Subtitrări pentru toate filmele - pagina 1812 din 2540

  • The Dark Half (1993)

    Jumatatea intunecata

    Poveste horror a lui Stephen King, cu Timothy Hutton in rolul lui Thad Beaumont, un scriitor de succes, urmarit de propriul alter ego ucigas.

    Regia: George A. Romero
    11 0
    6.0
  • Dragon: The Bruce Lee Story (1993)

    Dragonul: Viața lui Bruce Lee

    Filmul se bazeaza in intregime pe relatarile vaduvei Linda Lee Caldwell si e o poveste fascinanta ce reda viata trepidanta a lui Bruce Lee, maestrul luptelor martiale care era pe punctul de a deveni star international cand a murit, in mod misterios.

    Regia: Rob Cohen
    12 0
    7.0
  • Regia: Sergio Cabrera
    0 0
    7.7
  • Last Action Hero (1993)

    Ultima aventură

    Jack Slater (Schwarzenegger) e cel mai popular erou al marelui ecran. Un adevărat supra-om care scapă din cele mai dificile situații. Cu toate astea, eroul este total dat peste cap când în universul lui fictiv aterizează pe nepusă masă micuțul Danny

    Regia: John McTiernan
    40 1
    6.5
  • In the Line of Fire (1993)

    În bătaia puștii

    Frank Horrigan este un agent al serviciilor secrete, dur și inflexibil, obsedat de o greșeală din trecutul său. Nu poate uita data de 22 noiembrie 1963, când nu l-a putut apăra pe președintele John F. Kennedy, în timpul fatalei vizite din Dallas.

    Regia: Wolfgang Petersen
    32 2
    7.2
  • Look Who's Talking Now (1993)

    Uite cine vorbește acum!

    Molly si James sunt tot impreuna si-si cresc singuri cei doi copii, Mickey si Julie, care sunt deja mari. Familia s-a imbogatit cu doua exemplare canine, un maidanez si o catelusa de rasa, foarte rasfatata (vocile lui Danny DeVito si Diane Keaton).

    Regia: Tom Ropelewski
    10 0
    4.4
  • Falling Down (1993)

    Cădere liberă

    Los Angeles. O dimineata insorita. Nimic nu prevesteste drama pe care urmeaza sa o traiasca pe parcursul unei zile infernale William Foster, care vrea sa ajunga acasa la fosta sotie pentru ca este ziua fiicei sale.

    Regia: Joel Schumacher
    31 3
    7.6
  • The Age of Innocence (1993)

    Vârsta inocenței

    O poveste plasată în secolul XIX în înalta societate din New York, unde un tânăr avocat se îndrăgostește de o burgheză divorțată, în timp ce e logodit cu verișoara acesteia.

    Regia: Martin Scorsese
    Oscar-uri:
    21 3
    7.2
  • Sniper (1993)

    Lunetistul

    Thomas Beckett (Tom Berenger) este lunetist al armatei americane şi petrece zile întregi ascuns prin junglă pentru a îndeplini misiuni secrete. Dar, deşi el este un supravieţuitor, partenerii săi mor în condiţii misterioase.

    Regia: Luis Llosa
    39 1
    6.1
  • Indecent Proposal (1993)

    Propunerea indecentă

    După ce Diana si David pierd tot ce au, un multi-milionar excentric le oferă un milion de dolari pentru o noapte cu Diana. Deși amândoi sunt de acord că aceasta ar putea fi o ieșire din dilema lor financiară, propunerea le amenință relația.

    Regia: Adrian Lyne
    38 2
    6.0
  • The Firm (1993)

    Firma

    Mitch, absolvent magna cum laudae al Facultatii de Drept a Universitatii Harvard este coplesit de salariul, masina, casa si toate celelalte avantaje care i se ofera pentru a deveni angajatul zelos si obedient al unei firme de avocati din Memphis.

    Regia: Sydney Pollack
    44 1
    6.9
  • What's Eating Gilbert Grape (1993)

    Ce îl frământă pe Gilbert Grape

    Trimițându-ne cu gandul la Rainman, "What's Eating Gilbert Grape" este o poveste emoționantă, ce analizează subtil, dar fără rețineri, tensiunea dintre fericirea individuală și obligațiile familiale

    Regia: Lasse Hallström
    16 1
    7.7
  • The Piano (1993)

    Pianul

    Acțiunea se desfășoară în Noua Zeelanda a mijlocului de secol nouăsprezece, unde o tânără femeie scoțiana, mută, sosește împreună cu fiica sa pentru a se căsători.

    Regia: Jane Campion
    Oscar-uri:
    21 1
    7.5
  • The Real McCoy (1993)

    Ultima lovitură

    Karen McCoy (Kim Basinger) e o infractoare a carei specialitate e jefuirea bancilor. Eliberata din inchisoare, Karen isi propune sa renunte la aceasta “meserie” si sa duca un trai cinstit. Insa un politist corupt si fostul ei sef vor sa o...

    Regia: Russell Mulcahy
    9 0
    5.5
  • In the Name of the Father (1993)

    În numele tatălui

    Un tanar e fortat sa semneze o declaratie prin care recunoaste a fi autorul unui atentat cu bomba in care au murit multi oameni nevinovati, si ca este membru IRA. Din acel moment familia lui este intemnitata.

    Regia: Jim Sheridan
    22 1
    8.1