Filmele regizate de Wes Craven

  • Wes Craven

    Wes Craven

    Data nașterii: 02.08.1939
    Decedat: 30.08.2015 (76 de ani)
  • Scream 4 (2011)

    Țipătul 4

    După moartea lui Sidney Prescott, Dewez și Gayle se întorc în Woodsboro pentru inmormantarea acesteia. În timpul vizitei, sunt prinși în planul unui criminal de a omorî supraviețuitorii rămași.

    Regia: Wes Craven
    21 0
    6.2
  • My Soul to Take (2010)

    Ia sufletul meu 3D

    Într-un oraș liniștit din Riverton există o legendă a unui criminal în serie care a jurat să se întoarcă să ucidă șapte copii care s-au născut în noaptea când el a murit.

    Regia: Wes Craven
    3 0
    4.7
  • Red Eye (2005)

    Zbor de noapte

    Lisa urăște să zboare cu avionul, dar teroarea ce o așteaptă în zborul de noapte nu are legătură cu teama de zbor. Când urcă în avion, Lisa observă cu plăcere că lângă ea stă bărbatul cu care a flirtat în aeroport. Dar cine este de fapt acest bărbat?

    Regia: Wes Craven
    33 1
    6.5
  • Cursed (2005)

    Blestemați

    Maestrul în filme de groază Wes Craven aduce în CURSED teroarea vârcolacilor. Locuitorii din Los Angeles se trezesc prinși într-o teroare inimaginabilă - un vârcolac este liber în oras!

    Regia: Wes Craven
    10 0
    5.0
  • Scream 3 (2000)

    Țipătul 3

    Povestea din Scream 3 se petrece la Hollywood, în timpul filmărilor la un thriller ce ridică întrebări tulburătoare cu privire la evenimentele care au îngrozit orașul Woodsboro și care continuă să o urmărească pe Sidney Prescott (Neve Campbell).

    Regia: Wes Craven
    13 0
    5.6
  • Music of the Heart (1999)

    Muzica inimii

    Cu multa truda, o profesoara de la o scoala din Harlem organizeaza cu copiii o orchestra de muzica clasica. Drumul parcurs de ea pentru a-i convinge pe reprezentantii scolii si pe parintii copiilor de importanta demersului ei este greu si complicat.

    Regia: Wes Craven
    3 0
    6.8
  • Scream 2 (1997)

    Țipătul 2

    Au trecut 2 ani de la evenimentele de la Woodsboro. Sidney și Randy sunt studenți. Gale a scris un best-seller, "Crimele din Woodsboro", după care s-a făcut un film. În timp ce se apropie data lansării filmului, ciclul crimelor începe din nou.

    Regia: Wes Craven
    10 0
    6.3
  • Scream (1996)

    Țipătul

    Amestec de umor negru si mister. Un ucigas in serie hartuie un grup de tineri. Pericolele apar din toate partile, dar ei nu se lasa infranti.

    Regia: Wes Craven
    17 2
    7.4
  • Vampire in Brooklyn (1995)

    Vampir în Brooklyn

    Maximillian e unicul supravietuitor al elitei vampirilor din Insulele Caraibe. Ca ultim descendent, el trebuie sa isi gaseasca o partenera pentru a perpetua specia. Cea mai potrivita femeie pentru a-i implini dorinta pare a fi o tanara din Brooklyn.

    Regia: Wes Craven
    17 1
    4.6
  • New Nightmare (1994)

    Coșmarul nou

    Construit pe principiul film in film, aceasta ultima pelicula a seriei horror cu Freddy, personajul cu gheare de otel, da spectatorului impresia si mai terifianta de real, caci personajele sunt chiar actorii din filmele „Elm Street”.

    Regia: Wes Craven
    16 0
    6.4
  • The People Under the Stairs (1991)

    Oamenii de sub scări

    Fool il ajuta pe iubitul surorii sale sa fure din casa lacomului sau proprietar. Odata intrati in uriasa casa, puternic fortificata, Fool si Leroy descopera ca au muscat mai mult decat pot mesteca. Proprietarii sunt doi nebuni, frate si sora, care...

    Regia: Wes Craven
    8 0
    6.4
  • Shocker (1989)

    Dupa ce primeste pedeapsa capitala prin metoda scaunului electric, un criminal in serie foloseste electricitatea pentru a reveni la viata...

    Regia: Wes Craven
    5 0
    5.5
  • The Serpent and the Rainbow (1988)

    Șarpele și curcubeul

    Dennis Allan este un om de știință care vizitează Haiti în urma zvonurilor despre existența unui drog care te paralizează fără să te lase inconștient. Efectele drogului pot păcăli un doctor făcându-l să declare decesul în cazul persoanelor...

    Regia: Wes Craven
    10 0
    6.4
  • Un grup de motociclisti, dintre care si cativa dintre supravietuitorii povestii originale, se imbarca intr-o calatorie ce se va dovedi nefasta...

    Regia: Wes Craven
    1 0
    3.8
  • A Nightmare on Elm Street (1984)

    Coșmar pe strada Ulmilor

    Nancy descoperă curând că și prietenii ei au coșmaruri asemănătoare, cu același personaj. Când unii dintre cunoscuți încep să moară, Nancy crede că singura cale de supraviețuire este să stea trează.

    Regia: Wes Craven
    36 1
    7.4