Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1997 - pagina 22 din 28

  • Mr. Magoo (1997)

    Chior să fii, noroc să ai!

    Magoo este un milionar excentric cu serioase probleme de vedere care, însă, refuză să poarte ochelari. Evident, chestiunea îl pune adesea în încurcături caraghioase, iar cea mai serioasă este că participă la jefuirea unui muzeu, fără să realizeze.

    Regia: Stanley Tong
    14 1
    4.1
  • Freeway (1997)

    O variantă modernă a poveștii Scufiței Roșii; după ce mama și tatăl ei vitreg sunt arestați, Vanessa Lutz, o fată de 15 ani, hotărăște că ar fi mai bine să meargă la bunica ei pe care nu o cunoaște, decât să meargă în alt cămin pentru orfani. Pe...

    Regia: Matthew Bright
    11 3
    6.8
  • The Land Before Time V: The Mysterious Island (1997)

    Tinutul stravechi V: Insula misterioasa

    Într-o zi, un nor de Devoratori-de-Frunze se abate asupra Marii Vãi si devoreazã fiecare plantã ivitã în cale. Acum Valea, cândva plinã de o vegetatie luxuriantã, este pustiitã, iar turmele trebuie sã-si gãseascã un nou loc de pãsune pânã ce iarba...

    Regia: Charles Grosvenor
    3 0
    5.9
  • Incognito (1997)

    Harry Donovan (Jason Patric) este un falsificator de mare clasa care accepta sa reproduca un tablou pierdut de Rembrandt. Dar in timp ce lucreaza la falsul sau in Paris, orasul iubirii isi cere tributul: Harry o cunoaste pe Marieke si se...

    Regia: John Badham
    13 2
    6.4
  • Amazon (1997)

    Samanul indian Julio Mamani si etnobotanistul Mark Plotnik pornesc in cautarea de plante medicinale in magnificul areal din bazinul fluviului Amazon...

    Regia: Kieth Merrill
    1 0
    6.8
  • Breakdown (1997)

    Dispariția

    Ce se intampla daca masina pe care o conduci se strica in desert sub soarele nemilos? Breakdown cu Kurt Russell, J.T. Walsh si Kathleen Quinlan este un thriller care vorbeste despre paranoia cuiva care a ramas departare de civilizatie.

    Regia: Jonathan Mostow
    27 7
    7.0
  • Pardes (1997)

    Triunghiul Dragostei

    Kishorilal traieste de mult timp in America, dar nu a uitat tara sa natala, India, si nici obiceiurile stravechi. Dorinta sa e sa gaseasca o sotie indianca pentru fiul sau, Rajiv, care e foarte bine adaptata in America.

    Regia: Subhash Ghai
    1 0
    6.9
  • Wishmaster (1997)

    Un duh demonic incerca sa-i implinesca stapanului sau trei dorinte, care o sa-i permita acestuia sa isi cheme armata pe Pamant.

    Regia: Robert Kurtzman
    8 2
    5.8
  • Gang Related (1997)

    Intre lege si crima

    Divinci si Rodriguez sunt doi politisti corupti, care au probleme serioase create de lipsa banilor. Ca sa faca rost de banii care le lipsesc, cei doi incep sa vanda drogurile confiscate de politie, iar apoi ucid cumparatorii.

    Regia: Jim Kouf
    11 2
    6.4
  • Picture Perfect (1997)

    Partenerul ideal

    Pentru a castiga inima barbatului pe care-l iubeste, si care pare interesat mai degraba de femeile aflate intr-o relatie, Kate vrea sa-i atraga atentia pretinzand ca are deja un logodnic.

    Regia: Glenn Gordon Caron
    12 1
    5.5
  • Vegas Vacation (1997)

    Vacanța în Vegas

    Dupa o groaza de peripetii, familia Griswold alege destinatia perfecta: Las Vegas, Nevada! Numai ca nimeni nu a luat in seama un amanunt... Tentatiile din Las Vegas sunt presarate cu stralucire, dar si cu capcane periculoase...

    Regia: Stephen Kessler
    12 1
    5.9
  • The Beautician and the Beast (1997)

    Frumoasa si dictatorul

    O cosmeticiana din America (Fran Drescher) este din greseala luata drept profesor academician, de reprezentantul unui dictator est european (Timothy Dalton). In urma confuziei, ea este rugata sa devina meditatorul particular al copiilor dictatorului.

    Regia: Ken Kwapis
    11 2
    5.5
  • Grosse Pointe Blank (1997)

    Punct ochit, punct lovit

    Martin si-a facut un nume ca specialist in asasinate. Ajuns in culmea succesului, el totusi simte ca viata lui este goala. Manat de dorinta de a gasi "implinire si adevar", el hotaraste sa participe la reuniunea de 10 ani de la terminarea liceului.

    Regia: George Armitage
    16 2
    7.3
  • Regia: Yash Chopra
    1 1
    7.0
  • Most Wanted (1997)

    Cel mai căutat

    In timpul razboiului din Golf, sergentul James Dunn este acuzat pe nedrept ca si-a lichidat superiorul. Dunn este condamnat la moarte intr-o inchisoare militara, dar este salvat in drum spre penitenciar de un comando special ultrasecret.

    Regia: David Hogan
    16 1
    5.6