Subtitrări pentru filmele și serialele din genul Dramă - pagina 1154 din 1549

  • The Adventures of Huck Finn (1993)

    Aventurile lui Huck Finn

    Provenind din rase şi culturi diferite, nonconformistul Huck şi sclavul Jim sunt totuşi buni prieteni şi decid, cu toate riscurile, să fugă pe râul Mississippi. Aventura pe care o vor trăi le va marca viaţa pentru totdeauna şi cu bune şi cu rele.

    Regia: Stephen Sommers
    4 0
    6.2
  • Fire in the Sky (1993)

    Focul din cer

    Bazându-se pe fapte reale, acest film reconstituie evenimentele ciudate petrecute pe 5 noiembrie 1975 într-un oraș din Arizona de Nord. Travis Walton lucrează ca pădurar în orașul alăturat. Într-o zi, când se întorceau acasă, el și colegii lui,...

    Regia: Rob Lieberman
    12 0
    6.5
  • Bopha! (1993)

    Debutand ca regizor, Morgan Freeman abordeaza un subiect delicat in prima sa pelicula: modul in care miscarea apartheid din Africa de Sud a impartit in doua tabere chiar si populatia de culoare. Danny Glover interpreteaza rolul unui politist,...

    Regia: Morgan Freeman
    0 0
    6.5
  • Grumpy Old Men (1993)

    Morocănoșii

    Filmul este o comedie spumoasa ce-i are in centrul atentiei pe vesnicii rivali John Gustafson si Max Goldman. Cei doi vecini in varsta isi petrec cea mai mare parte a timpului intrecandu-se in fel de fel de farse pe care si le fac unul celuilalt.

    Regia: Donald Petrie
    30 0
    7.0
  • Flesh and Bone (1993)

    Carne și os

    La 30 de ani după ce asistă la uciderea unei familii de către tatăl său, Arlis o întâlnește pe Kay care se întâmplă a fi copilul cruțat al familiei respective. Kay și Arlis nu știu nimic unul despre celălalt, dar tatăl lui se întoarce.

    Regia: Steve Kloves
    13 2
    6.2
  • Three Colors: Blue (1993)

    Trei culori: Albastru

    Julie isi pierde intr-un accident fiica si sotul, un cunoscut compozitor. Dupa incercarea de a se izola de lume, echivalenta cu o sinucidere spirituala, ea e readusa "la viata" de oamenii care o iubesc.

    Regia: Krzysztof Kieślowski
    14 1
    7.9
  • The Man Without a Face (1993)

    Omul fără chip

    Mel Gibson în rolul lui McLeod, un fost profesor care, dupa ce a ramas puternic desfigurat in urma unui accident de masina, a decis sa locuiasca singur pe o insula. El se trezeste la usa cu un adolescent, care are nevoie disperata de un profesor.

    Regia: Mel Gibson
    5 0
    6.7
  • Iljimae (1993)

    0 0
    8.0
  • Judgment Night (1993)

    Noaptea judecății

    Regia: Stephen Hopkins
    15 1
    6.6
  • A Far Off Place (1993)

    În deșert nu ești niciodată singur!

    Tanara Nonnie traieste fara griji, alaturi de ai sai, in savana. Cand o banda de raufacatori ii ucide familia, Nonnie si Harry, un tanar orasean aflat in vizita, devin tinta criminalilor. Unica posibilitate de scapare pentru ei este desertul.

    Regia: Mikael Salomon
    1 0
    6.5
  • Mad Dog and Glory (1993)

    O femeie drept răsplată

    Cu o distributie de 24 de karate, filmul O femeie drept rasplata are un subiect pe masura. Wayne Dobie (Robert De Niro), poreclit cainele turbat (Mad Dog), este un politist care se ocupa de inventarierea probelor intr-un birou foarte retras al...

    Regia: John McNaughton
    10 1
    6.2
  • Little Buddha (1993)

    Micul Buddha

    Regizata de Bernaldo Bertolucci, aceasta fantezie cinematografica inspirata de povestea profetului Budha ii are drept protagonisti pe Keanu Reeves si Bridget Fonda, dar si pe Chris Isaak, celebrul cantaret care-si descopera, astfel, nebanuite...

    Regia: Bernardo Bertolucci
    9 2
    6.1
  • Baazigar (1993)

    Răzbunarea

    Văduvul Madan Chopra are două fiice, Seema și Priya. Madan se împrietenește cu Vicky, pe care îl prezinta Priyei. Vicky și Priya sunt atrasi unul de altul, si anunta ca se vor casatori. Înainte ca nunta sa aiba loc, Seema se sinucide.

    Regia: Abbas Alibhai Burmawalla, Mustan Alibhai Burmawalla
    3 0
    7.6
  • Point of No Return (1993)

    Punctul limită

    Point of No Return este un remake dupa faimosul film frantuzesc Nikita. De aceasta data, personajul principal feminin, Maggie este interpretat de Bridget Fonda. Pentru faptul ca, sub influenta drogurilor, Maggie a ucis cu sange rege un ofiter de...

    Regia: John Badham
    23 3
    6.1
  • Sommersby (1993)

    Filmul spune povestea lui Jack Sommersby, intors acasa dupa sase ani de razboi. Sommersby castiga repede increderea localnicilor, dar autenticitatea sa ca persoana este pusa la indoiala de o serie de fapte. Este el adevaratul Jack Sommersby?

    Regia: Jon Amiel
    13 1
    6.3