Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1995 - pagina 11 din 24

  • Rough Magic (1995)

    Puterea magiei

    Myra (Bridget Fonda), asistenta unui magician, e pe punctul de a se casatori din interes cu un senator bogat. Numai ca, in ajunul nuntii, magicianul, care nu era deloc de acord cu legatura dintre cei doi, moare, ucis accidental de viitorul mire.

    Regia: Clare Peploe
    2 0
    5.5
  • Barsaat (1995)

    Triumful dragostei

    Badal este un băiat naiv dar inteligent care provine dintr-un sat mic. Cunoaște o fată drăguță și după câteva aventuri și încurcături, cei doi se îndrăgostesc. Dar acest lucru nu e văzut cu ochi buni de tatăl ei.

    Regia: Rajkumar Santoshi
    2 0
    5.5
  • Operation Dumbo Drop (1995)

    Operațiunea Dumbo

    În timpul războiului din Vietnam, trupele americane, staționate într-un mic sat de unde spionează toate mișcările inamicului, au de îndeplinit o misiune strict secretă, urgentă și... de proporții uriașe!

    Regia: Simon Wincer
    9 0
    5.2
  • Sharpe's Gold (1995)

    Comandantul Sharpe: Arme și aur

    5 0
    7.5
  • Sharpe's Battle (1995)

    Comandantul Sharpe: Vânătoarea de lupi

    8 0
    8.0
  • Embrace of the Vampire (1995)

    Îmbrățișarea vampirului

    Știind că în trei zile va cădea într-un somn etern, un vampir o găsește într-un mic colegiu pe Charlotte, sufletul lui pereche reîncarnat și e hotărât să-i ofere viață veșnică, asta în cazul în care va putea să o seducă...

    Regia: Anne Goursaud
    5 3
    4.4
  • Un polițist a cărui slujbă îl împiedică să meargă la competiția de kung-fu a fiului său. Când este trimis sub acoperire să se infiltreze într-o bandă periculoasă, arestarea lui - care facea parte din plan - îl face pe fiul lui să se simtă înjosit.

    Regia: Corey Yuen
    12 0
    6.5
  • Immortal Beloved (1995)

    O iubire nemuritoare

    Dupa moartea lui Beethoven, prietenul acestuia, Anton Schindler, gaseste o scrisoare-testament prin care compozitorul isi lasa bunurile lumesti unei "iubiri nemuritoare" fara nume. Schindler porneste in cautarea misteriosului personaj, luand...

    Regia: Bernard Rose
    22 0
    7.4
  • A Goofy Movie (1995)

    Filmul lui Goofy: Peripeții în familie

    Îndrăgostit până peste poate, Max face o promisiune foarte îndrăzneață unei fete, însă șansele de a-și duce la capăt făgăduiala devin aproape nule după ce tatăl lui, Goofy, îl ia împotriva voinței lui într-o călătorie de-a lungul și de-a latul țării

    Regia: Kevin Lima
    7 0
    6.9
  • A Little Princess (1995)

    O prințesă adevărată

    Cand Sara ramane orfana, Miss Minchin o transforma in servitoare si incearca sa o umileasca cu orice prilej. Sara isi gaseste insa refugiul in imaginatie si orice ar face Miss Minchin nu-i poate zdruncina convingerea ca toate fetitele sunt printese

    Regia: Alfonso Cuarón
    10 0
    7.6
  • Junior (1995)

    Gravidul

    Doctorul Hess lucrează la producerea unui medicament care să le ajute pe femei să aibă copii. Pentru că nu are voie să testeze medicamentul pe canalele normale, partenerul său vine cu o idee: să fure un ovul şi să-l implanteze în corpul lui Hess.

    Regia: Ivan Reitman
    20 0
    4.7
  • Money Train (1995)

    Trenul cu bani

    Charlie şi John, doi poliţişti, unul alb şi unul negru, au crescut ca fraţii la propriu. Una dintre îndatoririle lor e să păzească trenul cu bani care, ce se îndrepta direct spre banca rezervelor federale. În glumă, cei doi se gândesc la jaf.

    Regia: Joseph Ruben
    28 0
    5.7
  • The Bridges of Madison County (1995)

    Podurile județului Madison

    Doi oameni obisnuiti. O intalnire intamplatoare. O poveste de dragoste extraordinara. Clint Eastwood si Meryl Streep sunt starurile acestei povesti pasionale despre doua existente irevocabil unite de "Podurile din Madison County".

    Regia: Clint Eastwood
    30 0
    7.6
  • Showgirls (1995)

    Seducție la Las Vegas

    Nomi Malone pleaca la Las Vegas pentru a deveni artista. Dupa ce lucreaza o vreme ca stripteuza, da lovitura participand la o auditie pentru o productie a cazinoului. Dar, cu aceasta ocazie, afla ca pretul platit sa fie prea mare.

    Regia: Paul Verhoeven
    26 7
    5.1