Filmele regizate de Tsui Hark

  • Tsui Hark

    Tsui Hark

    74 de ani
    Data nașterii: 15.02.1950
    Locul nașterii: Saigon, Vietnam
  • Regia: Chen Kaige, Tsui Hark, Dante Lam Chiu-Yin
    31 5
    5.6
  • Regia: Chen Kaige, Tsui Hark, Dante Lam Chiu-Yin
    32 4
    5.5
  • Tang Monk aduce trei discipoli într-o călătorie în Occident. Din exterior, totul pare armonios. Cu toate acestea, tendința este prezentă doar la suprafață, iar inimile și mințile lor nu sunt de acord. După o serie de evenimente care captează...

    Regia: Tsui Hark
    21 9
    5.4
  • The Taking of Tiger Mountain (2014)

    Fortăreața de pe Muntele Tigrului

    O poveste care se concentrează asupra unui conflict între o echipă a Armatei de Eliberare a Poporului și o bandă de bandiți din nord-estul Chinei în timpul Revoluției chineze.

    Regia: Tsui Hark
    17 1
    6.4
  • Flying Swords of Dragon Gate (2011)

    Poarta Dragonului

    Filmul are la baza legenda unui general din dinastia chineză Ming. Chow Wai On este un apărător al dreptății, un fost comandant imperial care, împreună cu un grup de rebeli, luptă împotriva corupților ajunși în fruntea imperiului.

    Regia: Tsui Hark
    12 1
    5.9
  • Detective Dee: The Mystery of the Phantom Flame (2010)

    Detectivul Dee și misterul flăcării fantomă

    Un detectiv exilat este recrutat pentru a rezolva o serie de morți misterioase ce amenință să amâne învestirea împărătesei Wu.

    Regia: Tsui Hark
    9 1
    6.6
  • Missing (2008)

    Regia: Tsui Hark
    1 0
    4.8
  • Seven Swords (2005)

    Șapte săbii

    In China anilor 1600, odata cu instaurarea Dinastiei Qing, artele martiale sunt interzise din cauza revoltelor nationalistilor. Un militar in retragere, de pe vremea fostei dinastii, Wind Fire, vrea sa faca avere punandu-se in slujba noilor suverani

    Regia: Tsui Hark
    14 0
    6.1
  • Black Mask 2: City of Masks (2002)

    Masca neagră 2: Orașul măștilor

    Supereroul numit Masca neagra porneste pe urmele specialistilor in genetica ce l-ar putea ajuta sa revina la o stare normala. Caci Masca neagra are puteri supraumane de lupta si vindecare, insa si-a pierdut capacitatea de a trai emotii.

    Regia: Tsui Hark
    4 0
    3.7
  • Zu Warriors (2001)

    Zu este un tinut legendar din mitologia Chinei antice unde lumile materiale si cele ireale se intersecteaza. Aici, o temuta dar minunata printesa razboinica si soldatii ei sunt chemati sa lupte impotriva Lordului Raului si a Armatei sale

    Regia: Tsui Hark
    7 1
    5.1
  • Time and Tide (2000)

    Împotriva curentului

    Hong Kong, in zilele noastre... Dupa o noapte de betie, Tyler (Nicholas Tse) se trezeste dimineata alaturi de Ah Jo, o femeie agatata intr-un bar, si la scurta vreme afla ca a ramas insarcinata. Tyler, care de fapt visa la un trai exotic in...

    Regia: Tsui Hark
    2 1
    6.7
  • Knock Off (1999)

    Afaceri necurate

    Marcus duce o viață liniștită la Hong Kong, lucrând că agent de vânzări. Ray prinde de veste că se pune la cale o conspirație. Mafiea rusă vrea să pună pe piața neagră un lot de micro-bombe ultrasofisticate destinate terorismului internațional.

    Regia: Tsui Hark
    31 0
    4.8
  • Double Team (1997)

    Echipa dublă

    Jean-Claude Van Damme, Mickey Rourke si excentricul star NBA Dennis Rodman la debutul sau in cinematografie evolueaza la cote incendiare in acest thriller care graviteaza in jurul prinderii unui terorist feroce.

    Regia: Tsui Hark
    36 2
    4.8