Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1392 din 2942

  • Shank (2010)

    Regia: Mo Ali
    0 0
    3.9
  • The Killer Inside Me (2010)

    Ucigașul din mine

    Bazat pe un roman de Jim Thompson, remake al filmului cu același titlu din 1976, The Killer Inside Me ne face cunoștință cu Lou Ford, un polițist respectat din Texasul de vest care ascunde sub masca amabilității un psihopat feroce.

    Regia: Michael Winterbottom
    12 2
    6.1
  • Step Up (2010)

    Dansul dragostei 3

    În STEP UP 3D, povestea dansului urban se extinde la nivel global, cu o nouă poveste impresionantă despre dragoste, visuri și trupuri în mișcare, cu un plus de emoție, pasiune și suspans conferite de tehnologia 3D de vârf.

    Regia: Jon M. Chu
    19 1
    6.2
  • Titanic II (2010)

    La 100 de la călătoria Titanicului, un vas de croazieră botezat Titanic 2 pornește pe aceeași rută. În larg vremea se înrăutățește și echipajul și pasagerii sunt nevoiți să facă orice pentru a nu avea aceeași soartă ca cei de la bordul Titanicului.

    Regia: Shane van Dyke
    6 1
    1.6
  • 16 Wishes (2010)

    16 Dorințe

    Filmul o are ca protagonista pe Abby Jensen. Ea are 16 dorinte. Ea isi doreste toate acestea de cand era foarte mica, iar acum este momentul ca cele 16 dorinte sa se implineasca.

    Regia: Peter DeLuise
    1 0
    5.4
  • The Experiment (2010)

    Experimentul

    Remake al thriller-ul Das Experiment, actiunea filmului se axeaza pe un grup de oameni obisnuiti recrutati sa-si asume rolurile de gardieni si prizonieri, ca parte a unui studiu de cercetare pentru a analiza modul in care sunt afectati participantii.

    Regia: Paul T. Scheuring
    9 1
    6.4
  • Camp Rock 2: The Final Jam (2010)

    Camp Rock 2: Competiția finală

    Mithchee Torres se întoarce la Camp Rock, de data asta alături de verișoara ei. Connect 3 stabilește că tema taberei va fi înregistrarea. Cei prezenți trebuie să-și compună cântecele și cei mai buni vor primi o înregistrare profesionistă a pieselor.

    Regia: Paul Hoen
    2 0
    5.2
  • "Irene Huss" Glasdjävulen (2010)

    Glasdjävulen

    1 0
  • "Irene Huss" Nattrond (2010)

    Nattrond

    1 0
  • În urma unui scandal în familie, Mel, o simpatică politiciană locală, rămâne cu Lennox şi Ryder, nepoată şi nepot, agăţaţi de gât. Pentru a-şi continua activităţile are nevoie de dădacă pentru cei doi, iar postul este ocupat de Joey

    Scenariul: David Kendall, Bob Young
    2 1
    7.0
  • Blood Done Sign My Name (2010)

    Cu sânge mi-am semnat numele

    O dramă bazată pe o povestea adevărată în care un veteran de culoare din epoca Vietnamului este ucis de un om de afaceri alb, care este ulterior achitat. Complotul se concentrează pe rolul unui profesor de liceu local și pe tulburările civile care...

    Regia: Jeb Stuart
    2 0
    6.5
  • Sebbe (2010)

    Viaţa lui Sebbe nu este deloc uşoară. Nu-i de mirare faptul că adolescentul preferă să stea de unul singur în cimitirul de vechituri. În acel loc, colegii de şcoală nu-l pot tachina. Poate să se joace, într-un mod inventiv, cu bucăţile de...

    Regia: Babak Najafi
    0 0
    6.5
  • The Glades (2010)

    Soare, palmieri și crime

    Jim Longworth (Matt Passmore), un detectiv specializat în investigarea crimelor, decide să se mute din Chicago, după ce este împușcat de șeful său, care îl suspectează că ar avea o aventură cu soția lui.

    Scenariul: Clifton Campbell
    8 0
    7.4
  • Viața devine tot mai complicată pentru Kelly, o adolescentă de 20 de ani care după moartea mamei sale trebuie să aibă grijă de fratele ei autist de 12 ani, Tom. Tânăra tocmai a aflat că tatăl ei vitreg i-a furat banii din fondul pentru facultate,...

    Regia: Carlos Brooks
    5 1
    5.8
  • Beatdown (2010)

    Brandon, un bataus de strada respectat, este obligat sa paraseasca orasul dupa ce fratele ii fusese ucis si banii care trebuia sa ii plateasca unui gangster din zona sunt furati. Brandon ajunge sa fie implicat in bataile tinute de mafia locala.

    Regia: Mike Gunther
    0 0
    4.5