Subtitrări pentru filmele și serialele din genul Dramă - pagina 1221 din 1552

  • Regia: Seijiro Koyama
    9 0
    8.0
  • Hamburger Hill (1987)

    Hamburger Hill - Misiune sinucigașă

    Drama regizata de John Irvin urmareste povestea dramatica a unei divizii de soldati americani, care, in ziua de 10 mai 1969, participa la batalia pentru preluarea zonei Dong Ap Bia, din valea A Shau.

    Regia: John Irvin
    26 0
    6.7
  • Empire of the Sun (1987)

    Imperiul Soarelui

    Povestea unui baiat rasfatat dintr-o familie buna de britanici din Shanghai. Jim (Christian Bale) este despartit de familia sa in timpul invaziei japoneze a Shanghai-ului si invata sa se descurce in viata cu ajutorul unui mercenar (John Malkovich).

    Regia: Steven Spielberg
    32 2
    7.7
  • Sindoor (1987)

    Soția

    Sacrificarea propriei vieti pentru binele celor dragi nu este prea mult pentru tanara Lakshmi. Gonita de acasa de un sot gelos, ea va pretinde ca este vaduva si va renunta la Sindoor de dragul unui copil...

    Regia: K. Ravi Shankar
    0 0
    4.9
  • Over the Top (1987)

    Peste vârf

    Hawk este sofer pe tir, fiind in permanenta cu gandul la fiul sau pe care nu l-a vazut de la nastere. Hawk trebuie sa-l inalneasca la Academia Militara si sa-l aduca la Denver, unde mama sa – fosta sotie a lui Lincoln – este pe moarte.

    Regia: Menahem Golan
    33 0
    5.8
  • Wall Street (1987)

    Strada Zidului

    Lansat chiar inainte de criza de pe piata de capital din octombrie 1987, povestea din "Wall Street" se invarte in jurul unui vestit broker, Gordon Gekko, care este idolatrizat de tanarul sau coleg de breasla, Bud Fox, dornic de afirmare.

    Regia: Oliver Stone
    Oscar-uri:
    24 0
    7.3
  • Escape from Sobibor (1987)

    Evadarea din Sobibor

    In timpul celui de-al doilea razboi mondial, cei concentrati in lagarele de exterminare puteau spera la supravietuire doar incercand sa evadeze. In cazul celor de la Sobibor, acest lucru era posibil doar daca evadau toti cei 600 de prizonieri.

    Regia: Jack Gold
    39 3
    7.4
  • The Last Emperor (1987)

    Ultimul împărat

    Filmul spune povestea lui Aisin-Gioro Pu Yi, ultimul împărat din dinastia Ching. Încoronat la vârsta de 3 ani, adorat de 500 de milioane de oameni, forțat în final să abdice, Pu Yi sfârșește în obscuritate, un simplu cetățean al Republicii Populare.

    Regia: Bernardo Bertolucci
    Oscar-uri: x 9
    27 0
    7.7
  • Platoon (1987)

    Plutonul

    Filmul reda povestea unui grup de soldati americani in timp ce patruleaza, lupta si-si pierd viata in razboiul din Vietnam, totul prin ochii unui tanar recrut. „Platoon“ e primul din cele 3 filme regizate de Oliver Stone despre razboiul din Vietnam.

    Regia: Oliver Stone
    Oscar-uri: x 4
    56 3
    8.1
  • Star Trek: The Next Generation (1987)

    Star Trek: Generația Următoare

    Căpitanul este de această dată Jean Luc-Picard, mult mai blând decât Kirk. Noul echipaj al noii nave Enterprise are aceeași misiune: să exploreze lumi noi și noi civilizații și să ajungă acolo unde n-a mai ajuns nimeni...

    Scenariul: Gene Roddenberry
    80 3
    8.7
  • The Untouchables (1987)

    Incoruptibilii

    Regizat de Brian de Palma, filmul este o capodopera ce trebuie vazuta – o realizare glorioasa, teribila, imensa, o descriere a sefilor mafioti care conduceau orasul Chicago in perioada prohibitiei si a oamenilor legii ce au jurat sa-i prinda.

    Regia: Brian De Palma
    Oscar-uri:
    69 3
    7.8
  • Full Metal Jacket (1987)

    Platoșa de oțel

    O privire din două perspective asupra unei singure realități: atrocitățile produse de un razboi ai cărui victime sunt oameni, indiferent de ce parte a baricadei se situează ei

    Regia: Stanley Kubrick
    50 0
    8.3
  • Dirty Dancing (1987)

    Dans murdar

    Baby (Jennifer Grey) e o adolescenta de 17 ani, care in fiecare an isi petrece vacanta intr-o tabara de vara la Catskills. Vacanta pare a fi una obisnuita, pana cand atentia lui Baby este atrasa de instructorul de dans Johnny Castle (Patrick Swayze).

    Regia: Emile Ardolino
    Oscar-uri:
    92 2
    7.0
  • Via Mala (1986)

    0 0
    7.4
  • Regia: Kei Kumai
    0 0
    7.5