Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1995 - pagina 20 din 24

  • In 1939, Elena pleaca la Paris ghidata de vocea scriitoarei din ea. Ceea ce gaseste acolo este vocea femeii din ea.

    Regia: Zalman King
    6 2
    4.7
  • The Net (1995)

    Rețeaua de calculatoare

    Angela este o expertă în computere pentru care pasiunea pentru universul digital se transformă în cel mai negru coșmar al vieții ei. Într-o zi, Angela dă din întâmplare peste niște informații guvernamentale strict secrete.

    Regia: Irwin Winkler
    31 0
    6.0
  • Copycat (1995)

    Crime la indigo

    Filmul investigheaza psihologia unui criminal in serie care isi alege victimele dupa cele mai atipice criterii. El reconstituie in fapt crime abominabile comise de ucigasi in serie celebri din istoria Americii, instaurand teroarea in San Francisco.

    Regia: Jon Amiel
    19 0
    6.6
  • Rumble in the Bronx (1995)

    Bubuială în Bronx

    Sosit la New York pentru a participa la nunta unchiului său, Keong se oferă să aibă grijă de magazinul lui pe perioada lunii de miere. Aici se va confrunta cu bande care creează probleme în cartier, așa ca va rezolva situația în stilul lui personal.

    Regia: Stanley Tong
    36 2
    6.7
  • The American President (1995)

    Președintele american

    Cum se descurcă un bărbat văduv, lider al unei lumi întregi libere, cu multele și importantele obligații față de țară, cu nevoile obișnuite de om și, pe deasupra, și cu încercările zilnice de a cuceri o femeie?

    Regia: Rob Reiner
    24 1
    6.8
  • Mallrats (1995)

    Șobolanii centrului comercial

    Filmul, in regia lui Kevin Smith, este o comedie spumoasa cu si pentru tineri. Situata intr-un mall, pelicula urmareste cateva fire de poveste cu indragostiti, dusmani si prieteni. Brodie si T.S., doi prieteni liceeni obsedati de benzi desenate,...

    Regia: Kevin Smith
    10 1
    7.0
  • Nick of Time (1995)

    Crimă contra-cronometru

    Gene, contabil, ajunge în Gara Centralã din L.A. împreunã cu fiica sa de 6 ani pentru a se trezi în cel mai groaznic cosmar. Doi strãini îl despart de fiica lui, paarte dintr-un plan elaborat de a o prinde pe reprezentanta oficialã a guvernului.

    Regia: John Badham
    26 4
    6.3
  • Powder (1995)

    Copilul fulgerului

    Un adolescent crescut şi educat într-un mic orăşel din Texas, de bunicii săi, total izolat, fără prieteni sau colegi de şcoală, deosebit de inteligent, suferă de albinism: piele albă, ochi aproape roz, absenţa părului. Corpul său produce efecte...

    Regia: Victor Salva
    20 1
    6.6
  • To Die For (1995)

    Pe viață și pe moarte

    Viata a trei tineri adolescenti este schimbata in mod dezastruos si ireparabil de Suyanne (Nicole Kidman), o femeie tanara, foarte frumoasa, perfect constienta de felul in care o vad barbatii si total lipsita de scrupule. Ea stie foarte bine ce...

    Regia: Gus Van Sant
    13 3
    6.8
  • Vampire in Brooklyn (1995)

    Vampir în Brooklyn

    Maximillian e unicul supravietuitor al elitei vampirilor din Insulele Caraibe. Ca ultim descendent, el trebuie sa isi gaseasca o partenera pentru a perpetua specia. Cea mai potrivita femeie pentru a-i implini dorinta pare a fi o tanara din Brooklyn.

    Regia: Wes Craven
    17 1
    4.6
  • Bad Blood (1995)

    Viper

    Regia: Tibor Takács
    1 0
    4.6
  • Cutthroat Island (1995)

    Insula secretelor

    Morgan Adams (Geena Davis) primeşte ca moştenire de la tatăl său aflat pe moarte nava lui de pirat şi o bucată dintr-o hartă inscripţionată pe scalpul lui.

    Regia: Renny Harlin
    51 1
    5.7
  • Friday (1995)

    Vineri

    Craig (Ice Cube) si Smokey (Chris Tucker) sunt doi tineri din Los Angeles aflati intr-o permanenta cautare de bani pentru distractii. Filmul incepe cu o zi obisnuita din viata lor, o dupa-amiaza de vineri, in care, ca de obicei, cei doi tineri...

    Regia: F. Gary Gray
    27 1
    7.2
  • Virtuosity (1995)

    Virtuozitate

    El este Sid 6.7., o creatie virtuală concepută special pentru a pune la încercare politia din L. A. Dar Sid nu se mai joacă. A reusit să treacă dincolo de granitele spatiului cibernetic.

    Regia: Brett Leonard
    18 2
    5.5
  • Outbreak (1995)

    Alerta

    O boala virulenta de provenienta africana este adusa accidental in Statele Unite. Colonelul Sam Daniels si echipa sa de medici militari trebuie sa gaseasca sursa si radacinile virusului inainte ca acesta sa ucida intreaga populatie a tarii.

    Regia: Wolfgang Petersen
    25 0
    6.6