Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1989 - pagina 11 din 19

  • UHF (1989)

    Managerul unui post de radio local care are cel mai mic rating din țară ajunge să dea lovitura cu ideile sale despre programe și asta doar pentru a salva Canalul 62 de a se duce pe apa sâmbetei.

    Regia: Jay Levey
    4 0
    6.9
  • Dead Calm (1989)

    Liniște apăsătoare

    Îndurerați de recenta moarte a fiului lor, soții John si Rae Ingram pornesc într-o lungă croazieră pe mare cu un iaht. Într-o zi întâlnesc epava unui mic vas care stă să se scufunde și îl iau la bord pe singurul supraviețuitor, Hughie Warriner.

    Regia: Phillip Noyce
    16 0
    6.8
  • My Left Foot (1989)

    Piciorul meu stâng

    Povestea lui Cristy Brown e o poveste a triumfului asupra nenoricirilor vietii. Piciorul meu stang este o pelicula extraordinara bazata pe povestea reala a unui barbat inzestrat cu o nesecata dragoste de viata si pasiune pentru tot ceea ce ofera ea.

    Regia: Jim Sheridan
    Oscar-uri:
    12 0
    7.8
  • Sex, Lies, and Videotape (1989)

    Sex, minciuni și casete video

    Ann este căsătorită cu John, care are o legătură amoroasă cu... sora ei, Cynthia. Ann este tipul de femeie introvertită şi nu ar vrea să termine această relaţie, mai ales că ea susţine sus şi tare că nu prea îşi doreşte sex. Dar, când un vechi...

    Regia: Steven Soderbergh
    23 3
    7.2
  • Johnny Handsome (1989)

    Johnny Baiat Frumos

    Cand trateaza teme legate de deformare fizica, regizorii hollywoodieni se incadreaza in limitele filmelor horror. Filmul regizat de Walter Hill, incearca sa sparga aceste tipare, testand un teren virgin. Mickey Rourke, interpreteaza rolul unui...

    Regia: Walter Hill
    15 0
    6.1
  • The Punisher (1989)

    Pedepsitorul

    Frank Castel este un fost politist a carui familie a fost ucisa de gangsteri, acum el este declarat mort, dar in realitate traieste si cauta razbunare. Prin actiunile sale, el reuseste sa dezbine una dintre cele mai mari familii mafiote.

    Regia: Mark Goldblatt
    31 0
    5.6
  • Wild Orchid (1989)

    Orhideea sălbatică

    Emily, o tânără angajată a unei firme de avocatură, e trimisă în Brazilia împreună cu mai experimentata sa colegă Claudia, pentru definitivarea unui caz. Emily trăiește o șocantă experiență amoroasă, în compania lui Wheeler, un milionar excentric.

    Regia: Zalman King
    16 3
    4.5
  • Weekend at Bernie's (1989)

    Weekend cu Bernie

    Larry Wilson (Andrew McCarthy) si Richard Parker (Jonathan Silverman) isi gasesc seful mort... Insa nimeni altcineva nu pare sa observe acest lucru. Pentru a afla identitatea criminalului, cei doi depun mari eforturi ca sa pastreze aparentele, cum...

    Regia: Ted Kotcheff
    15 0
    6.4
  • Clownhouse (1989)

    Regia: Victor Salva
    1 0
    5.4
  • Rennie sarbatoreste absolvirea impreuna cu unchiul ei, profesorul preferat, prietenul ei si toti fostii colegi de clasa. Acestia pleaca intr-o croaziera.Dar printe ei se afla si un pasager clandestine: criminalul in serie Jason Voorhees.

    Regia: Rob Hedden
    7 2
    4.5
  • Say Anything (1989)

    Spune orice...

    Diane Court, absolventa a unui colegiu din Statele Unite, asteapta cu nerabdare sa plece in Anglia, unde urmeaza sa isi continue studiile. Diane incepe sa iasa in oras cu un fost coleg (John Cusack), dar tatal ei ii interzice sa continue relatia.

    Regia: Cameron Crowe
    8 0
    7.3
  • The 'Burbs (1989)

    Vecinii

    Viata cotidiana a unor familii americane e tulburata de sosirea in cartier a unei familii noi. Aceasta se muta chiar langa Ray (Tom Hanks) si Carol Peterson (Carrie Fisher) carora nu le ia mult timp pana sa observe ca noii vecini sunt foarte ciudati.

    Regia: Joe Dante
    26 0
    6.8
  • Regia: Nobutaka Nishizawa
    0 0
    6.9
  • Do the Right Thing (1989)

    Fă ce e bine

    Un film de antologie magistral regizat de Spike Lee, un film aplaudat de foarte multi si hulit de la fel de multi. O zi foarte calda linistita, atat de linistita cat poate fi intr-un cartier ocupat de populatie de culoare si de emigranti din toate...

    Regia: Spike Lee
    11 2
    8.0
  • Lost Worlds, Vanished Lives (1989)

    Lost Worlds: Vanished Lives

    Un documentar in care popularul David Attenborough prezinta un studiu cuprinzator asupra fosilelor, elemente arheologice care ne ofera o sumedenie de indicii despre felul in care arata viata in preistorie.

    0 0
    8.4