Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1478 din 2939

  • Woochi (2009)

    Jeon Woo-chi

    Regia: Choi Dong-hoon
    1 0
    6.6
  • 3 Idiots (2009)

    3 idioți

    Doi prieteni pornesc la drum, in cautarea unui amic pierdut. In calatoria lor vor avea de-a face cu un pariu demult uitat, o nunta la care trebuie sa ajunga, desi nu sunt invitati si o inmormantare care scapa de sub control.

    Regia: Rajkumar Hirani
    19 2
    8.4
  • The Canyon (2009)

    Regia: Richard Harrah
    6 0
    5.8
  • Greta (Hilary Duff) este o frumoasă tânără de şaptesprezece ani, sarcastică şi rebelă, care încearcă din răsputeri să mascheze rănile unei copilării tulburi. Dată la o parte de mama ei, Karen, aflată deja la a treia căsătorie, Greta este trimisă...

    Regia: Nancy Bardawil
    4 0
    6.1
  • Ben 10: Alien Swarm (2009)

    Ben 10 Roiul Extraterestru

    Ben 10 vrea să împiedice cucerirea lumii de către niște gândaci extratereștri ce controlează corpul uman și activați de regina lor ce desigur a posedat pe tatăl Elenei, care este prietena lui Ben. Însă prieteni săi și bunicul nu vor să o ajute...

    Regia: Alex Winter
    3 1
    4.6
  • Serious Moonlight (2009)

    Sechestrat... din dragoste

    Louise află că soţul ei plănuieşte să încheie căsnicia pentru o tânără de 20 de an. Decide să ia o măsură drastică. Îl leagă în casa de vacanţă şi refuză să-i dea drumul până când situaţia nu se va fi rezolvat în favoarea căsniciei lor primejduite.

    Regia: Cheryl Hines
    6 1
    5.3
  • Merlin and the Book of Beasts (2009)

    Merlin si cetatea legendară

    Regia: Warren P. Sonoda
    0 0
    3.7
  • Love N' Dancing (2009)

    Dragoste în pași de dans

    Când o profesoară plictisită de viață întâlnește un dansator campion, între cei doi apare dragostea. Dar Jessica are un logodnic alcoolic, care nu e băiat rău când nu bea, iar Jake are o fostă iubită, care nu vrea să-l lase să-și refacă viața.

    Regia: Robert Iscove
    3 0
    5.4
  • Streets of Blood (2009)

    Străzile de sânge

    După trecerea a 6 luni de când uraganul Katrina a devastat orașul New Orleans, ofițerul de politie Andy Devereaux este convins că fostul lui partener și-a pierdut viața în această catastrofă naturală.

    Regia: Charles Winkler
    6 0
    4.4
  • 12 prieteni petrec la maxim o nouă vacanță de vară, distrându-se copios și amintindu-și trăsnăile făcute în trecut. Dar la sfârșit realizează că în curând vor trebui să urmeze drumuri diferite în viață.

    Regia: Randy Scooter Lammey
    0 0
    3.4
  • Wolvesbayne (2009)

    Wolvesbayne spune povestea întunecată a unei lumi care există în umbră. Chiar dacă este nevăzută, această lume există în paralel cu cea reală. Este o lume populată de creaturi ale nopţii, vampiri şi vârcolaci

    Regia: Griff Furst
    1 0
    3.7
  • Tucker Max este un tânăr petrecăreţ, mare amator de plăceri carnale, care decide să facă o excursie într-un paradis al cluburilor de striptease împreună cu cei mai buni prieteni ai săi pe nume Dan şi Drew pentru a-i organiza celui dintâi o...

    Regia: Bob Gosse
    0 0
    5.2
  • Post Grad (2009)

    Absolvent: Viața începe acum

    Simpatica Ryden a avut un plan beton: să învețe bine la liceu pentru a pune mâna pe o super-bursă la colegiu. După absolvire, planul ar trebui să continue cu o slujbă fabuloasă, un apartament superb și un iubit chipeș.

    Regia: Vicky Jenson
    7 1
    5.3
  • Meteor (2009)

    Meteoritul

    2 0
    4.2
  • Nine Dead (2009)

    Comunicarea este cheia supraviețuirii pentru 9 străini care au fost răpiți. Unul dintre ei va muri la fiecare 10 minute dacă nu descoperă motivul pentru care au fost răpiți. Cine va supraviețui acestui test?

    Regia: Chris Shadley
    4 0
    5.4