Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1979 - pagina 10 din 17

  • The Maids of Wilko (1979)

    Domnișoarele din Wilko

    "Actiunea filmului se bazeaza pe conceptia filozofica dupa care timpul este ireversibil, asa cum omul nu se poate scalda de doua ori in apele aceluia si rau. In acest context barbatul este un intrus in viata femeii, deoarece ei au radacini...

    Regia: Andrzej Wajda
    1 0
    7.5
  • The Concorde... Airport '79 (1979)

    Aeroport '79: Concorde

    Filmul face parte din genul film Aeroport care le-au avut ca protagonist pe Joe Patroni (George Kennedy). In acest film, el trebuie sa se razboiasca cu.. proiectile nucleare, cu Forta Aeriana Franceza si cu amenintarea unui avion ce se va rupe in...

    Regia: David Lowell Rich
    10 1
    4.4
  • Osenniy marafon (1979)

    Autumn Marathon

    Buzykin, profesor la un institut si traducator de literatura engleza, isi insala nevasta de ceva vreme. Problema lui centrala este caracterul slab si tendinta de a fi prea cumsecade, fapt ce il impiedica sa-i marturiseasca sotiei ca are pe...

    Regia: Georgiy Daneliya
    0 0
    7.8
  • Yanks (1979)

    Iancheii

    Anglia, anii ‘40. Trupe de tineri soldati americani frumosi, sanatosi, bine intretinuti, sosesc in Yorkshire pentru manevre. Aici, populatia in majoritate femei, ai caror soti sau iubiti sunt plecati pe front, este de multi ani victima privatiunilor.

    Regia: John Schlesinger
    10 0
    6.4
  • The Passage (1979)

    Trecatoarea

    Franta, in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Un oier basc primeste misiunea de a ajuta o familie de evrei sa traverseze muntii Pirinei, pana in Spania. Misiunea este dificila, pentru ca ei sunt urmariti de un sadic ofiter nazist.

    Regia: J. Lee Thompson
    34 0
    6.0
  • 1941 (1979)

    Actiunea se petrece pe coastele Californiei, in primele zile dupa dezastrul provocat de japonezi flotei Statelor Unite de la Pearl Harbor. Panica e pe cale sa-i cuprinda pe californieni, care se asteapta la o invazie...

    Regia: Steven Spielberg
    17 1
    5.8
  • Elvis (1979)

    Regia: John Carpenter
    6 0
    6.9
  • The In-Laws (1979)

    Cuscrii

    Carol si Tommy se iubesc si vor sa se casatoreasca. Asa incat Sheldon Kornpett, tatal fetei, il invita la masa viitorul cuscru. Vince Ricardo este insa un psiho-maniac, iar cei doi pornesc intr-o serie de urmariri si aventuri spectaculoase.

    Regia: Arthur Hiller
    12 0
    7.3
  • Hanover Street (1979)

    Strada Hanover

    "O idila de razboi intre o englezoaica maritata si un militar american trimis intr-o periculoasa misiune in spatele frontului." Leonard Maltin -1999 (Movie & Video Guide)

    Regia: Peter Hyams
    43 1
    6.0
  • Nosferatu the Vampyre (1979)

    Nosferatu: Fantoma nopții

    Film inspirat din celebrul roman al lui Bram Stoker, o versiune inedita a legendei lui Dracula, in care vampirul e apasat de blestemul de a nu putea imbatrani si muri.

    Regia: Werner Herzog
    3 0
    7.4
  • Prophecy (1979)

    Profeția

    Cand lupta pentru pamant si drepturile de posesie dintre indieni si posesorii unei fabrici de hartie se transforma in razboi si violenta, Agentia de Protectie a mediului il trimite pe doctorul Robert Verne (Robert Foxworth) la fata locului pentru...

    Regia: John Frankenheimer
    5 3
    5.5
  • The Rose of Versailles ne spune povestea eroinei Oscar, o tanara ce isi cauta drumul intr-o lume care se prabuseste in jurul ei cu fiecare zi - Franta in timpul revolutiei.

    0 0
    8.3
  • The Sheriff and the Satellite Kid (1979)

    Un șerif extraterestr

    Un tanar extraterestru umanoid, esuat pe Pamant, se inhaiteaza cu un serif dintr-un oras vestic si incearca sa-l ajute in rezolvare unui caz dificil. Seriful, putin scortos, se arata reticent in privinta ajutorului pe care i-l poate da un "pustan".

    Regia: Michele Lupo
    17 0
    6.1
  • Buffet Froid (1979)

    Bufet rece

    Alphonse Tram, un șomer de treizeci și ceva de ani, face cunoștință cu un străin în timp ce așteaptă metroul, pentru ca, un pic mai târziu, să-l regăsească muribund, cu un cuțit înfipt în burtă.

    Regia: Bertrand Blier
    2 0
    7.2