Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1993 - pagina 24 din 24

  • Stalingrad (1993)

    După mai mult de un an de lupte în Est, armatele germane continuă să avanseze în teritoriile apărate de Armata Roşie. Victoriile vin una după alta, moralul trupelor germane este extrem de ridicat, aprovizionarea cu muniţie şi alimente decurge...

    Regia: Joseph Vilsmaier
    58 5
    7.5
  • Carlito's Way (1993)

    Calea lui Carlito

    Al Pacino este un fost lord al unui cartel de droguri, care luptă pentru a se elibera de trecutul violent și înșelător în acest tur de forță al crimelor și violenței, în regia aclamatului regizor Brian DePalma

    Regia: Brian De Palma
    34 1
    7.9
  • Army of Darkness (1993)

    Armata întunericului

    Imbarcat in Oldsmobil-ul sau, an de fabricatie 1988, dotat cu o arma automata, un cablu electric si un manual de chimie din liceu, Ash aterizeaza chiar in mijlocul unui regat bizar, a carui existenta este amenintata de o armata a intunericului.

    Regia: Sam Raimi
    46 5
    7.4
  • Die Hard 2 (1993)

    Greu de ucis 2

    Politistul New Yorkez John McClane asteapta la aeroportul Dulles din Washington cursa la bordul careia se afla sotia sa, cand descopera un adevarat plan de sabotare al sistemului de aterizare al aeroportului.

    Regia: Renny Harlin
    90 1
    7.1
  • Robin Hood: Men in Tights (1993)

    Robin Hood: Bărbați în colanți

    Robin Hood (Cary Elwes) se intoarce acasa din cruciade si afla ca nobilul rege Richard (Patrick Stewart) a fost exilat si ca, in schimb, despoticul John (Richard Lewis) conduce acum Anglia, cu ajutorul serifului din Rottingham (Roger Rees).

    Regia: Mel Brooks
    36 1
    6.7
  • Scent of a Woman (1993)

    Parfum de femeie

    Marcat de un trecut intunecat si de pierderea vederii, morocanosul Frank Slade, interpretat de Al Pacino, alături de pustanul Charlie fac o incredibila partitura a unui cuplu neadaptat in acest tumultuos secol al marilor tensiuni psihologice.

    Regia: Martin Brest
    Oscar-uri:
    60 1
    8.0
  • Home Alone (1993)

    Singur acasă

    Numerosul familion McCallister al micuţului Kevin de 8 ani - părinţi, unchi, fraţi, surori şi veri pornesc cu mic cu mare să petreacă sărbătorile Craciunului în străinătate, la Paris, uitându-l acasă pe băieţel.

    Regia: Chris Columbus
    131 3
    7.7