Subtitrări pentru toate filmele - pagina 1803 din 2540

  • The Legend of Fong Sai-Yuk 2 (1993)

    Legenda II

    Eroul cantonez Fong Sai Yuk se implica in mod secret in fratia "The Red Flower", care incearca sa il inlature pe imparatul manciurian pentru a reloca puterea in mainile dinastiei Ming.

    Regia: Corey Yuen
    9 0
    6.9
  • Fanfan (1993)

    Alexandre, un incurca-toate, incearca sa iubeasca altfel decat o fac toti ceilalti, intr-un final reusind sa evadeze din ceata propriului psihic si sa imbratiseze adevarata dragoste...

    Regia: Alexandre Jardin
    2 0
    6.7
  • Sing si lip yan (1993)

    Un detectiv afemeiat

    O comedie care frizeaza adesea ridicolul, "City Hunter" este povestea unui detectiv particular auto-suficient care sfarseste pe un vas de croaziera plin de oameni de afaceri, femei superbe, teroristi infami si mancaruri fine.

    Regia: Wong Jing
    23 6
    6.3
  • Free Willy (1993)

    Salvați-l pe Willy

    Doua feluri de lumi definesc planeta noastra, uscatul si oceanele, care cateodata se intalnesc. Filmul prezinta povestea prieteniei neobisnuite dintre un baietel si o balena...

    Regia: Simon Wincer
    8 1
    6.0
  • Dave (1993)

    Dave - președinte pentru o zi

    Dave seamana foarte bine cu Bill Mitchell, presedintele SUA, motiv pentru care este contactat de Serviciile Secrete. Cand Mitchell vrea sa sara peste o cina oficiala, Dave il inlocuieste. Lucrurile se complica cand Mitchell este internat de urgenta.

    Regia: Ivan Reitman
    21 0
    6.9
  • Un cățel în toata firea (Don Ameche), o pisică zânatică (Sally Field) și un pui de de boxer (Michael J. Fox) încearcă să găsească drumul spre casă, folosindu-și curajul și trăinicia prieteniei lor pentru a supraviețui.

    Regia: Duwayne Dunham
    18 0
    6.9
  • Blood In, Blood Out (1993)

    Destine separate

    1972- In partea de est a orasului Los Angeles, luptele dintre bandele rivale si o crima accidentala vor schimba pentru totdeauna vietile a trei tineri de origine sud-americana. In timp ce Miklos, acuzat de crima, este inchis la San Quetin, varul...

    Regia: Taylor Hackford
    15 3
    7.9
  • Nowhere to Run (1993)

    Fără scăpare

    Van Damme își croiește drum cu pumnii către inima unei văduve aflate în pericol. El joacă rolul unui deținut evadat care renunță la planurile proprii de a-și continua fuga cu avionul pentru a împiedica un latifundiar avar să fure ferma tinerei femei.

    Regia: Robert Harmon
    40 0
    5.7
  • The Remains of the Day (1993)

    Rămășițele zilei

    Povestea majordomului Stevens, care și-a dedicat viața stăpânului său, lordul Darlington. Obsedat de perfecțiunea serviciilor ale căror coordonator este, Stevens își ignoră propria viață, sacrificându-și fericirea personală.

    Regia: James Ivory
    39 1
    7.8
  • Son in Law (1993)

    Un ginere de imprumut

    Plecata din linistita ei provincie si ajunsa la colegiu in Los Angeles, Rebecca se adapteaza cu greu vietii agitate si neconventionale de aici. Cel mai mult o intriga noul sau coleg, Crawl, un tanar salbatic si imprevizibil. Treptat, acesta ii...

    Regia: Steve Rash
    0 0
    5.9
  • This Boy's Life (1993)

    Viața acestui băiat

    Caroline, după mai multe relații eșuate, se căsătorește cu un bărbat cu o groază de vicii. Realizează ca le-ar fi fost mai bine fara el. Ceva bun care rezulta totuși: Toby, fiul femeii, e motivat să ajungă pe picioarele lui.

    Regia: Michael Caton-Jones
    22 1
    7.3
  • Untamed Heart (1993)

    Inimă neîmblânzită

    Caroline (Marisa Tomei) si-a facut deja un obicei din a fi parasita de toti iubitii ei, orice lucru pe care il incepe pare sa fie sortit esecului, iar cea mai mare sansa la acest destin tragic se pare ca o au povestile ei de dragoste.

    Regia: Tony Bill
    9 1
    6.8
  • A Bronx Tale (1993)

    Poveste din Bronx

    Povestea devenirii unui pusti, crescut in cartier de mafioti. Pustiul primeste doua sfaturi de viata: „nimic nu e mai tragic decat irosirea talentului” si „nimanui nu-i pasa cu adevarat”.

    Regia: Robert De Niro
    36 2
    7.8
  • Gekijô-ban - Bishôjo senshi Sêrâ Mûn R (1993)

    Pretty Soldier Sailor Moon R: The Movie

    Kisenian, indreptandu-se catre Pamant deghizat in meteorit dintr-o galaxie indepartata planuieste sa secatuiasca Pamantul de toata energia "pozitiva" si sa planteze ura, lasand planeta plina de energie "negativa".

    Regia: Kunihiko Ikuhara
    0 0
    7.7
  • Red Rock West (1993)

    Un veteran din Marina Americană, onest, dar sărac lipit. Într-o zi el ajunge din întâmplare în micul orăşel Red Rock West, intră într-o cârciuma, iar proprietarul îl confundă cu un ucigaş cu care aranjase să-i omoare soţia. Veteranul intră în joc.

    Regia: John Dahl
    16 1
    7.0