Subtitrări pentru toate filmele - pagina 1910 din 2540

  • Twins (1988)

    Gemenii

    Un experiment stiintific ratat se finalizeaza prin nasterea a doi gemeni, ale caror vieti decurg complet separat, ei afland unul de existenta celuilalt abia tarziu, la maturitate.

    Regia: Ivan Reitman
    34 0
    6.2
  • A Fish Called Wanda (1988)

    Un pește chemat Wanda

    Wanda din titlu este o femeie foarte atragatoare care isi foloseste farmecele pentru a obtine niste bijuterii furate de iubitul ei, un gangster uns cu toate alifiile. Wanda intentioneaza apoi sa fuga cu marfa impreuna cu Otto, un nebun sadea.

    Regia: John Cleese, Charles Crichton
    Oscar-uri:
    27 1
    7.5
  • Beetlejuice (1988)

    Viață de stafie

    Din cauza unui catelus, proaspat-casatoritii Adam si Barbara Maitland sunt ucisi intr-un accident de masina si ajung in Rai, unde au neplacuta surpriza sa constate ca birocratia e in floare, asa incat au fost inscrisi pe o lunga lista de asteptare.

    Regia: Tim Burton
    Oscar-uri:
    23 2
    7.5
  • Child's Play (1988)

    Jucaria

    Tânărul Andy Barclay primeşte păpuşa pe care şi-a dorit-o dintotdeauna. Ceea ce nu ştie este că păpuşa e vie şi adăposteşte spiritul unui criminal în serie.

    Regia: Tom Holland
    21 0
    6.7
  • Born to Defense (1988)

    Meciul dreptății

    Maestrul artelor martiale Jet Li isi face debutul ca regizor o data cu pelicula "Born to defence". Actiunea se desfasoara in anul 1945, la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial, cand Jet, un ofiter in rezerva al armatei chineze se intoarce...

    Regia: Jet Li
    4 0
    5.7
  • Cinema Paradiso (1988)

    Cinema Paradiso

    Nuovo Cinema Paradiso este o dramă italiană în regia lui Giuseppe Tornatore. Filmul îl aduce în lumină pe tânărul Salvatore, poreclit Toto, copilăria și maturizarea acestuia și reflecțiile lui, ca adult, asupra trecutului. Mai mult decât atât,...

    Regia: Giuseppe Tornatore
    Oscar-uri:
    34 2
    8.5
  • Above the Law (1988)

    Deasupra legii

    Steven Seagal este intr-o forma extraordinara in acest thriller nerecomandat cardiacilor. Seagal este Nico Toscani, un fost luptator in Vietnam convertit in politist pe strazile din Chicago care incearca sa anihileze o retea de traficanti

    Regia: Andrew Davis
    49 1
    6.0
  • Black Eagle (1988)

    Vulturul Negru

    Un avion F-10 din US Air Force s-a prabusit in mare langa Malta, o regiune in care fortele sovietice sunt foarte prezente. La aceasta veste, CIA trimite imediat unul dintre cei mai buni agenti, pe Ken Tani.

    Regia: Eric Karson
    31 1
    3.8
  • Larry si Julia Cotton se muta intr-o casa veche care a apartinut familiei sotului. Atunci cand Larry se raneste la mana, sangele care picura pe podea readuce la viata o creatura inspaimantatoare care pare a fi fratele sau vitreg si fostul iubit al...

    Regia: Tony Randel
    14 1
    6.4
  • Moonwalker (1988)

    Șapte dintre cele mai cunoscute piese ale artistului Michael Jackson alcătuiesc o poveste emoționantă despre prietenie și despre eterna confruntare dintre bine și rău, într-un univers al muzicii, dansului și extravaganței efectelor speciale.

    Regia: Jerry Kramer, Colin Chilvers, Jim Blashfield
    10 0
    6.1
  • Rain Man (1988)

    Omul ploii

    Charlie află că tatăl lui a murit. Acesta l-a alungat în adolescență. Are naivitatea să creadă ca va moșteni ceva din avere, deși ar fi trebuit să știe cum merg lucrurile. Tot ce i-a lăsat este o decapotabilă veche, un Buick 1949, și... un frate.

    Regia: Barry Levinson
    Oscar-uri: x 4
    48 1
    8.0
  • Bloodsport (1988)

    Sport sângeros

    Bazat pe un fapt real, filmul prezinta povestea vietii lui Frank Dux (Jean-Claude Van Damme), un luptator de arte martiale, care si-a petrecut cea mai mare parte a vietii incercand sa devina cel mai bun sub indrumarea maestrului Tanaka.

    Regia: Newt Arnold
    70 3
    6.8
  • Die Hard (1988)

    Greu de ucis

    Bruce Willis îl interpretează pe neconvenționalul detectiv newyorkez John McClane, pe care destinul îl transformă în singura salvare a unui grup de ostatici, blocați într-un zgârie nori din Los Angeles, printre care se află și soția sa.

    Regia: John McTiernan
    110 1
    8.2
  • Hope and Glory (1987)

    Glorie și speranță

    Regia: John Boorman
    1 0
    7.3
  • Broadcast News (1987)

    Știri de televiziune

    Regia: James L. Brooks
    1 0
    7.3