Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1995 - pagina 23 din 24

  • Jumanji (1995)

    Alan, un băiețel ca oricare altul, descoperă un joc misterios numit Jumanji. Atunci când îl joacă împreună cu prietena lui, Sarah, lucruri foarte ciudate încep să se-ntâmple, iar Alan este transportat într-o altă lume, în jungla fermecată din Jumanji

    Regia: Joe Johnston
    84 2
    7.1
  • Fără a avea idee despre ce poartă în creierul sau, Johnny trebuie să descopere codurile secrete de acces ale informațiilor pe care le poartă pentru a le putea elimina. Daca nu reuseste, va muri...

    Regia: Robert Longo
    28 1
    5.6
  • Un tanar fermecator, cu masca si spada, crede ca - daca sare in gol - va pune capat tuturor problemelor. Lumea il salveaza si îl duce la psihiatru. Doctorul Mickler (Marlon Brando) se intalneste cu acest om, care e convins ca e Don Juan.

    Regia: Jeremy Leven
    21 0
    6.7
  • Batman Forever (1995)

    Batman pentru totdeauna

    Cavalerul Intunecat din Gotham City se confrunta in aceasta a treia transpunere cinematografica a fascinantei povesti a lui Batman (Val Kilmer) cu doua personaje infame: Two Face (Tommy Lee Jones) si Riddler (Jim Carrey).

    Regia: Joel Schumacher
    35 0
    5.4
  • În călătoria de 75 de ani a navei Voyager către Pământ, echipajul întâlnește specii necunoscute pe măsură ce se apropie de un sector spațial misterios.

    Scenariul: Rick Berman, Michael Piller, Jeri Taylor
    54 1
    7.9
  • Toy Story (1995)

    Povestea Jucăriilor

    Woody este o păpuşă-cowboy cu sfori, care a petrecut cinci ani pe noptiera de la capul patului unui băieţel pe nume Andy, câştigând astfel statutul de jucărie preferată şi devenind liderul incontestabil al celorlalte jucării.

    Regia: John Lasseter
    28 0
    8.3
  • Desperado (1995)

    Banderas interpretează rolul unui mariachi, un soi de menestrel modern. În încercarea de a se răzbuna pe infamul boss al cartelului de droguri mexican, cântărețul se vede prizonier într-o lume dură în care rafalele de gloanțe fac parte din cotidian.

    Regia: Robert Rodriguez
    54 1
    7.1
  • Apollo 13 (1995)

    „Houston, avem o problemă”, aceastea sunt cuvintele care au marcat zilele tensionate ale crizei misiunii Apollo 13. Suspansul, frica, adrenalina din acele zile sunt surprinse în filmul inspirat și purtând numele misiunii din 1970.

    Regia: Ron Howard
    Oscar-uri:
    35 0
    7.7
  • Hackers (1995)

    Meșteritorii

    Dade Murphy era un hacker chiar și în copilărie. A fost arestat și i s-a interzis să folosească orice calculator până la vârsta de 18 ani. Apoi se mută la New York pentru a se întâlni un grup de hackeri. De asemenea, se îndrăgostește de Kate Libby.

    Regia: Iain Softley
    28 1
    6.2
  • Under Siege 2: Dark Territory (1995)

    Sub asediu 2: Teritoriul întunecat

    Intr-un tren in mare viteza, teroristii condusi de Travis Dane au instalat comandamentul central, de unde, prin intermediul unei antene speciale, pot intra in legatura cu un satelit si declansa o catastrofala explozie nucleara.

    Regia: Geoff Murphy
    45 0
    5.5
  • Waterworld (1995)

    Lumea apelor

    Waterworld e un SF a carui actiune se petrece undeva intr-un viitor indepartat si infricosator, cand Pamantul este acoperit in totalitate de apa, iar oamenii incearca sa supravietuiasca.

    Regia: Kevin Reynolds
    81 2
    6.3
  • Pocahontas (1995)

    Povestea ne poartă la începutul secolului al 17-lea, când coloniștii iau cu asalt Lumea Nouă. În numele noii puteri, pentru a-i îndrepta pe "sălbatici", populația "civilizatoare" le pustiește nu doar bogățiile naturale, ci și moștenirea culturală

    Regia: Mike Gabriel, Eric Goldberg
    Oscar-uri:
    13 0
    6.7
  • Twelve Monkeys (1995)

    Armata celor 12 maimuțe

    Misterul „Armatei celor 12 maimuţe” se află între trecut şi viitor, între luciditate şi nebunie, între vis şi realitate. Acţiunea filmului are loc în anul 2035 când omenirea subzistă într-o dezolantă lume a morţii.

    Regia: Terry Gilliam
    62 8
    8.0
  • Se7en (1995)

    Seven

    Un criminal în serie cu o minte sclipitoare începe un joc de-a șoarecele și pisica cu doi detectivi criminaliști. Cel mai vârstnic dintre ei urmează să iasă la pensie într-o săptămână, așa că vrea să-l prindă pe criminal cât mai repede cu putință.

    Regia: David Fincher
    97 3
    8.6
  • Die Hard with a Vengeance (1995)

    Greu de ucis 3

    Lucrurile merg rau pentru John: casnicia lui se destrama, a fost suspendat din functie, iar fratele lui Hans, teroristul pe care l-a aruncat de pe o cladire in urma cu cativa ani, ameninta sa arunce in aer o scoala.

    Regia: John McTiernan
    87 1
    7.6