Filmele regizate de Francis Ford Coppola

  • Francis Ford Coppola

    Francis Ford Coppola

    85 de ani
    Data nașterii: 07.04.1939
    Locul nașterii: Detroit, Michigan, USA
    Oscaruri:
  • Twixt (2011)

    Un scriitor a cărui carieră se află în declin ajunge într-un orășel și este prins în mijlocul unui scandal generat de uciderea unei tinere. În noaptea respectivă, în vis, îi apare o fantomă misterioasă numită V. Fără să înțeleagă implicarea...

    Regia: Francis Ford Coppola
    6 0
    4.7
  • Tetro (2009)

    Un tînăr ajunge în Buenos Aires pentru a-l căuta pe fratele său, dispărut de zece ani. Familia a emigrat din Italia în Argentina, dar, după imensul succes în cariera muzicală al tatălui lor, un apreciat dirijor, s-au mutat cu toţii la New York....

    Regia: Francis Ford Coppola
    0 0
    6.8
  • Youth Without Youth (2007)

    Tinerețe fără tinerețe

    Tim Roth îl interpretează pe Dominic Matei, un profesor a cărui viață se schimbă în urma unei întâmplări ciudate ce are loc în anii întunecați premergători celui de-Al Doilea Război Mondial.

    Regia: Francis Ford Coppola
    17 1
    6.1
  • Supernova (2000)

    Cronica de călătorie a unei nave spaţiale de căutare şi salvare din secolul al 22-lea. Cei 6 membri ai echipajului primesc un semnal de urgenţă de la o colonie minieră dintr-o galaxie îndepărtată, însă găsesc la faţa locului un singur supravieţuitor

    Regia: Francis Ford Coppola, Walter Hill, Jack Sholder
    17 0
    4.8
  • The Rainmaker (1997)

    Omul care aduce ploaia

    Rudy Baylor, proaspăt absolvent al facultăţii de drept, acceptă să-i reprezinte într-un proces pe părinţii unui tânăr de 22 de ani, condamnat să moară deoarece asigurările refuză să-i plătească tratamentul medical costisitor.

    Regia: Francis Ford Coppola
    22 0
    7.2
  • Jack (1996)

    Jack, un baiat de 10 ani cu o minte pe masura, are trupul unui barbat de 40 de ani. Cresterea sa biologica accelerata a fost cauzata de o boala congenitala care ii face corpul sa imbatraneasca de patru ori mai repede decat in mod normal.

    Regia: Francis Ford Coppola
    6 0
    5.8
  • Bram Stoker's Dracula (1992)

    Dracula lui Bram Stoker

    Filmul urmărește evoluția chinuită a seducatorului Dracula, care se mută din estul Europei în Londra secolului 19. După veacuri întregi de singurătate, atracția sa față de omenire devine îndrazneață și plină de dorință.

    Regia: Francis Ford Coppola
    Oscar-uri:
    44 3
    7.4
  • The Godfather Part III (1990)

    Nașul III

    În această ultimă parte a trilogiei despre familia Corleone, Al Pacino joacă rolul lui Michael, liderul puternic al familiei. La cei 60 de ani, Michael e dominat de două pasiuni: să-și elibereze familia de crime și să găsească un succesor potrivit.

    Regia: Francis Ford Coppola
    105 2
    7.6
  • Regia: Martin Scorsese, Woody Allen, Francis Ford Coppola
    7 0
    6.4
  • Tucker: The Man and His Dream (1988)

    Tucker: Bărbatul și visul lui

    Un film inspirat dintr-o poveste reală. Tucker a trăit în America. A fost un om de un geniu, frust și cu un fler incredibil, care a revoluționat industria auto. Din păcate, visul său a fost furat, iar meritele sale grandioase aveau să fie uzurpate...

    Regia: Francis Ford Coppola
    14 2
    6.9
  • Gardens of Stone (1987)

    Gradini de piatră

    Era o perioada in care era periculos sa fii tanar si imposibil sa fii erou.

    Regia: Francis Ford Coppola
    4 2
    6.4
  • Captain EO (1986)

    Regia: Francis Ford Coppola
    0 0
    6.3
  • Peggy Sue Got Married (1986)

    Peggy Sue se marită

    Peggy si Charlie se cunosc din adolescenta. Ei s-au iubit si casatorit, dar acum nu mai sunt fericiti. Peggy are ocazia sa se întoarcă în trecut, in trupul avut la varsta de 17 ani, dar cu avantajul experientei si cunostintelor pe care le are la 42.

    Regia: Francis Ford Coppola
    11 0
    6.4
  • Cotton Club, un local mai mult decat celebru al New York-ului anilor 1930, in care mafia si gangsterii faceau legea, reprezenta un etalon al muzicii bune, al jazz-ului, in mod special, si a tot ceea ce putea sa insemne divertisment de calitate.

    Regia: Francis Ford Coppola
    21 1
    6.5
  • Rumble Fish (1983)

    Golanii

    Intr-un mic orasel din Kansas, dupa ce confruntarile dintre benzile rivale s-au stins, in sufletele unor tineri naivi a ramas melancolia vremurilor apuse. Acesta este cazul lui Rusty James, care traieste in umbra fratelui sau mai mare (Mickey Rourke)

    Regia: Francis Ford Coppola
    12 3
    7.1