Filmele regizate de Don Siegel

  • Don Siegel

    Don Siegel

    Data nașterii: 26.10.1912
    Decedat: 20.04.1991 (78 de ani)
  • Jinxed! (1982)

    Un jucător profesionist de cărți, Harold, și prietena lui, Bonita, cântăreață de salon, îl urmează pe Willie, un tânăr dealer de blackjack în vestul Statelor Unite. Harold nu poate pierde cât timp este Willie cu el. Bonita și Willie complotează...

    Regia: Don Siegel
    3 0
    4.7
  • Escape from Alcatraz (1979)

    Evadarea din Alcatraz

    Eastwood joaca in rolul lui Morris, un spargator de banci sclipitor care a pus la cale cel mai detaliat plan de evadare de care s-a auzit vreodata, plan care in ultima instanta, a si reusit. Patrick interpreteaza colosal rolul gardianul suspicios.

    Regia: Don Siegel
    54 0
    7.6
  • Telefon (1977)

    Agentul KGB Nicolai Dalchimski fură o agendă plină cu nume de agenți sub acoperire ai KGB-ului care au actionat in anii '50. Rușii se confruntă cu o adevărată criză: Dalchimski trebuie eliminat înainte că acțiunile lui să declanșeze un război.

    Regia: Don Siegel
    17 0
    6.5
  • The Shootist (1976)

    Pistolarul

    J.B. Books este de multa vreme considerat o legenda a vestului. Desi batran si bolnav, el decide sa porneasca intr-o noua aventura. Cunoscutul justitiar e decis sa faca din nou dreptate.

    Regia: Don Siegel
    14 0
    7.6
  • The Black Windmill (1974)

    Șapte zile de coșmar

    Fiul unui agent britanic este răpit ca răzbunare pentru dispariția unor diamante. Pentru eliberarea lui, hoții cer o sumă foarte mare. Nimeni nu-l ajută pe tatăl disperat, niciun prieten, niciun coleg, așa că decide să-și facă singur dreptate.

    Regia: Don Siegel
    6 0
    6.3
  • Charley Varrick și tovarășii lui jefuiesc o bancă dintr-un oraș micuț. Așteptându-se la o sumă mică pentru a o împărți între ei, sunt surprinși să descopere o sumă foarte mare de bani. Aceasta aparținea, de fapt, mafiei.

    Regia: Don Siegel
    18 0
    7.5
  • The Beguiled (1971)

    Seducătorul

    Regia: Don Siegel
    18 1
    7.2
  • Dirty Harry (1971)

    Harry murdarul

    Inspectorul Harry este omul pentru care Codul Penal este bun doar in esenta. Deviza sa este: intai trage, apoi someaza. Inspectorul este singurul potrivit sa gaseasca un criminal in serie care raspandeste teroarea printre femei si copii.

    Regia: Clint Eastwood, Don Siegel
    56 1
    7.7
  • Two Mules for Sister Sara (1970)

    Doi catâri pentru sora Sara

    Clint Eastwood joaca rolul lui Hogan, un cowboy dur al carui destin se schimba dupa ce salveaza o femeie, pe nume Sara, din ghearele unor violatori. Hogan va constata cu surprindere ca Sara este o calugarita de o frumusete neobisnuita pentru...

    Regia: Don Siegel
    34 2
    7.0
  • Death of a Gunfighter (1969)

    Moartea unui pistolar

    Sfârșitul secolului al XIX lea, într-un mic oraș din Texas. Șeriful Frank Patch este într-o situație delicată. El este obișnuit să rezolve problemele cu răufăcătorii din oraș prin mijloace mai puțin ortodoxe.

    Regia: Don Siegel, Robert Totten
    10 0
    6.2
  • Madigan (1968)

    Politisii Bennaro si Madigan isi pierd insignele in cazul lui Barney Benesch, un evadat urmarit de foarte mult timp. Drept compensatie, celor doi politisi li se ofera un weekend pentru a-l aduce inapoi pe Benesch. In timp ce acestia urmaresc...

    Regia: Don Siegel
    9 2
    6.5
  • Coogan's Bluff (1968)

    Cacialmaua lui Coogan

    Coogan, un politist din Arizona, care nu se intelege deloc bine cu seful sau si nu face lucrurile tocmai ca la carte, este trimis la New York pentru a lua un prizonier ce trebuie sa fie extradat.

    Regia: Don Siegel
    21 1
    6.4
  • Stranger on the Run (1967)

    Fugarul

    Acuzat de o crimă pe care nu a comis-o, Ben Chamberlain, un pierde-vară, este mereu pe fugă.

    Regia: Don Siegel
    15 0
    6.3
  • The Killers (1964)

    Regia: Don Siegel
    15 0
    7.0
  • Hell Is for Heroes (1962)

    Iadul e pentru eroi

    Tinerii actori Steve McQueen, Bobby Darin, Fess Parker, Harry Guardino, James Coburn, Nick Adams si Bob Newhart (în primul sãu film) interpreteazã rolul unor soldati depasiti numeric în Iadul e pentru eroi, un film exploziv regizat de Don Siegel.

    Regia: Don Siegel
    15 3
    6.9