Filmele regizate de Stephen Herek

  • Stephen Herek

    Stephen Herek

    65 de ani
    Data nașterii: 10.11.1958
    Locul nașterii: San Antonio, Texas, USA
  • Dog Gone (2023)

    Câinele pierdut

    Regia: Stephen Herek
    9 3
    6.1
  • Afterlife of the Party (2021)

    Sufletul petrecerii eterne

    Cassie trăiește pentru petreceri, dar își pierde viața într-un accident. Acum, acest fluturaș trebuie să-și îndrepte greșelile dacă vrea să-și dobândească aripile.

    Regia: Stephen Herek
    14 0
    5.8
  • Regia: Stephen Herek
    0 0
    6.0
  • Regia: Stephen Herek
    12 0
    6.5
  • The Chaperone (2011)

    Supraveghetorul

    Ieșit din închisoare, Ray vrea să își găsească o slujbă și să se revanșeze față de fosta soție și de fiica lor. Banda de hoți condusă de Larue are însă nevoie de abilitățile de șofer ale lui Ray, așa că i se oferă un ultim angajament.

    Regia: Stephen Herek
    0 0
    5.1
  • Into the Blue 2: The Reef (2009)

    Adâncul Albastru 2: Reciful

    Dani și Sebastian, scafandri profesionişti în Honolulu, sunt implicați fără voia lor într-o situație extrem de periculoasă și trebuie să lupte pentru a supraviețui tentativelor teroriștilor de a-i ucide.

    Regia: Stephen Herek
    12 0
    4.7
  • Dead Like Me: Life After Death (2009)

    Mort-copt, la muncă din nou!

    Lungmetrajul Dead Like Me: Life After Death este continuarea serialului Dead Like Me din 2003. Noua poveste ne-o prezintă pe aceeași Ellen Muth în rolul lui George, cea care a murit, devenind după moarte un "Grim Reaper" (face trecerea sufletelor...

    Regia: Stephen Herek
    5 2
    6.0
  • Picture This (2008)

    Invitație cu bucluc

    Mandy, fata ştearsă şi nepopulară a liceului, se trezeşte invitată la cea mai tare petrecere a anului de cel mai sexy tip din liceu. Dar calea spre fericire şi popularitate nu e uşoară.

    Regia: Stephen Herek
    7 0
    5.1
  • Man of the House (2005)

    Polițist sub acoperire

    În momentul în care cinci majorete sunt martore la asasinarea unui informator, se impune o supraveghere permanentă a fetelor, pentru a nu deveni următoarele victime

    Regia: Stephen Herek
    25 0
    5.4
  • Life or Something Like It (2002)

    O viață aproape perfectă

    In timpul unui interviu, un om al strazii ii spune reporterei ca mai are de trait doar cateva zile. Femeia este hotarata sa-si schimbe destinul prezis si incearca sa faca ceva cu viata ei.

    Regia: Stephen Herek
    20 0
    5.8
  • Rock Star (2001)

    Chris Cole (Mark Wahlberg) s-a nascut sa fie star rock. La prima vedere e un individ insignifiant cu o slujba insignifianta, dar visurile lui sunt ambitioase. Iar in ziua in care, din intamplare, are ocazia sa urce pe scena si sa arate ce poate...

    Regia: Stephen Herek
    10 1
    6.3
  • Holy Man (1998)

    Picat din cer

    Un guru lipsit de prejudecăţi, G, e gata să dea o mână de ajutor unui realizator de teleshopping. G spune în faţa purul adevar despre ciudatele lucruri pe care le prezintă. G devine celebru, are succes, dar trebuie să se întoarcă de unde a venit.

    Regia: Stephen Herek
    10 0
    4.9
  • 101 Dalmatians (1996)

    101 Dalmațieni

    Pongo este un dalmațian nostim și plin de atitudine care face pe pețitorul pentru stăpânul său, timidul compozitor Roger Radcliff. După mai multe încercări, el le găsește pe simpatica Anita și pe cățelușa ei dalmațiană Purdy.

    Regia: Stephen Herek
    23 1
    5.7
  • Mr. Holland's Opus (1996)

    Viață pentru muzică

    Glenn Holland e un compozitor chinuit de dorinta de a scrie o piesa muzicala memorabila, pentru a-si lasa amprenta asupra lumii. Accepta o slujba de profesor ca să se descurce cu banii, reusind sa-i inspire pe studenti cu pasiunea lui pentru muzica.

    Regia: Stephen Herek
    4 1
    7.3
  • The Three Musketeers (1993)

    Cei trei muschetari

    D'Artagnan, un spadasin provincial, călătorește până la Paris pentru a deveni gardianul regelui, adică un muschetar. Între timp, cardinalul Richelieu, maleficul consilier regal încearcă uzurpa puterea suveranului și de a conduce el însuși Franța.

    Regia: Stephen Herek
    40 2
    6.4