Filmele regizate de Herbert Ross

  • Herbert Ross

    Herbert Ross

    Data nașterii: 13.05.1927
    Decedat: 09.10.2001 (74 de ani)
  • Boys on the Side (1995)

    Cu sau fără bărbați

    Povestea începe în New York în momentul în care Jane (Whoopi Goldberg), cântăreață într-un bar, o întâlnește pe Robin, director al unei agenții imobiliare, în drum spre sudul Californiei. Prietena lui Jane, Holly, li se alătură în această călătorie.

    Regia: Herbert Ross
    5 1
    6.5
  • Undercover Blues (1993)

    Spionii în vacanță

    Kathleen Turner si Dennis Quaid sunt protagonistii acestei comedii irezistibile in care Jane si Jeff Blue, eroii pe care ii interpreteaza, sunt un cuplu de spioni aflati in... concediu de maternitate.

    Regia: Herbert Ross
    21 1
    6.0
  • True Colors (1991)

    Culorile adevărate

    Peter și Tim incearcă să-și croiască drumul spre o carieră politică. Valorile lor sunt diferite. Tim e decis să intre în justiție, în timp ce Peter e dispus să facă orice pentru a deveni un broker cu putere politică, chiar să încalce regulile.

    Regia: Herbert Ross
    1 1
    6.3
  • My Blue Heaven (1990)

    Aproape liber

    Dupa ce este inclus in programul protectie a martorilor, fostul mafiot Vinnie trebuie sa atraga cat mai putin atentia. Agentul federal pus sa il supravegheze, Barney, va avea insa mult de lucru incercand sa-l tina la adapost de bucluc pe Vinnie.

    Regia: Herbert Ross
    13 1
    6.2
  • Steel Magnolias (1989)

    Magnolii de oțel

    Titlul se refera la acele aparent fragile femei sudiste care supravietuiesc oricaror necazuri printr-un psihic de fier. Într-un coafor din Louisiana, o distributie complet feminina radea, plangea si comenta barbatii.

    Regia: Herbert Ross
    16 0
    7.3
  • The Secret of My Success (1987)

    Secretul succesului meu

    Una dintre cele mai de succes comedii ale anilor ’80. Brantley Forester este un pusti de la tara, mai exact dintr-o obscura localitate din Kansas, care vrea sa dea lovitura in New York.

    Regia: Herbert Ross
    7 0
    6.5
  • Protocol (1984)

    Fără protocol

    O inedita comedie cu traznita Goldie Hawn in rolul unei chelnerite nurlii, ajunsa peste noapte eroina nationala a Americii. Hazardul hotaraste ca tocmai Sunny(Goldie Hawn) sa fie cea care salveaza viata unui rege al petrolului, victima unui...

    Regia: Herbert Ross
    11 1
    5.4
  • Footloose (1984)

    Spirit rebel

    Footloose e plin de umor, de numere de dans si are o coloanã sonorã electrizantã. El descrie lupta vesnicã dintre plãcerea nevinovatã si moralitatea rigidã, când bãiatul de oras Ren ajunge într-un oras de modã veche, unde dansul a fost interzis.

    Regia: Herbert Ross
    11 0
    6.6
  • Nijinsky (1980)

    Parisul anilor 1910. Numele tanarului si talentatului balerin Vaslav Nijinsky e pe buzele tuturor celor care urmaresc spectacole avangardiste ale trupei de balet conduse de coregraful Serghei Djaghilev. Nijinsky devine curand o celebritate. Dar cu...

    Regia: Herbert Ross
    3 0
    6.5
  • California Suite (1978)

    Hotel California

    Patru povesti separate si total diferite se intalnesc intr-un hotel in California. Actrita britanica Diana Barrie (Maggie Smith) este nominalizata la Oscar si vine cu sotul ei, Sidnet Cochran (Michael Caine) pentru a participa la Ceremonie....

    Regia: Herbert Ross
    Oscar-uri:
    6 0
    6.2
  • The Goodbye Girl (1977)

    Adio, dar rămân cu tine!

    „Cea mai calda comedie a lui Neil Simon de pana acum pune in contact un actor interpretat de Dreyfus cu o femeie recent parasita - Marsha Mason - in acelasi apartament fara voia lor. Un scenariu de mare calibru si interpretari pe masura”.

    Regia: Herbert Ross
    Oscar-uri:
    20 0
    7.4
  • Ben este producătorul unui show de varietați care ar vrea să difuzeze un spectacol cu Lewis și Clark, doi comici care nu și-au vorbit de 20 de ani. Va reuși să îi convingă pe cei doi bătrâni să se reunească pentru acest spectacol?

    Regia: Herbert Ross
    Oscar-uri:
    5 0
    7.1
  • Regia: Herbert Ross
    6 0
    7.2
  • Play It Again, Sam (1972)

    Mai cântă o dată, Sam

    Un critic de film foarte manierat este părăsit de soţie şi suferă din această cauza de o... furtună în ego-ul personal, o depresie. Cu încurajările primite de la doi prieteni căsătoriţi, el incepe sa se vada din nou cu femei.

    Regia: Herbert Ross
    9 0
    7.6
  • Regia: Herbert Ross
    2 1
    6.4