Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1639 din 2939

  • Paranoid Park (2007)

    Miezul povestii este crima involuntara comisa de un adolescent skater care intr-o seara, aparandu-se de paznicul unei gari, il impinge fara sa vrea in fata trenului care circula pe linia vecina. In zilele urmatoare, Alex, rascolit de tragedie,...

    Regia: Gus Van Sant
    2 0
    6.6
  • Bobby Z (2007)

    Schimb de prizonieri

    Bazat pe romanul lui Don Winslow, filmul redă întîmplările prin care trece Tim Kearney (Paul Walker), fost combatant al Marinei americane ajuns la închisoare. Pașaportul lui spre libertate este un targ propus de agentul DEA Tad Gruzda.

    Regia: John Herzfeld
    17 0
    5.8
  • My Love (2007)

    Suflete pereche

    Sanjay Leela Bhansali, unul dintre cei mai apreciati regizori de film ai Indiei, va ofera un film despre o poveste de dragoste magica, derulata pe parcursul a patru nopti. Saawariya este povestea întalnirii întamplatoare a lui Raj cu Sakina...

    Regia: Sanjay Leela Bhansali
    0 0
    5.2
  • Walking Tall: Lone Justice (2007)

    Mergând cu capul sus: Dreptatea solitară

    Cei doi martori într-un proces împotriva unui dealer de droguri sunt uciși. Acum doar mărturia agentului FBI Kate Jensen și a altor trei colegi polițiști este singura șansă să-i țină pe criminali la închisoare.

    Regia: Tripp Reed
    4 0
    4.8
  • The Last Sentinel (2007)

    Fără frică, fără milă, fără suflet

    Regia: Jesse V. Johnson
    12 4
    3.6
  • Boy A (2007)

    Adolescent fiind, Jack săvârșește o crimă teribilă asupra altui copil, petrecându-și cea mai mare parte din viață în închisori și centre de reabilitare pentru minori. Eliberat la vârsta de 24 de ani, tânărul se trezește aruncat într-o lume pe...

    Regia: John Crowley
    4 1
    7.6
  • This Christmas (2007)

    Acest Crăciun

    Ambalată ca o comedie, dar conținând și de o doză sănătoasă de dramă, This Christmas se concentrează pe o familie afro-americană de clasă mijlocie care își sărbătorește Crăciunul împreună.

    Regia: Preston A. Whitmore II
    5 0
    6.4
  • Sicko (2007)

    Bolnav

    Un documentar ce compara sistemul de sanatate american cu cel al altor tari. Filmul include povesti terifiante despre organizatiile americane de intretinere a sanatatii.

    Regia: Michael Moore
    4 0
    7.9
  • Sharpshooter (2007)

    Asasinul

    Pregatindu-se pentru pensionare, un asasin angajat al CIA isi alege o ultima misiune inainte de a iesi din scena. Surpriza, insa, barbatul afla ca este tinta sefului lui...

    Regia: Armand Mastroianni
    7 1
    4.6
  • Partner (2007)

    Jumătatea ta

    Bhaskar apeleaza la ajutorul lui Prem pentru a o cuceri pe sefa sa, care pe langa faptul ca este foarte frumoasa, mai este si mostenitoarea unei averi impresionante.

    Regia: David Dhawan
    1 1
    5.8
  • Rogue (2007)

    Crocodilul

    Peter se imbarca la bordul unui vas care facea croaziere in zonele salbatice din aceea regiune. Acolo o cunoaste pe Kate, ghidul grupului. Insa, ceea ce parea o excursie de vis, se va transforma in cosmar cand vasul e lovit de un animal misterios.

    Regia: Greg McLean
    16 1
    6.2
  • Ice Spiders (2007)

    Paianjenii gheții

    Regia: Tibor Takács
    6 0
    3.2
  • Tin Man (2007)

    Omul de tinichea

    2 0
    7.0
  • Superman: Doomsday (2007)

    Superman: Ziua judecății

    Cand LexCorps elibereaza din greseala o creatura monstruoasa, Doomsday, Superman are de-a face cu cea mai mare provocare din cariera lui de erou. Filmul este bazat pe premiata trilogie The Death of Superman (Moartea lui Superman).

    Regia: Bruce Timm, Lauren Montgomery, Brandon Vietti
    9 0
    6.9
  • December Boys (2007)

    Băieții din decembrie

    Povestea a 4 adolescenti orfani, crescuti la o manastire catolica dintr-o zona izolata a Australiei. Maica stareta le da prilejul sa se bucure, trimitandu-i pentru prima data într-o excursie la mare.

    Regia: Rod Hardy
    1 0
    6.5