Filmele regizate de Arthur Hiller

  • Arthur Hiller

    Arthur Hiller

    Data nașterii: 22.11.1923
    Decedat: 17.08.2016 (92 de ani)
  • Pucked (2006)

    Regia: Arthur Hiller
    2 0
    4.0
  • Taking Care of Business (1990)

    Agenda

    Jimmy castiga doua bilete la un meci de basebal gratie unui show radio si nu poate rezista impulsului de a pleca din inchisoare, mai ales atunci cand paznicul nu vrea sa-i lase pe detinuti sa urmareasca meciurile la televizor.

    Regia: Arthur Hiller
    3 0
    6.4
  • See No Evil, Hear No Evil (1989)

    Nu vede niciun rău, nu aude niciun rău

    Wally si Dave sunt prieteni si au un chiosc de ziare in New York, dar cam asta e singurul lucru pe care-l au in comun. Wally e rau de gura, agresiv, insolent si smecher. Dave e tacut, politicos, calm, un adevarat gentleman. Wally e orb si Dave e surd

    Regia: Arthur Hiller
    20 0
    6.8
  • Outrageous Fortune (1987)

    Cine ești tu domnule Michael Sanders

    Sandy şi Lauren sunt două artiste fără prea multe perspective, care frecventează acelaşi curs de artă. Deşi sunt oarecum diferite una faţă de cealaltă, atunci când află că se întâlneau cu acelaşi bărbat, animozitatea dintre ele începe să crească....

    Regia: Arthur Hiller
    10 0
    6.2
  • Teachers (1984)

    Învățători

    Aceasta satire sociala încearcă să scoată la iveală deziluziile unui profesor de liceu. Problemele profesorului încep atunci când unul dintre elevii liceului primește diploma de absolvent deși nu stie nici sa scrie nici sa citeasca.

    Regia: Arthur Hiller
    3 0
    6.1
  • The Lonely Guy (1984)

    Singuraticul

    Cand Larry (Steve Martin) o surprinde pe iubita sa alaturi de un alt barbat, este fortat sa inceapa o noua viata de unul singur.

    Regia: Arthur Hiller
    4 1
    6.2
  • Author! Author! (1982)

    Autor! Autor!

    Ivan Travalian este un New Yorkez de aproape 42 de ani, fericit ca a reusit sa demareze repetitiile pentru prima sa piesa montata pe Brodway. Aflat in febra pregatirilor, Ivan este instiintat de catre sotia sa, Gloria, ca paraseste caminul...

    Regia: Arthur Hiller
    5 0
    6.2
  • Making Love (1982)

    Regia: Arthur Hiller
    1 0
    6.9
  • The In-Laws (1979)

    Cuscrii

    Carol si Tommy se iubesc si vor sa se casatoreasca. Asa incat Sheldon Kornpett, tatal fetei, il invita la masa viitorul cuscru. Vince Ricardo este insa un psiho-maniac, iar cei doi pornesc intr-o serie de urmariri si aventuri spectaculoase.

    Regia: Arthur Hiller
    12 0
    7.3
  • Silver Streak (1976)

    In timpul unei lungi calatorii cu trenul, Caldwell, un editor de carte, se implica intr-o aventura romantica, dar incepe si sa se teama pentru propria viata, dupa ce incearca sa avertizeze pe ceilalti ca a fost martor la o crima...

    Regia: Arthur Hiller
    13 3
    6.9
  • The Man in the Glass Booth (1975)

    Barbatul din boxa de sticla

    Drama, adaptarea piesei cu acelasi titlu a lui Robert Shaw, inspirata – la randul sau – de destinul lui Otto Adolf Eichman, fost comandant al unui lagar de concentrare nazist. Arthur Goldman, prosper om de afaceri new-yorkez, e rapit de un grup de...

    Regia: Arthur Hiller
    7 1
    7.0
  • Man of La Mancha (1973)

    Omul din La Mancha

    In secolul al-XVI-lea, Cervantes, poet si actor, este arestat de Inchizitia spaniola si acuzat de ofensa. O banda de hoti din inchisoare pune la cale jefuirea poetului. Cervantes spera sa salveze un manuscris foarte pretios.

    Regia: Arthur Hiller
    12 0
    6.5
  • Love Story (1970)

    Poveste de dragoste

    Cei doi actori, Ryan O'Neal și Ali MacGraw, au ajuns peste noapte senzații în lumea cinematografiei, pentru portretizarea deosebită a celor doi tineri care trec peste barierele sociale, se căsătoresc și, în final, se confruntă cu criza vieții lor.

    Regia: Arthur Hiller
    Oscar-uri:
    43 0
    6.9
  • Tobruk (1967)

    Septembrie 1942... Dupa ce a fost capturat de fortele franceze, un expert topograf canadian este rapit de un comando britanic si fortat sa conduca o misune sinucigasa prin desert pentru a arunca in aer rezervele de combustibil ale lui Rommel.

    Regia: Arthur Hiller
    23 0
    6.4
  • Hawaii (1966)

    Această ecranizare a best-seller-ului lui James Michener prezintă o distribuţie de excepţie într-o aventură ce marchează sosirea misionarilor în Hawaii anilor 1820 şi distrugerea acestui paradis pierdut.

    Regia: Arthur Hiller, George Roy Hill
    4 0
    6.5