Filmele și serialele regizate de Garry Marshall

  • Garry Marshall

    Garry Marshall

    Data nașterii: 13.11.1934
    Decedat: 19.07.2016 (81 de ani)
  • Mother's Day (2016)

    Mamă, ce zi!

    Filmul surprinde poveştile mai multor familii care se pregătesc să petreacă împreună această zi importantă. Fie că e vorba despre o nouă idilă, despre o iubire pierdută sau lipsa dragostei, sărbătoarea care se apropie rapid se anunţă a fi memorabilă

    Regia: Garry Marshall
    22 1
    5.6
  • New Year's Eve (2011)

    De Anul Nou

    New Year's Eve readuce pe marile ecrane atmosfera romantică și personajele din Valentine's Day. Poveștile lor se petrec într-un interval scurt, dar extrem de important - cele 24 de ore dinaintea revelionului.

    Regia: Garry Marshall
    12 1
    5.6
  • Valentine's Day (2010)

    Ziua îndrăgostiților

    În preajma Zilei Îndrăgostiţilor, mai multe cupluri din Los Angeles vorbesc complexa limbă a dragostei, intersectându-se, alăturându-se şi despărţindu-se. Pelicula este adaptarea hollywoodiană a filmului britanic Love Actually.

    Regia: Garry Marshall
    12 0
    5.7
  • Georgia Rule (2007)

    Bunica-i șefa!

    Rebela adolescenta Rachel tipa, injura, bea. Cu ultimul accident de masina, Rachel incalcă pana si ultima regula a mamei ei. Solutia? Rachel este trimisa la ferma bunicii Georgia. Va invata Rachel alaturi de Georgia ce inseamna viata de familie?

    Regia: Garry Marshall
    5 0
    5.9
  • Raising Helen (2004)

    Mamică de ocazie

    Raising Helen este o comedie romantica despre transformarea pe care o sufera peste noapte o tanara fermecatoare (Kate Hudson) intr-o mamica cu trei copii. Regizorul Garry Marshall („Pretty Woman”) reuseste sa dea viata unei comedii induiosatoare.

    Regia: Garry Marshall
    9 1
    6.0
  • The Princess Diaries 2: Royal Engagement (2004)

    Prințesa îndărătnică 2 - Nunta

    Acum ajunsa in Genovia, Printesa Mia trebuie sa infrunte o noua provocare: o nunta cu un englez, aranjata de catre familie. Continuarea filmului de succes Printesa Indaratnica / The Princess Diaries.

    Regia: Garry Marshall
    26 2
    5.8
  • The Princess Diaries (2001)

    Prințesa îndărătnică

    Timida Mia Thermopolis este aruncatã într-o altã lume când primeste vestea incredibilã cã este o printesã adevãratã. Ca mostenitoare a tronului Genoviei, Mia porneste într-o aventurã comicã, când bunica ei începe sã îi dea „lectiile de printesã".

    Regia: Garry Marshall
    37 1
    6.4
  • The Other Sister (1999)

    Puterea iubirii

    Carla Tate este o fata care dupa ce si-a petrecut ani de zile la o scoala ajutatoare, a reusit sa depaseasca o mare parte din handicapul ei - cu exceptia aceluia al mamei prea-protectoare, Elizabeth.

    Regia: Garry Marshall
    0 1
    6.4
  • Runaway Bride (1999)

    De bună voie și nesilită de nimeni

    Ike Graham, jurnalist la “USA Today”, aude într-o seară, de la o “sursă de încredere”, o poveste interesantă: Maggie Carpenter este o femeie căreia îi place să fie logodită, dar în momentul în care ajunge la altar fuge de-i sfârâie călcâiele!

    Regia: Garry Marshall
    23 1
    5.6
  • Dear God (1996)

    Scrisori pentru Cel de Sus

    O comandă specială pentru fanii genului de comedie! Grag Kinnear joacă în rolul principal, iar Garry Marshall regizeazăă această comedie care descrețește frunțile în care un falsificator de bani bun de nimic ajunge să facă fapte bune.

    Regia: Garry Marshall
    1 0
    5.4
  • Exit to Eden (1994)

    Evadarea în Eden

    Eliot se retrage pe insula Eden. El se ascunde de cei care vor să pună mâna pe niște fotografii pe care le făcuse. Urmăritorii sunt doi detectivi cinici, Lavery și Sheila Kingston, și cei doi hoți de diamante pe care Eliot îi surprinsese pe peliculă.

    Regia: Garry Marshall
    5 1
    4.2
  • Frankie and Johnny (1991)

    Frankie și Johnny

    Johnny (Al Pacino) este un bărbat de vârstă mijlocie, singuratic şi proaspăt ieşit de la închisoare. El se angajază ca bucătar într-un restaurant patronat de o familie de greci. Aici o întâlneşte şi se îndrăgosteşte de Frankie (Michelle Pfeiffer).

    Regia: Garry Marshall
    20 2
    6.7
  • Pretty Woman (1990)

    Frumușica

    Edward Lewis, un bărbat bogat, întâlnește întâmplător o femeie de moravuri ușoare, de care se îndrăgostește. Tânăra învață alături de el cum să se îmbrace, cât de frumoasă este muzica de operă. Dar va dura acest incredibil vis de Cenușăreasă?

    Regia: Garry Marshall
    71 1
    7.1
  • Beaches (1988)

    Prietenele

    Cecilia si Hillary sunt prietene de pe vremea cand s-au cunoscut in vacanta, la Atlantic City, uneori au avut dispute serioase, au iubit acelasi barbat, dar nu au uitat una de cealalta. De aceea Hillary, bolnava, o alege pe Cecilia sa-i continue...

    Regia: Garry Marshall
    3 0
    7.0
  • Overboard (1987)

    Peste bord

    Umor și fantezie într-o combinație perfect dozată. Joanna, o bogătașă răsfățată de soartă, decide că a sosit vremea să schimbe ceva în viața ei. Alege, așadar, schimbarea cabinei ei de pe iahtul conjugal, refuzându-i, însă lui Dean, tâmplarul, plata.

    Regia: Garry Marshall
    97 2
    6.9