Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1849 din 2948

  • Seed of Chucky (2004)

    Fiul lui Chucky

    Regia: Don Mancini
    7 1
    4.9
  • Kill Bill: Vol. 2 (2004)

    Uciderea lui Bill: Volumul 2

    Mireasa își continuă răzbunarea cu următorii de pe listă, lăsându-l la final pe Bill. Dar și Bill îi pregătește o surpriză de proporții. Capitolul final al celui mai îndrăzneț proiect al lui Quentin Tarantino!

    Regia: Quentin Tarantino
    65 5
    8.0
  • Shaun of the Dead (2004)

    Lupta cu morții

    Confruntat cu o epidemie de ZOMBI și înarmat doar cu bune maniere și o lopată, Shaun pleacă împreună cu Ed să-și salveze mama, tatăl vitreg, prietena și, cu totul împotriva voinței sale, pe prietenii acesteia, David și Dianne.

    Regia: Edgar Wright
    29 3
    7.9
  • The Machinist (2004)

    Mașinistul

    Trevor nu a mai dormit de un an. Fizicul și sănătatea sa mentală sunt deteriorate. Toate misterele care-l înconjoară fac parte dintr-o intrigă menită să-l înnebunească? Sau e doar oboseala de vină?

    Regia: Brad Anderson
    31 2
    7.6
  • 13 Going on 30 (2004)

    Azi 13, mâine 30

    Jenna Rink este o adolescentă care își dorește să fie adult. Când se trezește într-o dimineață, Jenna își dă seama că este o cu totul altă persoană. Are 30 de ani, lucreaza la o revistă și are un prieten despre care nu știe nimic.

    Regia: Gary Winick
    23 1
    6.3
  • Garfield (2004)

    Garfield: Filmul

    Cu ocazia unei vizite de control la veterinar, aceasta îi încredințează lui Jon, stapanul lui Gafield, o biată creatură orfană, un câine pe nume Odie. Viața liniștită a lui Garfield este dată astfel peste cap.

    Regia: Peter Hewitt
    21 2
    5.0
  • Catwoman (2004)

    Femeia pisică

    Patience Prince, o fată sensibilă și timidă, se transformă în Catwoman, dobândind agilitatea, reflexele și simțurile unei feline. Urmărită de un detectiv fascinat de dubla ei personalitate, Catwoman își folosește din plin noile puteri.

    Regia: Pitof
    34 1
    3.4
  • Crash (2004)

    Povești din Los Angeles

    Un politist de culoare al carui frate e hot, un avocat a carui sotie il incrimineaza pentru lipsa actiunii, un politist veteran dispretuit de mai tanarul sau coleg sunt personajele acestei drame in care bataile inimii se masoara in focuri de arma.

    Regia: Paul Haggis
    Oscar-uri:
    42 3
    7.7
  • The Grudge (2004)

    Blestemul

    Fatada obisnuita a unei case modeste din Tokyo nu lasa cu nimic sa se banuiasca ca este posedata de o forta malefica, violenta. Cunoscut sub numele de “The Grudge,” acest blestem impinge victimele catre o moarte violenta.

    Regia: Takashi Shimizu
    18 0
    5.9
  • Closer (2004)

    Mai aproape

    Filmul este povestea unor relatii incalcite dintre doua cupluri de indragostiti care trebuie sa supravietuiasca, in urma aventurii avute de cate unul dintre parteneri cu celalalt al perechii adverse...

    Regia: Mike Nichols
    38 4
    7.2
  • Joey (2004)

    Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) se hotaraste sa plece din New York pentru a-si incerca norocul in show-biz la Hollywood – si pentru a-si reintalni sora si nepotul de pe coasta de vest a Americii. Savurati momentele comice impreuna cu Matt LeBlanc...

    Scenariul: Shana Goldberg-Meehan, Scott Silveri
    13 0
    6.0
  • Torque (2004)

    Torque: Circuite de foc

    Motociclistul Cary Ford se intoarce in orasul natal pentru a se reintalni cu prietena Shane. Odata ajuns acasa, Ford este acuzat de o crima pe care nu a comis-o, si este urmarit indeaproape de catre fratele victimei Trey Wallace in scopul razbunarii.

    Regia: Joseph Kahn
    18 0
    4.1
  • Around the World in 80 Days (2004)

    În jurul lumii în 80 de zile

    Povestea a trei personaje fără prea multă 'stofă' de erou, care încearcă să respecte un pariu incredibil, în noul film lansat de Walden Media pentru întreaga familie, “Ocolul Pământului în 80 de zile”, film în care apare Jackie Chan.

    Regia: Frank Coraci
    33 2
    5.9
  • The Polar Express (2004)

    Polar Expres

    Eroul nostru nu crede in Mos Craciun si nici in miracole. Dar in ajunul Craciunului un lucru extraordinar se intampla. La usa casei sale apare un tren - "Polar Express", iar conductorul il invita inauntru. Aventura va intrece orice imaginatie.

    Regia: Robert Zemeckis
    60 4
    6.6
  • Raise Your Voice (2004)

    Fă-te auzit!

    O poveste centrată în jurul unei cântărețe (Hilary Duff) dintr-un orășel de provincie, îndurerată de moartea într-un accident de mașină a fratelui ei, care în secret o înscrisese la o academie de artă din Los Angeles. Ajutată de o mătușă care...

    Regia: Sean McNamara
    3 0
    5.8