Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 2332 din 2939

  • The Golden Child (1986)

    Copilul auriu

    Murphy proneste intr-o misiunie grea pentru a-l salva pe Copilul de Aur, un tanar cu puteri mistice care a fost rapit de un cult ce venereaza diavolul. Trece printr-un adevarat iad si traverseaza Tibetul pentru a intra in posesia unui pumnal sacru.

    Regia: Michael Ritchie
    13 1
    6.0
  • Short Circuit (1986)

    Scurt circuit

    Nr 5 este numele robotului creat de Dr. Cosby in Nova Laboratoires. In timpul unei conferinte, robotul pleaca din laborator si intalneste o fata care ii va demonstra ca este capabil de sentimente umane.

    Regia: John Badham
    14 0
    6.6
  • Raw Deal (1986)

    Misiune periculoasă

    Schwarzenegger, fost politist, locuieste acum retras din trupele FBI intr-o padure, departe de oras! El este reangajat in secret la FBI si primeste o misiune in care trebuie sa se infiltreze in banca celui mai temut mafiot si sa-l predea politiei!

    Regia: John Irvin
    34 2
    5.6
  • The Texas Chainsaw Massacre 2 (1986)

    Masacrul din Texas 2

    Regia: Tobe Hooper
    3 0
    5.6
  • The Great Mouse Detective (1986)

    Marele șoarece detectiv

    Basil, un Sherlock Holmes rozator, investigheaza rapirea unui fabricant de jucarii si descopera legaturile acestuia cu Profesorul Ratigan.

    Regia: Ron Clements, Burny Mattinson, David Michener
    5 0
    7.1
  • Star Trek IV: The Voyage Home (1986)

    Star Trek IV: Drumul spre casă

    Kirk si echipajul pleaca spre Pamant pentru a se prezenta la procesul intentat lor pentru nerespectarea ordinelor si furtul navei. In apropierea Pamantului descopera ca acesta este amenintat de o entitate misterioasa care vaporizeaza oceanele.

    Regia: Leonard Nimoy
    34 2
    7.3
  • Sen blain (1986)

    The Magic Braid

    Regia: Zien Zhang
    1 0
    6.1
  • A Room with a View (1986)

    Cameră cu priveliște

    Impresionanta poveste a doi tineri de origine engleza, care nu isi pot nega sentimentele si, in ciuda tuturor rezervelor impuse de rigiditatea secolului XIX, aleg sa traiasca o superba poveste de dragoste, in decorul romantic al Italiei.

    Regia: James Ivory
    Oscar-uri:
    18 1
    7.2
  • Christina (1986)

    Regia: Joe D'Amato
    3 2
    4.1
  • Regia: Päivi Hartzell
    0 0
    6.4
  • Heartburn (1986)

    Dragoste frântă

    Rachel (Meryl Streep) si Mark (Jack Nicholson) sunt doi jurnalisti din Washington. Ei se intalnesc la o nunta si la scurt timp dupa evenimentul care i-a adus impreuna, cei doi se casatoresc. Dar intr-o buna zi Rachel descopera ca Mark are o aventura.

    Regia: Mike Nichols
    7 2
    6.1
  • One Crazy Summer (1986)

    O vară nebună

    Luați-vă o vacanță sălbatică prin Nantucket în această comedie însorită. Un artist desenator promițător, dar cu probleme în dragoste, John Cusack (High Fidelity), începe o poveste intimă cu cântăreața Demi Moore (G.I. Jane) al cărei singur interes...

    Regia: Savage Steve Holland
    11 0
    6.4
  • Police Academy 3: Back in Training (1986)

    Academia de poliție 3: Înapoi la antrenament

    Membrii primei promotii a Academiei de Politie trebuie sa se intoarca la scoala pentru a-i ajuta pe boboci sa treaca de niste teste extrem de dificile.

    Regia: Jerry Paris
    30 0
    5.4
  • Blue Velvet (1986)

    Catifea albastră

    O poveste bizară cu perversiuni sexuale și violență dementă care pare să oglindească atât fanteziile autorului, cât și pe cele ale Americii. Publicul a găsit filmul deopotrivă respingător și fascinant, propulsându-l spre un succes de casă.

    Regia: David Lynch
    24 10
    7.7
  • The Name of the Rose (1986)

    Numele trandafirului

    După moartea misterioasă a unui călugăr dintr-o mănăstire izolată, în interiorul acesteia, din teama, ignoranța și prejudecățile anului 1327 ia naștere zvonul că sfârșitul lumii se apropie.

    Regia: Jean-Jacques Annaud
    42 0
    7.7