Filmele regizate de Lasse Hallström

 • Lasse Hallström

  Lasse Hallström

  76 de ani
  Data nașterii: 02.06.1946
  Locul nașterii: Stockholm, Sweden
 • The Nutcracker and the Four Realms (2018)

  Spărgătorul de Nuci și Cele Patru Tărâmuri

  The Nutcracker and the Four Realms are la bază povestirea a lui E.T.A. Hoffman, în care Clara, după o agitată seară de Crăciun, ajunge să lupte alături de un "spărgător de nuci" în costum militar împotriva maleficilor şobolani cu şapte capete.

  Regia: Lasse Hallström, Joe Johnston
  79 10
  5.6
 • A Dog's Purpose (2017)

  Câinele, adevăratul meu prieten

  Ecranizare a îndrăgitului roman omonim semnat de W. Bruce Cameron, „Câinele, adevăratul meu prieten” prezintă destinul unui devotat patruped care îşi descoperă menirea prin prisma stăpânilor săi, pe care îi învaţă să radă şi să iubească.

  Regia: Lasse Hallström
  137 11
  7.2
 • The Hundred-Foot Journey (2014)

  Război în bucătărie

  Tânărul Hassan este un master chef. Emigrat cu familia în sudul Franţei, Hassan deschide Maison Mumbai, un minuscul restaurant în care-şi vrăjeşte clienţii cu echilibrul fenomenal al aromelor din preparatele sale.

  Regia: Lasse Hallström
  13 1
  7.3
 • Safe Haven (2013)

  Refugiu pentru viață

  Inspirată din romanul cu acelaşi titlu al autorului Nicholas Sparks, drama romantică "Safe Haven" este povestea lui Katie Feldman, o tânără care s-a eliberat dintr-un mariaj nefericit

  Regia: Lasse Hallström
  37 4
  6.6
 • The Hypnotist (2012)

  Sub hipnoză

  Are loc o triplă omucidere, iar singurul supraviețuitor este un băiat care și-a văzut mama, tatăl și surioara uciși chiar în fața sa. Disperată să afle o informație cât de mică, detectiva Linna are doar o singură soluție: hipnoza.

  Regia: Lasse Hallström
  3 0
  5.6
 • Salmon Fishing in the Yemen (2011)

  La pescuit în deșert

  Salmon Fishing in the Yemen spune poveste lui Fred Jones (Ewan McGregor), un expert în domeniul pescuitului, căruia i se cere să se implice într-un proiect de creare a unui râu cu somoni în munții Yemenului

  Regia: Lasse Hallström
  8 0
  6.8
 • Dear John (2010)

  Dragul meu John

  Inspirat de un roman al lui Nicholas Sparks (The Notebook, A Walk to Remember), Dear John îl are ca protagonist pe John Tyree (Channing Tatum), un soldat care se îndrăgosteşte într-o permisie.

  Regia: Lasse Hallström
  22 4
  6.3
 • Hachi: A Dog's Tale (2009)

  Hachiko: Povestea unui câine

  Remake al filmului japonez Hachiko Monogatari și inspirata dintr-o poveste reală, petrecută în Japonia la inceputul secolului XX, drama urmărește relația specială apărută între un profesor universitar și un câine pe care îl găsește pe stradă.

  Regia: Lasse Hallström
  53 0
  8.1
 • The Hoax (2006)

  Marea farsă

  Scriitorul Cliford Irving aproape a reusit una din cele mai curajoase escrocherii din istoria media, cand cartea sa numita “Autobiografia” de Howard Hughes a fost publicata.

  Regia: Lasse Hallström
  5 1
  6.7
 • An Unfinished Life (2005)

  Un alt început

  Einar (Redford) este un fermier batran, in soc dupa decesul fiului sau, din urma cu un deceniu. De atunci, casatoria i s-a dus de rapa, la fel si ferma, singura sa ocupatie fiind sa aiba grija de ultimul sau prieten adevarat, Mitch (Morgan Freeman).

  Regia: Lasse Hallström
  22 0
  7.0
 • Casanova (2005)

  Este cel mai cunoscut seducator al lumii. Se spune ca nici o femeie nu poate rezista farmecului sau. Pana acum. Pentru prima oara in viata, Casanova (Heath Ledger) se vede refuzat, de o frumoasa venetianca, pe nume Francesca (Siena Miller).

  Regia: Lasse Hallström
  12 2
  6.5
 • The Shipping News (2001)

  Știri de acasă

  Un portret comic al familiei contemporane, THE SHIPPING NEWS e povestea unui om in lupta pentru refacerea vietii sale, intr-un mediu nou si diferit dintr-o comunitate de pescari.

  Regia: Lasse Hallström
  3 1
  6.7
 • Chocolat (2000)

  Ciocolată cu dragoste

  Fabula comica despre modul in care degustarea placerilor vietii poate schimba un om, o relatie, un oras. Este o poveste despre ‘razboiul’ izbucnit intr-un orasel datorita pasiunilor si temerilor provocate de infiintarea unei misterioase cofetarii.

  Regia: Lasse Hallström
  28 2
  7.3
 • The Cider House Rules (1999)

  Legea pământului

  Deși este orfan, Homer nu a dus lipsă de afecțiune. În orfelinatul în care a crescut, nonconformistul Wilbur l-a iubit ca pe propriul fiu. L-a învățat tot ceea ce știe și l-a luat ca ajutor în dificila misiune de a conduce un orfelinat sărac.

  Regia: Lasse Hallström
  Oscar-uri:
  28 0
  7.4
 • Something to Talk About (1995)

  Subiect de conversație

  Grace Bichon (Julia Roberts) se ocupa cu succes de afacerea tatalui sau: o ferma de cai. Mare ii este mirarea intr-o zi cand afla ca iubitul ei sot, Eddie (Dennis Quaid) o inseala si nu este nicidecum la prima abatere de acest gen.

  Regia: Lasse Hallström
  7 1
  5.7