Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1988 - pagina 22 din 22

  • Black Eagle (1988)

    Vulturul Negru

    Un avion F-10 din US Air Force s-a prabusit in mare langa Malta, o regiune in care fortele sovietice sunt foarte prezente. La aceasta veste, CIA trimite imediat unul dintre cei mai buni agenti, pe Ken Tani.

    Regia: Eric Karson
    31 1
    3.8
  • Larry si Julia Cotton se muta intr-o casa veche care a apartinut familiei sotului. Atunci cand Larry se raneste la mana, sangele care picura pe podea readuce la viata o creatura inspaimantatoare care pare a fi fratele sau vitreg si fostul iubit al...

    Regia: Tony Randel
    14 1
    6.4
  • Moonwalker (1988)

    Șapte dintre cele mai cunoscute piese ale artistului Michael Jackson alcătuiesc o poveste emoționantă despre prietenie și despre eterna confruntare dintre bine și rău, într-un univers al muzicii, dansului și extravaganței efectelor speciale.

    Regia: Jerry Kramer, Colin Chilvers, Jim Blashfield
    10 0
    6.1
  • Rain Man (1988)

    Omul ploii

    Charlie află că tatăl lui a murit. Acesta l-a alungat în adolescență. Are naivitatea să creadă ca va moșteni ceva din avere, deși ar fi trebuit să știe cum merg lucrurile. Tot ce i-a lăsat este o decapotabilă veche, un Buick 1949, și... un frate.

    Regia: Barry Levinson
    Oscar-uri: x 4
    47 1
    8.0
  • Bloodsport (1988)

    Sport sângeros

    Bazat pe un fapt real, filmul prezinta povestea vietii lui Frank Dux (Jean-Claude Van Damme), un luptator de arte martiale, care si-a petrecut cea mai mare parte a vietii incercand sa devina cel mai bun sub indrumarea maestrului Tanaka.

    Regia: Newt Arnold
    70 3
    6.8
  • Die Hard (1988)

    Greu de ucis

    Bruce Willis îl interpretează pe neconvenționalul detectiv newyorkez John McClane, pe care destinul îl transformă în singura salvare a unui grup de ostatici, blocați într-un zgârie nori din Los Angeles, printre care se află și soția sa.

    Regia: John McTiernan
    110 1
    8.2