Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 2108 din 2933

  • Dexter's Laboratory (1996)

    Laboratorul lui Dexter

    Scenariul: Genndy Tartakovsky
    1 0
    7.9
  • Sabrina the Teenage Witch (1996)

    Sabrina, vrajitoarea adolescenta

    Povestea unei adolescente, pe jumatate vrajitoare, ce este trimisa pe Pamant, impreuna cu matusile ei, vrajitoarele Hilda si Zelda, pentru a fi supusa unor probe in vederea castigarii statutului de vrajitoare.

    Scenariul: Jonathan Schmock, Nell Scovell
    2 0
    6.7
  • Gulliver's Travels (1996)

    Calatoriile lui Gulliver

    Dupa opt ani de absenta, Gulliver se intoarce acasa, la familia sa, relatand povestiri fantastice despre tari ca Liliput si Brobdingnag sau Laputa. Relatarile sale sunt, de fapt, o critica la adresa societatii engleze.

    5 1
    6.9
  • Prime Suspect 5: Errors of Judgement (1996)

    Suspect de crimă 5

    4 1
    7.8
  • Mother Night (1996)

    Fantomele trecutului

    Filmul este povestea unui dramaturg american Howard W. Campbell Jr, interpretat de Nick Nolte, care traieste in Germania celui de-al doilea Razboi Mondial, imediat dupa intrarea USA in conflict. Campbell este esentialmente apolitic: daca uneori...

    Regia: Keith Gordon
    6 0
    7.1
  • A Very Brady Sequel (1996)

    Familia Brady

    Mike plãnuieste o petrecere aniversarã surprizã pentru Carol, dar tocmai atunci apare Roy. Acesta o duce pe Carol în Hawaii, iar restul familiei Brady porneste în urmãrirea lor. Soare, soare si o aventurã unicã.

    Regia: Arlene Sanford
    1 0
    5.9
  • Larger Than Life (1996)

    Moștenire cu bucluc

    Jack Corcoran primeste o telegrama prin care este instiintat ca tatal sau, artist de circ, a murit si i-a lasat o mostenire importanta. Cand ajunge sa-si preia mostenirea, descopera ca aceasta este un elefant, partenerul de joc al tatalui sau.

    Regia: Howard Franklin
    7 0
    5.6
  • The Sunchaser (1996)

    Gonind spre soare

    Michael Reynolds, un tanar si extrem de bogat medic oncolog din Los Angeles, este preocupat mai mult de lux si rotunjirea contului din banca, decat de soarta pacientilor sai. Intr-o zi primeste in ingrijire un criminal condamnat in varsta de 16 ani.

    Regia: Michael Cimino
    4 0
    6.1
  • Wish Upon a Star (1996)

    Nascuta sub o stea norocoasa

    Alexia si Hayley sunt surori, dar nu prea seamana una cu cealalta. Prima este frumusica foc, foarte populara si foarte dichisita. Cea de-a doua, mai mica si ca varsta si ca inaltime, este un adevarat soricel de biblioteca: cerebrala si retinuta....

    Regia: Blair Treu
    2 0
    6.6
  • The Pretender (1996)

    Pretender - Omul cu o mie de fete

    Scenariul: Steven Long Mitchell, Craig W. Van Sickle
    14 0
    7.5
  • One Fine Day (1996)

    Ce zi minunată!

    Sunt doi oameni pe care intamplarea sau norocul ii pun fata in fata: ea, arhitecta, are un baietel, el, ziarist, are o fetita, de care trebuie sa se ocupe o saptamana, cat timp fosta sotie isi sarbatoreste noul mariaj.

    Regia: Michael Hoffman
    11 0
    6.5
  • Jude (1996)

    O impresionanta adaptare dupa un roman de Thomas Hardy, ecranizare ce sustine aceeasi idee ca si celelalte romane ale celebrului autor: nimeni nu poate fugi de destinul sau. Asa cum a prezis matusa Drusilla, Jude si Sue nu au noroc in casnicie, de...

    Regia: Michael Winterbottom
    20 2
    6.9
  • If These Walls Could Talk (1996)

    Oameni și secrete

    Filmul descrie trilogia unor povesti aflate in aceeasi casa, dar cu persoane diferite care se perinda in timp de aproape 40 de ani, mai exact dramele si crizele unor femei legate de problema avortului si sarcinilor neasteptate si despre alegerea...

    Regia: Cher, Nancy Savoca
    4 0
    6.9
  • Dear God (1996)

    Scrisori pentru Cel de Sus

    O comandă specială pentru fanii genului de comedie! Grag Kinnear joacă în rolul principal, iar Garry Marshall regizeazăă această comedie care descrețește frunțile în care un falsificator de bani bun de nimic ajunge să facă fapte bune.

    Regia: Garry Marshall
    1 0
    5.4