Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1995 - pagina 24 din 24

  • Heat (1995)

    Obsesia

    Împreună cu cei trei parteneri ai săi, Neil și-a asumat succesul și reușita a foarte multe jafuri. Acum el planifică să se retragă din meserie, însă nu înainte de o ultimă acțiune.

    Regia: Michael Mann
    109 3
    8.3
  • GoldenEye (1995)

    Agentul 007 contra GoldenEye

    Vremurile s-au schimbat. Cortina de fier a căzut și o nouă lume a luat naștere. Lupta s-a schimbat, dar personajele sunt aceleași. Fermecătorul Pierce Brosnan joacă rolul legendarului agent 007 și face din acest film un succes de casă.

    Regia: Martin Campbell
    75 2
    7.2
  • Bad Boys (1995)

    Băieți răi

    Intr-o noapte torida de vara, e furata o cantitate uriașă de heroina, de 100 de milioane de dolari, chiar din incaperea destinata depozitarii dovezilor. Marcus si Mike, doi detectivi cam trasniti vad in rezolvarea acestui caz sansa vietii lor.

    Regia: Michael Bay
    86 1
    6.8
  • The Usual Suspects (1995)

    Suspecți de serviciu

    Cel mai tare truc nascocit vreodata de catre Diavol a fost sa convinga lumea ca nu exista. Aceasta replica, rostita de Roger Verbal Kint reprezinta ideea de baza a acestui thriller inteligent, plin de suspans si sange rece, regizat de Bryan Singer.

    Regia: Bryan Singer
    Oscar-uri:
    58 2
    8.5
  • Mortal Kombat (1995)

    Lupta mortală

    Recital de arte martiale si efecte speciale in aceasta poveste despre trei mizantropi care ajung in situatia de a raspunde de soarta omenirii. Forte malefice de pe celalalt taram ameninta sa distruga Pamantul, dar ofera o ultima sansa muritorilor.

    Regia: Paul W. S. Anderson
    36 1
    5.8
  • Casino (1995)

    Cazinoul

    Cronica a trei personaje: "Ace" (Robert De Niro), un adevarat maestru al pariurilor, Nicky (Joe Pesci), om important al Mafiei si bun prieten cu Ace si Ginger McKenna (Sharon Stone), o fosta prostituata pasionata de bijuterii si dornica de bunastare.

    Regia: Martin Scorsese
    84 1
    8.2
  • Forrest Gump (1995)

    Povestea începe cu o pană căzând la piciorul lui Forrest. Forrest o ia și o pune în geanta sa. Așezat pe o bancă, așteptând autobuzul, Forrest, pe parcursul filmului, își povestește viașa care este aidoma penei luate de vânt.

    Regia: Robert Zemeckis
    Oscar-uri: x 6
    83 1
    8.8
  • Braveheart (1995)

    Inimă neînfricată

    Filmul are drept subiect lupta patriotilor scotieni impotriva opresorilor englezi. Este o poveste incredibila despre curaj, loialitate, onoare si despre brutalitatea razboaielor. Si mai este o miscatoare poveste de dragoste.

    Regia: Mel Gibson
    Oscar-uri: x 5
    91 0
    8.3