Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1965 - pagina 14 din 14

  • Tom and Jerry (1965)

    Tom și Jerry

    Tom şi Jerry reprezintă mult mai mult decât un desen animat de succces, fiind o adevărată legendă pentru multe generaţii de copii, care le-au urmărit aventurile de sute de ori, chiar dacă au existat voci care i-au acuzat pe simpaticii eroi de...

    0 0
    8.8
  • Thunderball (1965)

    Operațiunea Thunderball

    Atunci când gruparea teroristă SPECTRE, condusă de criminalul malefic Emilio Largo, fură două focoase și amenință să arunce lumea într-o stare de holocaust nuclear, agentul 007 este trimis să recupereze focoasele din Bahamas.

    Regia: Terence Young
    Oscar-uri:
    36 1
    6.9
  • Le gendarme à New York (1965)

    Jandarmul la New York

    Louis de Funees, maestrul umorului gestual si involuntar, il joaca din nou pe inepuizabilul inspector al politiei franceze, Cruchot, trimis de data aceasta tocmai la New York pentru a-si reprezenta sectia la Conventia Internationala a Politiei.

    Regia: Jean Girault
    46 0
    6.4
  • Doctor Zhivago (1965)

    Doctorul Zhivago

    "Filmul si-a pastrat vie frumusetea coplesitoare a imaginii de un mare rafinament vizual si artistic a lui Frederick Young si, in egala masura, memorabila si obsesiva partitura muzicala a lui Maurice Jarre". - Halliwell's Filmgoer's Companion - 1984.

    Regia: David Lean
    Oscar-uri: x 5
    45 0
    7.9
  • For a Few Dollars More (1965)

    Pentru câțiva dolari în plus

    Vestul salbatic, secolul XIX. Doi rivali, vanatori de recompense, sunt pe urmele aceluiasi om: Indio. Motivele urmaririi nu sunt aceleasi, cei doi nu par de incredere, dar stiu, ca nimeni altul, sa foloseasca pusca.

    Regia: Sergio Leone
    115 2
    8.2
  • The Sound of Music (1965)

    Sunetul muzicii

    Maria, o tanara novice proaspat iesita dintr-o manastire austriaca, devine bona celor sapte copii ai unui capitan vaduv. Farmecul si simplitatea fetei ii cuceresc nu doar pe micii membri ai familiei von Trapp, dar si pe severul tata al acestora.

    Regia: Robert Wise
    Oscar-uri: x 5
    43 1
    8.1