uri: x 7
    80 6
    9.0
  • The Lion King (1994)

    Regele Leu

    Rafiki, mandrilul shaman, îl prezintă pe Simba, noul născut al regelui Mufasa, unei adunări a animalelor la Pride Rock. Fratele mai tânăr al lui Mufasa realizează ca nu mai este moștenitorul tronului și pune la cale să îi ucidă pe Simba și Mufasa.

    Regia: Roger Allers, Rob Minkoff
    Oscar-uri:
    34 0
    8.5
  • Pulp Fiction (1994)

    Doi găinari care vor să jefuiască un magazin întâlnesc doi asasini care au de recuperat un obiect miraculos pentru șeful lor. Există, desigur, o seamă de povești „secundare”, care le susțin și le întregesc pe cele principale.

    Regia: Quentin Tarantino
    Oscar-uri:
    88 4
    8.9
  • The Shawshank Redemption (1994)

    Închisoarea îngerilor

    Deși declară că este nevinovat, Andy Dufresne este condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea soției și a amantului acesteia. Andy va pune la cale un ingenios plan de evadare, dar și de pedepsire a tiranicului director al închisorii.

    Regia: Frank Darabont
    136 0
    9.3