Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1948 din 2939

  • Regia: Leonard Maltin
    0 0
    7.4
  • O (2001)

    "O" de la Othello

    Plasând povestea clasica a lui Othello pe terenurile de baschet ale unui liceu, filmul ni-l arata pe un tânãr de culoare, Odin, care este convins de catre prietenul sau cel mai bun, Hugo, ca prietena sa il inseala.

    Regia: Tim Blake Nelson
    2 0
    6.1
  • Novocaine (2001)

    Novocaină și dureri de cap

    Frank (Steve Martin) trãieste Visul American. Are un cabinet stomatologic de succes, o casã minunatã, si e logodit ambitioasa lui asistentã, Jean (Laura Dern). Viata lui perfectã e întoarsã cu susul în jos când apare Susan (Helena Bonham-Carter).

    Regia: David Atkins
    4 0
    5.8
  • The Musketeer (2001)

    Muschetarul

    Cu sabiile scoase si cu adrenalina pulsand in vene, D'Artagnan si amicii lui muschetari sunt gata de lupta. Ca intotdeauna, legendarii muschetari au facut legamant sa se lupte in duel ca sa indrepte faradelegile.

    Regia: Peter Hyams
    10 0
    4.7
  • New Alcatraz (2001)

    Noul Alcatraz

    In cea mai sigura inchisoare din lume pentru cei mai periculosi criminali, sunt descoperite resturile unei creaturi stravechi care nu este chiar moarta. Creatura incepe sa omoare...

    Regia: Phillip J. Roth
    1 0
    3.4
  • No Such Thing (2001)

    Monstrul

    No Such Thing prezintă povestea unei frumoase jurnaliste ce se aventurează în Islanda, în căutarea logodnicului dispărut, și care întâlnește o respingătoare creatură mitică...

    Regia: Hal Hartley
    2 0
    6.0
  • Say It Isn't So (2001)

    Spune că nu-i așa!

    Un tanar afla ca tanara de care e indragostit îi e soră. Cu inimile zdrobite, se despart. Examinand mai atent problema, el afla ca de fapt s-a produs o greseala in hartii si ca ea nu e sora lui. Face descoperirea asta chiar inainte de nunta ei.

    Regia: J.B. Rogers
    6 1
    5.0
  • The Curse of the Jade Scorpion (2001)

    Blestemul Scorpionului de Jad

    Briggs este cel mai bun detectiv particular din New York-ul aniilor 40. Sau Briggs se lauda ca poate dezlega orice jaf prin faptul ca citeste mintea hotilor, insa puterea hipnotica a lui Jade Scorpio pune stapinire pe mintea sa.

    Regia: Woody Allen
    12 1
    6.7
  • The Breed (2001)

    Neamul Întunericului

    In viitorul foarte indepartat vampirii au iesit din ascunzatori si traiesc in comuniune cu oamenii. Dar atunci cand o serie de crime sangeroase au loc, se formeaza o echipa formata dintr-un politist si un vampir, pentru a descoperi cine ameninta...

    Regia: Michael Oblowitz
    6 0
    4.7
  • Zu Warriors (2001)

    Zu este un tinut legendar din mitologia Chinei antice unde lumile materiale si cele ireale se intersecteaza. Aici, o temuta dar minunata printesa razboinica si soldatii ei sunt chemati sa lupte impotriva Lordului Raului si a Armatei sale

    Regia: Tsui Hark
    7 1
    5.1
  • Shallow Hal (2001)

    Ușuraticul

    Un tip care vede femeile doar ca pe niste obiecte sexuale, este hipnotizat sa vada doar frumusetea lor interioara. El se indragosteste de o fata obeza, crezand ca este iubirea vietii lui. Ce se va intampla cand isi va reveni din hipnoza?

    Regia: Danny Byers, Peter Farrelly
    10 1
    6.0
  • The Pledge (2001)

    Promisiunea

    Desi se pregatea sa iasa la pensie si sa plece intr-o binemeritata vacanta in Mexic, detectivul Jerry Black promite să prindă ucigașul unei fetite.

    Regia: Sean Penn
    21 5
    6.8
  • The Point Men (2001)

    Regia: John Glen
    2 0
    4.3
  • The Princess Diaries (2001)

    Prințesa îndărătnică

    Timida Mia Thermopolis este aruncatã într-o altã lume când primeste vestea incredibilã cã este o printesã adevãratã. Ca mostenitoare a tronului Genoviei, Mia porneste într-o aventurã comicã, când bunica ei începe sã îi dea „lectiile de printesã".

    Regia: Garry Marshall
    37 1
    6.4
  • The Shipping News (2001)

    Știri de acasă

    Un portret comic al familiei contemporane, THE SHIPPING NEWS e povestea unui om in lupta pentru refacerea vietii sale, intr-un mediu nou si diferit dintr-o comunitate de pescari.

    Regia: Lasse Hallström
    3 1
    6.7