Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1470 din 2939

  • Polar Storm (2009)

    Furtuna polară

    Regia: Paul Ziller
    1 0
    3.7
  • 10 Things I Hate About You (2009)

    10 lucruri pe care le urăsc la tine

    Scenariul: Carter Covington
    1 0
    7.2
  • Space Buddies (2009)

    Amici în spațiu

    Căţeluşii vorbitori de la Disney se întorc într-o poveste care îi poartă acolo unde niciun alt căţel nu a mai păşit: pe Lună! Cu ajutorul unor noi prieteni, aventura va deveni un pas mic pentru un câine, dar un salt uriaş pentru specia canină!

    Regia: Robert Vince
    1 0
    4.3
  • Not Forgotten (2009)

    Regia: Dror Soref
    3 0
    4.7
  • Billu (2009)

    Billu bărbierul

    Billu este un frizer sărac care locuiește într-un sat împreună cu soția și cu cei doi copii ai săi. Viața sa este monotonă până când un star de la Bollywood sosește în sat pentru o filmare și Billu spune în treacăt că îl cunoaște.

    Regia: Priyadarshan
    0 0
    6.4
  • Taking a Chance on Love (2009)

    Riscurile iubirii

    Peyton a regăsit-o pe fiica ei, pe care a dat-o spre adopție cu 18 ani în urmă. E abia la începutul profesiei de părinte. Are pe cap rubrica "Vindecătoarea de inimi" și relația cu colegul ei, King. Când o cere de soție, femeia se teme să facă pasul.

    Regia: Douglas Barr
    4 2
    5.7
  • Tormented (2009)

    Răzbunătorul

    Primind amenințări telefonice și intimidări pe internet, un tanar decide să se sinucidă. Dobândind după moarte curajul de a-i infrunta pe cei care l-au împins la sinucidere, el se întoarce în căutarea răzbunării.

    Regia: Jon Wright
    1 2
    5.1
  • Green Lantern: First Flight (2009)

    Lanterna verde: Prima lumină

    Pilotul Hal Jordan acceptă un inel misterios de la o creatură extraterestră pe moarte. Inelul îl transformă într-un Green Lantern. Aceste creaturi formează un grup de eroi de elită care patrulează universul pentru a asigura pacea și dreptatea sub...

    Regia: Lauren Montgomery
    10 0
    7.1
  • The Boys Are Back (2009)

    Un tată responsabil

    Având la bază memoriile lui Simon Carr, The Boys Are Back este povestea unui tată din sudul Australiei. După ce soția lui moare în circumstanțe tragice, consumată de cancer, Joe Warr, scriitor pe subiecte de sport, preia responsabilitatea de a...

    Regia: Scott Hicks
    1 0
    6.8
  • Road of No Return (2009)

    Drum fără întoarcere

    Ultimele nouă zile din viaţa unor trăgători de elită cooptaţi într-o operaţiune sub acoperire împotriva traficului de droguri.

    Regia: Parviz Saghizadeh
    3 0
    4.3
  • Feast III: The Happy Finish (2009)

    Monștrii III: Stupul

    Regia: John Gulager
    4 1
    4.8
  • Triage (2009)

    Triaj

    Doi fotografi de război, Mark și David, sunt în misiune în Kurdistan. În timp ce Mark este extrem de ambițios și vrea să urmărească lupta îndeaproape pentru a prinde fotografia perfectă, David hotărăște să se întoarcă acasă la soția sa Diane

    Regia: Danis Tanović
    9 0
    6.5
  • Red Cliff II (2009)

    In anul 208 tinutul Wu este invadat de tiranul Cao Cao cu armata lui de 1 milion de soldati. Conducatorul zonei atacate, Sun Qual, este nevoit sa ceara ajutor rivalului sau, dar chiar si asa, armatele lor nu sunt nici pe departe la fel de numeroase.

    Regia: John Woo
    18 0
    7.5
  • Silent Venom (2009)

    Venin distrugător

    In jungla unei insule necunoscute si indepartate din Pacific traieste o specie noua de serpi mutanti. Dr. Andrea Swanson impreuna cu Jake, asistentul ei, au studiat indeaproape aceasta noua specie, in cadrul unui experiment militar strict secret.

    Regia: Fred Olen Ray
    1 0
    3.2
  • Being Erica (2009)

    În mintea Ericăi

    "O ştii pe fata aceea care obţine mereu tot ce-şi doreşte? O slujbă grozavă, un bărbat minunat, o viaţă perfectă? Eu nu sunt fata aceea." Erica StrangeViaţa nu-i aduce nimic concret Ericăi Strange. La 32 de ani se pare că toate planurile ei...

    Scenariul: Jana Sinyor
    2 0
    7.7