Subtitrări pentru filmele și serialele din genul Dramă - pagina 1179 din 1552

  • Rambling Rose (1991)

    In bataia vantului

    Regia: Martha Coolidge
    1 0
    6.6
  • White Fang (1991)

    Colț Alb

    Tânărul Jack Conroy pleacă spre Alaska pentru a găsi mina de aur la care visase tatăl său. Jack este însoţit de un splendid lup alb pe care îl salvase de la un individ care îl folosea în luptele cu câini.

    Regia: Randal Kleiser
    26 1
    6.7
  • Un film informativ despre SIDA, atat de sumbru ca productia la el a fost sistata. O serie de tablouri interconectate despre un aparent om obisnuit si lumea in descompunere in care el traieste.

    Regia: Roy Andersson
    3 0
    7.5
  • Stone Cold (1991)

    Misiune riscantă

    Un politist dur caruia ii placea sa lucreze singur si pentru a rezolva anumite cazuri se infiltra cu succes in diferite bande e santajat sa se infiltreze in randurile unei bande de motociclisti periculosi.

    Regia: Craig R. Baxley
    17 0
    6.1
  • Nema-ye Nazdik (1991)

    Close-Up

    Cinefil înrăit fără loc de muncă, Hossein nu rezistă tentației de a se da drept Mohsen Makhmalbaf, cineast renumit, cu care seamănă, ca să obțină favorurile unei familii de burghezi. Odată demascat, este adus în fața justiției pentru a da socoteală.

    Regia: Abbas Kiarostami
    3 1
    8.2
  • Carne (1991)

    Un macelar din Paris se razbuna pe cel care, crede el, i-a atacat si violat fiica.

    Regia: Gaspar Noé
    1 0
    7.2
  • Once Upon a Time in China (1991)

    A fost odata in China...

    In secolul al XIX-lea provincia Canton trebuie sa infrunte amenintarea crescanda a englezilor, americanilor si francezilor, care atenteaza la suveranitatea tarii, incercand sa o transforme intr-un paradis al drogurilor si al fortei de munca ieftine.

    Regia: Tsui Hark
    17 1
    7.2
  • Toy Soldiers (1991)

    Soldati de ocazie

    Un grup de copii bogați sunt ținuți ostatici de către o bandă de teroriști cu scopul de a forța eliberarea unui baron al drogurilor sud-american.

    Regia: Daniel Petrie Jr.
    2 0
    6.6
  • Conagher (1991)

    Evie Teale (Katharine Ross) se chinuie din greu sa supravietuiasca impreuna cu cei doi copii ai sai. In momentul in care il intalneste pe cowboy-ul Conn Conagher, viata lui Evie se schimba radical.

    Regia: Reynaldo Villalobos
    16 0
    7.2
  • Guilty by Suspicion (1991)

    Lista neagră

    Este povestea lui David Merrill, un cineast american care, dupa un rasunator succes in Europa, se intoarce la Hollywood, asteptandu-se a fi primit ca un erou national. In schimb, nu gaseste decat un oras subjugat de suspiciune si frica.

    Regia: Irwin Winkler
    11 0
    6.6
  • My Girl (1991)

    Primul sărut

    Vada Sultenfuss, o adolescentă obsedată de moarte, se înscrie la cursurile de vara pentru a-și impresiona profesorul de literatură, de care este îndrăgostită în secret

    Regia: Howard Zieff
    16 3
    6.9
  • The Double Life of Véronique (1991)

    Viața dublă a Veronicăi

    O enigmatica drama filosofica despre dualitate in lumea moderna. Weronika (Irene Jacob), o tanara poloneza, se bucura de fiecare aspect al vietii sale. Are multi prieteni si multe puncte de interes. O boala grava de inima o slabeste cateodata, dar...

    Regia: Krzysztof Kieślowski
    12 2
    7.7
  • Fried Green Tomatoes (1991)

    Pătlăgele fripte

    Evelyn Couch are probleme in casnicie, dar nimeni nu pare sa isi dea seama de acest lucru si sa o ia in serios. Aflata in vizita la niste rude, o intalneste pe Ninny Threadgoode, o femeie in varsta, care ii spune povestea unei tinere, Ingie...

    Regia: Jon Avnet
    7 1
    7.7
  • Mindwalk (1991)

    Cararile spiritului

    Pe muntele Saint Michel, trei personaje mature, aflate intr-un punct de cotitura al vietii, isi analizeaza optiunile de viitor. Sonia e fizician, o minte stralucita, dar simte nevoia sa se izoleze de lume si de munca ei. Jack, senator si fost...

    Regia: Bernt Amadeus Capra
    1 0
    7.6
  • Adaptare dupa romanul lui E.L. Doctorow. In violentul New York al anilor '30, Billy Bathgate, satul de saracie, accepta sa intre in banda gangsterului Dutch Schultz si sa devina mana lui dreapta. Billy va afla insa curand ca alegerea il poate...

    Regia: Robert Benton
    15 0
    5.9