Filmele regizate de Russell Mulcahy

 • Russell Mulcahy

  Russell Mulcahy

  69 de ani
  Data nașterii: 23.06.1953
  Locul nașterii: Melbourne, Victoria, Australia
 • Regia: Russell Mulcahy
  69 18
  5.5
 • Prayers for Bobby (2009)

  Rugăciuni pentru Bobby

  Prezinta viata unui adolescent gay si trairile interioare ale acestuia si viata unei femei religioase care nu a putut accepta ca fiul ei este gay si care considera ca Dumnezeu il poate "vindeca" de acest "pacat".

  Regia: Russell Mulcahy
  2 1
  8.0
 • Malone (2009)

  Detectivul Malone

  Un neo-noir în dulcele stil al filmelor anilor '40 în care un detectiv cu "investighează" ceva la solicitarea unei dame. Făcut în 2009 cu sprijinul tehnologiei actuale, Give 'em Hell nu este un remake propriu-zis ci un tribut adus poveștilor noir.

  Regia: Russell Mulcahy
  6 0
  5.8
 • The Scorpion King 2: Rise of a Warrior (2008)

  Regele Scorpion: Războinicul

  Cum a inceput legenda Regelui Scorpion! Dupa ce tanarul Mathayus isi vede tatal ucis de mana regelui (Randy Couture, castigatorul Campionatului de Lupte Supreme), eforturile de a se razbuna il trasforma in cel mai temut razboinic al lumii antice.

  Regia: Russell Mulcahy
  20 0
  3.8
 • Crash and Burn (2007)

  Hoțul prinde hoțul!

  ZicalA care spune că e nevoie de un hoț pentru a prinde alt hoț prinde contur în acest film plin de urmăriri periculoase și femei frumoase. Agenții FBI au eșuat în efortul de a prinde un cunoscut hoț de mașini și recurg la o soluție extremă.

  Regia: Russell Mulcahy
  2 0
  4.6
 • Resident Evil: Extinction (2007)

  Resident Evil: Dispariția

  Alice se ascunde în deșert. Se realătură lui Carlos și L.J., precum și altor supraviețuitori și încearcă să elimine virusul care îi transformă pe toți în zombi. Șansele sunt mai mari acum pentru că Alice are puteri mai mari și simțuri mai ascuțite.

  Regia: Russell Mulcahy
  60 3
  6.2
 • The Curse of King Tut's Tomb (2006)

  Tutankhamon: Blestemul faraonului

  Cautarea mormantului regelui Tutankhamon si a comorilor acestuia devine o adevarata aventura pentru doi arheologi rivali. Unul vrea sa protejeze puterile mormantului spre binele omenirii. Celalalt vrea sa subjuge aceste puteri pentru a domina lumea.

  Regia: Russell Mulcahy
  8 1
  4.3
 • Mysterious Island (2005)

  Insula misterioasă

  Cinci barbati evadeaza dintr-o inchisoare confederata la bordul unui balon, pentru a ateriza apoi pe o insula necunoscuta din Pacific. Pe insula, cei cinci intalnesc monstri carnivori, pirati sangerosi si un geniu nebun, capitanul Nemo.

  Regia: Russell Mulcahy
  19 1
  4.3
 • Swimming Upstream (2003)

  Impotriva curentului

  În spiritul filmelor BILLY ELLIOT si CARELE DE FOC, povestea plinã de inspiratie a lui Tony Fingleton prezintã viata unui tânãr ce provine dintr-o familie cu numeroase probleme si care gãseste în sine puterea de...

  Regia: Russell Mulcahy
  0 0
  7.0
 • The Lost Battalion (2001)

  Dincolo de liniile inamice

  Regia: Russell Mulcahy
  18 1
  7.0
 • On the Beach (2000)

  Ultimul tarm

  Dupa un razboi nuclear pustiitor, omenirea este in pericol din cauza unui nor radioactiv care distruge totul in calea sa. Singura speranta de supravietuire este reprezentata de un submarin nuclear trimis in cautarea unei zone in emisfera nordica...

  Regia: Russell Mulcahy
  11 1
  6.9
 • Resurrection (1999)

  Esența răului

  O dimineață liniștită. John își sărută soția și pleacă la serviciu. Andrew, partenerul lui, află că s-a găsit trupul unui bărbat cu un braț amputat. Walter a început examinarea cadavrului. La locul crimei găsesc un un mesaj scris cu sânge: El Vine!

  Regia: Russell Mulcahy
  13 1
  6.1
 • Waxman (Dolph Lundgren) este un fost agent al Fortelor Speciale care lucreaza acum ca asasin pentru o agentie secreta numita "The Agency".

  Regia: Russell Mulcahy
  16 1
  5.4
 • The Shadow (1994)

  Umbra

  “Umbra” (Alec Baldwin) are puteri supranaturale: poate deveni invizibil si poate creea confuzie in mintile oamenilor. Dar vor fi suficiente aceste puteri, atunci cand va trebui sa lupte impotriva dusmanului sau, Shiwan Khan?

  Regia: Russell Mulcahy
  12 1
  6.0
 • The Real McCoy (1993)

  Ultima lovitură

  Karen McCoy (Kim Basinger) e o infractoare a carei specialitate e jefuirea bancilor. Eliberata din inchisoare, Karen isi propune sa renunte la aceasta “meserie” si sa duca un trai cinstit. Insa un politist corupt si fostul ei sef vor sa o...

  Regia: Russell Mulcahy
  7 0
  5.5