Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1997 - pagina 13 din 28

  • Live Flesh (1997)

    Sânge fierbinte

    Victor Plaza împărtășește prima lui experiență sexuală cu Elena, fiica unui diplomat, amatoare de droguri. David - unul dintre polițiștii veniți la Elena acasă pentru a o surprinde în flagrant delict, este împușcat în busculada creată și rămâne...

    Regia: Pedro Almodóvar
    10 1
    7.3
  • The Night Flier (1997)

    Demonul Noptii

    Doi reporteri de la un ziar de scandal investigheaza povestea Zburatorului Noptii, un criminal in serie. Acesta are un avion particular cu care zboara in aeroporturile mici. Acolo sunt apoi descoperiti oameni morti, mutilati si desangvinizati. Ar...

    Regia: Mark Pavia
    9 0
    6.0
  • Princess Mononoke (1997)

    Prințesa Mononoke

    Inspirata din folclorul japonez, Printesa Mononoke este povestea animata a razboiului dintre civilizatia invadatoare si zeitatile-animale ale padurii, o lupta care ameninta sa distruga echilibrul fortelor naturii.

    Regia: Hayao Miyazaki
    17 2
    8.3
  • Selena (1997)

    "Selena" este povestea vibranta a cantaretei cu acelasi nume, castigatoare a premiului Grammy, a carei viata a luat sfarsit in apogeul carierei sale.

    Regia: Gregory Nava
    16 0
    6.8
  • Auzaar (1997)

    Regia: Sohail Khan
    2 0
    4.5
  • Spawn (1997)

    Arma dreptății

    Un asasin pe nume Al Simmons este tras pe sfoara si apoi lichidat de imoralul sau sef, Jason Wynn. Ajuns in iad, Al face un pact cu Diavolul care il ajuta sa revina pe Pamant metamorfozat intr-un strigoi oribil, supranumit Spawn.

    Regia: Mark A.Z. Dippé
    28 2
    5.2
  • Tierra (1997)

    Earth

    Undeva, în oceanul negru care este cosmosul, Angel soseste într-o zona cu culturi de vita de vie, une avea menirea de a eradica o insecta care face ca gustul recoltei sa se schimbe. În comunicarea pe care o are cu oamenii locului, Angel gaseste...

    Regia: Julio Medem
    0 1
    7.3
  • Yat goh ho yan (1997)

    Băiat de treabă

    Jackie Chan interpreteaza rolul unui neobisnuit bucatar, expert in arte martiale, care este prins, fara voia lui, intr-un adevarat razboi intre doua retele de traficanti de droguri.

    Regia: Sammo Hung
    43 3
    6.2
  • Bella Mafia (1997)

    Cinci vaduve, sotii sau logodnice ale barbatilor din familia de mafioti Luciano se transforma in ingeri ai razbunarii, folosind reteta mafiota binecunoscuta. Doua prezente feminine puternice, Vanessa Redgrave si Nastassja Kinski, intr-un film...

    Regia: David Greene
    8 0
    6.8
  • The Pest (1997)

    Măscăriciul

    Pestario este un escroc portorican care traieste in Miami. Acesta datoreaza o suma mare de bani mafiei irlandeze. Pentru a face rost de bani, el accepta sa ia parte la o vanatoare alaturi de un german bogat, fara sa stie ca el este, de fapt, vanatul.

    Regia: Paul Miller
    4 1
    4.8
  • The Man Who Knew Too Little (1997)

    Omul care știa prea puțin

    Pentru a nu-i strica petrecerea cu staif la care a invitat oameni de afaceri influenti, un tanar bogat ii da fratelui sau, un biet angajat la un magazin de casete video, un bilet la Teatrul Vietii.

    Regia: Jon Amiel
    14 2
    6.6
  • Bliss (1997)

    Extaz

    Craig Sheffer, Sheryl Lee, Terence Stamp si Spalding Gray stralucesc in acest film care arunca o privire sincera asupra sexului si a riscului emotional.

    Regia: Lance Young
    6 3
    6.0
  • Wilde (1997)

    Oscar Wilde

    Filmul prezinta viata lui Oscar Wilde cu partile ei bune si cu situatiile neplacute si mai ales cu problema homosexualitatii.

    Regia: Brian Gilbert
    5 0
    6.9
  • The MatchMaker (1997)

    Pețitorul

    Pentru multe femei perspectiva de a vizita Irlanda cu dealurile ei verzi si vaile pitoresti ar fi incintatoare. Doamnele ar mai descoperi ca barbatii roscovani de prin partile locului irezistibili. Dar Marcy Tizard nu se lasă ușor impresionată.

    Regia: Mark Joffe
    4 1
    6.5