Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1979 - pagina 11 din 17

  • The Tin Drum (1979)

    Toba de tinichea

    Ecranizare dupa Gunter Grass. La sfarsitul anilor ’20, in regiunea Dantzig, ingrozit de cruzimea si superficialitatea lumii adultilor, Oskar decide la trei ani sa nu mai creasca!

    Regia: Volker Schlöndorff
    Oscar-uri:
    12 0
    7.5
  • Beyond the Poseidon Adventure (1979)

    Noi Aventuri pe Vasul Poseidon

    În mijlocul oceanului, nava Poseidon este lovită de un val uriaș și răsturnată. Își fac apariția două ambarcațiuni - un cargo și un iaht. Sub pretextul salvării naufragiaților, echipajele vor să pună mâna pe comorile lui Poseidon.

    Regia: Irwin Allen
    3 1
    4.7
  • Io sto con gli ippopotami (1979)

    Doi verișori de pomină

    În Africa, în urmă cu mulți ani, un tiran german începe vânzarea animalelor sălbatice din jungla catre Gradinile Zoologice din Canada. Slim și Tom nu sunt de acord si trebuie să ii dea o lecție!

    Regia: Italo Zingarelli
    18 0
    6.6
  • Scum (1979)

    Revolta

    Regia: Alan Clarke
    4 1
    7.6
  • Odd Couple (1979)

    Regia: Lau Kar-Wing
    1 0
    7.1
  • The Villain (1979)

    Cactus Jack

    Un cowboy (Arnold Schwarzenegger) o escortează pe domnișoara Jones pentru a obține o sumă de bani considerabilă de la tatăl ei. Dar bogătașul Avery Simpson vrea să pună mâna pe bani și îl angajează pe Jack (Kirk Douglas) să îi jefuiască.

    Regia: Hal Needham
    31 2
    5.3
  • Tess (1979)

    Tess este o fata sarmana de la tara care locuieste cu rudele sale bogate, familia d’Ubervilles. In plus, Alec d’Ubervilles, “varul” lui Tess, incearca sa o seduca. Tess intra si ea in jocul iluziei atunci cand gaseste iubirea alaturi de Angel...

    Regia: Roman Polanski
    Oscar-uri:
    28 0
    7.3
  • Zombi (1979)

    Zombie

    Regia: Lucio Fulci
    5 1
    6.8
  • All That Jazz (1979)

    Tot acest jazz

    Bob Fosse abordează din perspectivă felliniană viața unui entertainer fanatic. Un muzical tragic, un portret onest al lui Joe Gideon, un regizor-coregraf strălucit, dar nevrotic și egocentrist, care are probleme cu drogurile, alcoolul și fidelitatea.

    Regia: Bob Fosse
    Oscar-uri: x 4
    16 2
    7.8
  • And Justice for All (1979)

    Dreptate pentru toți

    O satira acida la adresa justitiei americane care pivoteaza in jurul celui mai mare actor in viata, conform celor mai recente si serioase topuri de film, Al Pacino. Fabulos, ca de obicei, Pacino joaca in acest film rolul unui avocat incoruptibil...

    Regia: Norman Jewison
    23 0
    7.4
  • Starting Over (1979)

    De la Capăt

    Phil (Burt Reynolds) este un scriitor care a divortat de curand. Din fericire pentru el nu inceteaza sa caute dragostea. Linistea pe care ar fi putut-o gasi alaturi de noua sa partenera, Marilyn (Jill Clayburgh) îi e spulberată.

    Regia: Alan J. Pakula
    3 1
    6.4
  • Regia: Yuen Woo-Ping
    4 0
    6.9
  • Moy laskovyy i nezhnyy zver (1979)

    Gingașa și tandra mea fiară

    Surprins de furtună, Kamasev se refugiază în casa pădurarului. O cunoaște pe Olga, superba fiică a acestuia. După ce ea se mărită cu un conte, cei doi își declară iubirea. Kamasev își dă seama curând că tânăra este o desfrânată însetată de parvenire.

    Regia: Emil Loteanu
    3 0
    7.3
  • The Black Hole (1979)

    Gaura neagră

    O misiune spaţială găseşte în apropierea unei uriaşe găuri negre o navă crezută pierdută la bordul căreia se află numai roboţi şi o singură fiinţă umană: dr. Hans Reinhardt, care a elaborat un plan nebunesc de pătrundere în interiorul găurii negre.

    Regia: Gary Nelson
    8 2
    5.9
  • 10 (1979)

    La 42 de ani George Webber, un popular libretist, se gandeste tot mai mult la aventuri cu fete tinere, desi are alaturi o femeie exceptionala, pe Samantha Taylor, o celebra cantareata. Cand o intalneste intamplator pe Jenny, o tanara ce urmeaza sa...

    Regia: Blake Edwards
    3 0
    6.1