Filmele regizate de Peter Hyams

  • Peter Hyams

    Peter Hyams

    80 de ani
    Data nașterii: 26.07.1943
    Locul nașterii: New York City, New York, U.S.
  • Enemies Closer (2013)

    Dușmani apropiați

    Undeva în pădurile reci de la graniţa dintre Canada şi SUA, doi duşmani de moarte trebuie să colaboreze pentru a scăpa de un cartel de droguri care va face orice pentru a recupera un transport rătăcit în acea zonă.

    Regia: Peter Hyams
    21 3
    5.1
  • Beyond a Reasonable Doubt (2009)

    Vinovat și victimă

    Remake al celebrului film noir din 1956, Beyond a Reasonable Doubt se învârte în jurul înscenării unei crime. Obsedat să dovedească incompetența unui procuror, un jurnalist își convinge cel mai bun prieten să-i facă acestuia o farsă.

    Regia: Peter Hyams
    10 3
    5.8
  • A Sound of Thunder (2005)

    Vânătoare fatală

    Într-o Americă a viitorului, o companie organizează pentru angajaţii ei un safari de vânătoare a dinozaurilor în era preistorică. La întoarcerea din aventură, unul dintre participanţi aduce cu el, din greşeală, un fluture.

    Regia: Peter Hyams
    18 0
    4.2
  • The Musketeer (2001)

    Muschetarul

    Cu sabiile scoase si cu adrenalina pulsand in vene, D'Artagnan si amicii lui muschetari sunt gata de lupta. Ca intotdeauna, legendarii muschetari au facut legamant sa se lupte in duel ca sa indrepte faradelegile.

    Regia: Peter Hyams
    10 0
    4.7
  • End of Days (1999)

    Sfârșitul zilelor

    Jericho Cane e un fost polițist, devenit agent de pază. Întâmplarea face să fie prins într-un joc de-a șoarecele și pisica în momentul în care îsi da seama ca o tanara este cheia într-un joc terifiant al satanei.

    Regia: Peter Hyams
    51 4
    5.8
  • The Relic (1997)

    Monstrul din Chicago

    Intra - daca indraznesti. Este seara vernisajului unei noi expozi]ii la Muzeul de Istorie Naturala din Chicago. Dar te prevenim: ceva terifiant vrea sa se asigure ca nu mai pleaca nimeni de acolo.

    Regia: Peter Hyams
    11 0
    5.8
  • Sudden Death (1996)

    Moarte instantanee

    Darren face o surpriza celor 2 copii ai sai si ii duce sa urmareasca live, de pe Stadionul National din Chicago, finala la hockey pe gheata. Peste 17 000 de suporteri, printre care si Vicepresedintele SUA, sunt captivati deimportanta Finalei.

    Regia: Peter Hyams
    22 1
    5.8
  • Timecop (1994)

    Polițistul timpului

    Filmul urmărește călătoria în timp a polițistului Max Walker (Jean-Claude Van Damme).

    Regia: Peter Hyams
    46 0
    5.9
  • Stay Tuned (1992)

    Frecvențe periculoase

    Roy si Helen Knable au probleme. Roy a devenit un telespectator inrait si Helen detesta acest lucru. Dupa o cearta mai serioasa, Spike, un dracusor neastamparat, ii ofera lui Roy cel mai sofisticat sistem de satelit. Fara sa-si dea seama ca-si...

    Regia: Peter Hyams
    7 0
    6.3
  • Narrow Margin (1990)

    Pe muchie de cutit

    Filmul, in regia lui Peter Hyams, realizat dupa un film clasic, alb-negru, ce poarta acelasi titlu, spune povestea unui remarcabil avocat. Implicat intr-un proces important, avocatul Robert Caulfield (Gene Hackman) trebuie sa aduca in San...

    Regia: Peter Hyams
    35 1
    6.6
  • The Presidio (1988)

    Presidio

    Detectivul Jay Austin, de la politia din San Francisco este desemnat sa investigheze uciderea unei femei din cadrul fortelor Politiei Metropolitane, petrecuta la baza armatei Presidio.

    Regia: Peter Hyams
    11 0
    5.9
  • Running Scared (1986)

    Morți de frică

    Mult umor si o pietenie frumoasa, aceasta este reteta succesului pentru doi fosti politisti, buni cunoscatori ai strazilor, care si-au deschis împreuna un bar. Planurile celor doi ajung într-un punct periculos când Julio iese de la închisoare.

    Regia: Peter Hyams
    8 0
    6.5
  • 2010: The Year We Make Contact (1984)

    2010: Contactul

    Un nou timp, o noua odisee, o noua sansa pentru confruntarea cu enigmele aparute in timpul misiunii pe Jupiter in 2001. Membrii echipajului de la bordul navei Leonov sunt trimisi sa cerceteze ce s-a intamplat cu nava USS Discovery.

    Regia: Peter Hyams
    23 1
    6.7
  • The Star Chamber (1983)

    Cabinetul stea

    Dezgustat de felul in care diversi criminali scapa din sistemul judiciari prin diverse tehnici, un tanar si idealist judecator, investigheaza metode alternative prin care sa-i pedepseasca pe nelegiuiti...

    Regia: Peter Hyams
    15 2
    6.3
  • Outland (1981)

    Satelitul coruptiei

    Un om al legii de pe un satelit al planetei Jupiter, Io, pe care exista o mare exploatare miniera, descopera o modalitate ilegala a conducerii Companiei de a imbunatati randamentul muncitorilor. Acestora li se administreaza niste droguri.

    Regia: Peter Hyams
    25 1
    6.6