Filmele regizate de Ridley Scott

 • Ridley Scott

  Ridley Scott

  84 de ani
  Data nașterii: 30.11.1937
  Locul nașterii: South Shields, County Durham, England, UK
 • House of Gucci (2021)

  Casa Gucci

  Regia: Ridley Scott
  88 17
  6.6
 • The Last Duel (2021)

  Ultimul duel

  Regia: Ridley Scott
  187 21
  7.4
 • All the Money in the World (2017)

  Pentru toți banii din lume

  All the Money in the World (2017) urmărește răpirea lui John Paul Getty III, în vârstă de 16 ani, și tentativa disperată a mamei sale devotate, de a-i convinge bunicul său miliardar să plătească răscumpărarea.

  Regia: Ridley Scott
  168 20
  6.8
 • Regia: Ridley Scott
  10 4
  7.1
 • Alien: Covenant (2017)

  Alien: Pactul

  Ajuns pe o planetă indepărtată, echipajul navei Covenant descoperă ceea ce ei cred că este un paradis neexplorat, dar este de fapt o lume întunecată si periculoasă al cărei unic locuitor este sinteticul David, supraviețuitorul expediției anterioare.

  Regia: Ridley Scott
  370 64
  6.4
 • The Martian (2015)

  Marțianul

  În timpul unei misiuni pe Marte cu echipaj uman, astronautul Mark Watney (Damon) este considerat mort, victimă a unei furtuni puternice. Însă Watney supraviețuiește urgiei și descoperă că a fost lăsat singur pe ostila planetă

  Regia: Ridley Scott
  112 2
  8.0
 • Exodus: Gods and Kings (2014)

  Exodul: Zei și regi

  Ridley Scott ne poartă în vremuri imemoriale, descriind exodul evreilor din Egipt, în căutarea Pământului Făgăduinței, sub conducerea lui Moise (Christian Bale). O ecranizare cu efecte speciale de ultimă generație.

  Regia: Ridley Scott
  79 3
  6.0
 • The Counselor (2013)

  Avocatul

  Un avocat disperat să facă rost într-un timp cât mai scurt de o sumă mare de bani intră într-o periculoasă combinaţie ce implică distribuţia de droguri. Planul său nu numai că nu funcţionează, dar îl aduce pe muchie de cuţit.

  Regia: Ridley Scott
  26 5
  5.4
 • Prometheus (2012)

  Prometeus

  Trei decenii înainte de lupta lui Ripley cu înfiorătorii xenomorfi, o echipă de cercetători descoperă indicii cu privire la originea umanității, ceea ce-i îndeamnă să pornească într-o călătorie spre colțurile cele mai întunecate ale universului.

  Regia: Ridley Scott
  161 3
  7.0
 • Robin Hood (2010)

  E sfârșitul secolului 12, iar Robin Hood se întoarce în satul său din nordul Angliei după ultima sângeroasă cruciadă. La sosire, nobilul și servitorul său credincios descoperă abuzurile săvârșite de șeriful din Nottingham.

  Regia: Ridley Scott
  51 4
  6.6
 • Body of Lies (2008)

  Un ghem de minciuni

  Filmul este bazat pe nuvela scrisa de David Ignatius iar DiCaprio joaca rolul unui agent CIA, aflat in subordinea personajului lui Russell Crowe, ce are ca misiune descoperirea unui terorist Al-Qaeda care planuieste un nou atentat asupra Americii.

  Regia: Ridley Scott
  40 1
  7.0
 • American Gangster (2007)

  Mafiotul american

  Detectivul Richie Roberts trebuie să curețe străzile New York-ului de traficanții de droguri. Cel mai important adversar al lui se dovedește a fi Frank Lucas, cel mai mare traficant din Harlem, care a transformat contrabanda cu heroină într-o artă.

  Regia: Ridley Scott
  77 0
  7.8
 • A Good Year (2006)

  Un an bun

  Max (Russell Crowe) este un bancher londonez care mosteneste de la unchiul sau o vie in Provence. Nehotarat daca sa pastreze sau nu via, Max se decide in momentul in care Christie (Abbie Cornish), o femeie din SUA, pretinde ca e fiica unchiului sau.

  Regia: Ridley Scott
  27 4
  7.0
 • Kingdom of Heaven (2005)

  Regatul Raiului

  Superproductia lui Ridley Scott, Kingdom of Heaven cu Orlando Bloom, Liam Neeson si Jeremy Irons in rolurile principale se anunta una dintre cele mai impresionante pelicule ale anului 2005. Un film despre cruciadele secolului al XII-lea.

  Regia: Ridley Scott
  136 5
  7.2
 • Matchstick Men (2003)

  Șarlatanii

  Roy (Nicolas Cage) si Frank (Sam Rockwell), sunt doi escroci care pun la cale o mare inselatorie, dar care le este data peste cap de venirea fiicei lui Roy, Angela (Alison Lohman).

  Regia: Ridley Scott
  16 0
  7.3