Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1974 - pagina 11 din 15

  • Young Frankenstein (1974)

    Tânărul Frankenstein

    Un omagiu, in cheie tandru-parodica, adus filmelor inspirate de celebrul roman Frankenstein al lui Mary Shelley.

    Regia: Mel Brooks
    15 0
    8.0
  • The Phantom of Liberty (1974)

    Fantoma libertății

    Filmul este una dintre revenirile regizorului la scriitura suprarealista si se compune dintr-o succesiune de episoade vag legate intre ele, care alterneaza cu scene de represiune, dominate de strigatul "Jos libertatea".

    Regia: Luis Buñuel
    7 2
    7.8
  • The Great Gatsby (1974)

    Marele Gatsby

    Splendidă şi fidelă vizualizare a romanului lui F. Scott Fitzgerald, filmul spune povestea miliardarului Gatsby, imbogatit brusc si dubios dupa razboi, care nu-si poate infrange pasiunea pentru femeia care l-a parasit, maritandu-se cu un altul...

    Regia: Jack Clayton
    Oscar-uri:
    7 0
    6.4
  • Vampyres (1974)

    Fran si Miriam sunt un cuplu de lesbiene din tagma vampirilor care isi culeg victimele practicand autostopul. Dupa ritualul de seductie, cei agatati ajung in "cuibul" fetelor care apoi se hranesc cu sangele lor.

    Regia: José Ramón Larraz
    2 0
    6.1
  • Horror Express (1974)

    Expresul groazei

    China, 1906. Saxton, un antropolog englez, descoperă în Manchuria o creatură înghețată și crede ca ar putea fi veriga lipsă. Decide să aducă monstrul în Europa la bordul unui expres trans-siberian. În timpul călătoriei monstrul se dezgheață.

    Regia: Eugenio Martín
    18 0
    6.5
  • The Front Page (1974)

    Prima pagină

    Jurnalistul Johnson s-a saturat de mizeriile meseriei si de sefii care vor numai stiri senzationale, asa ca vrea sa renunte la slujba si sa se insoare. Numai ca si-a ales prost momentul, fiindca este chiar ziua dinaintea executiei unui criminal...

    Regia: Billy Wilder
    11 0
    7.3
  • Death Wish (1974)

    Dorinta de a ucide

    Paul Kersey este un arhitect din New York. Intr-o zi, o banda de talhari intra in casa in lipsa lui, omorand-o pe sotia sa si violandu-i fiica, care intra in coma. Kersey incepe sa strabata strazile ucigand raufacatorii pe care ii intalneste.

    Regia: Michael Winner
    52 1
    6.9
  • Friend (1974)

    Regia: Dulal Guha
    1 0
    6.9
  • Bring Me the Head of Alfredo Garcia (1974)

    Aduceti-mi capul lui Alfredo Garcia!

    Un scandal in familie il obliga pe un influent proprietar de ferma mexican sa spuna: "Aduceti-mi capul lui Alfredo Garcia!" Un cantaret la pian face investigatii pe cont propriu si afla ca prietena lui cunoaste ultimul loc de ascunzatoare al lui...

    Regia: Sam Peckinpah
    7 2
    7.4
  • Regia: Gordon Hessler
    11 1
    6.8
  • The Odessa File (1974)

    Dosarul Odessa

    Regia: Ronald Neame
    15 0
    7.0
  • The Little Prince (1974)

    Micul prinț

    O fantezie muzicală ecranizată după cartea cu același nume de Antoine de St. Exupery. Studiourile Paramount Pictures ne prezintă delicata poveste a singuraticului mic prinț blond, care străbate galaxii, suferă pentru toți prietenii săi și în inima...

    Regia: Stanley Donen
    5 0
    6.4
  • Regia: Michael Mills
    0 1
    8.5
  • Kalina krasnaya (1974)

    Cătina roșie

    Iesit din inchisoare, Egor, un fost raufacator, pleaca in satul unei femei din indepartata, patriarhala Rusie, cu care corespondase cat a fost inchis, incercand sa nu se mai intoarca la vechea sa existenta.

    Regia: Vasiliy Shukshin
    0 0
    7.6
  • In timpul ocupatiei germane a Frantei, un tanar care incearca sa intre in miscarea de Rezistenta si nu e acceptat din pricina varstei, se alatura Gestapo-ului. Indragostindu-se de o evreica, baiatul e vanat deopotriva de Gestapo si de Rezistenta.

    Regia: Louis Malle
    2 0
    7.6