Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1997 - pagina 23 din 28

  • A Life Less Ordinary (1997)

    O viață mai puțin obișnuită

    Robert (Ewan McGregor) este, pur si simplu, un pierde-vara. Este un functionaras intr-o corporatie gigantica, dar scrie ceea ce spera el sa fie unul din cele mai mari romane americane, visand la... o viata mai putin obisnuita.

    Regia: Danny Boyle
    8 2
    6.3
  • Volcano (1997)

    Vulcanul

    Orasul Ingerilor, Los Angeles, este o metropola cu o stralucire fara egal, dar si un oras care se confrunta cu poluarea si delincventa. Nesigur, terenul pe care este construit, ascunde sursele unor dezastre ce se pot declansa oricand cu usurinta.

    Regia: Mick Jackson
    17 1
    5.5
  • Mimic (1997)

    Cauza si efect

    Cu ajutorul ingineriei genetice, combinand ADN-ul de la mai multe specii, dr.Susan Tyler si sotul ei reusesc sa creeze un organism care poate distruge un flagel periculos. Ei elibereaza organismul in ecosistemul orasului, fara a realiza consecintele

    Regia: Guillermo del Toro
    16 1
    6.0
  • Midnight in the Garden of Good and Evil (1997)

    Miezul nopții în grădina binelui și răului

    Clint Eastwood reuşeşte să surprindă cu mare artă o poveste urbană a anilor '80, în care există un echilibru între bine şi rau şi în care ne este descrisă o lume bizară şi puternică, specifică marilor oraşe.

    Regia: Clint Eastwood
    9 1
    6.6
  • Metro (1997)

    Polițist la San Francisco

    Scott (Eddie Murphy) este unul dintre cei mai extravaganti politisti ai departamentului din San Francisco, dar totodata specialistul numarul 1 in negocieri de ostatici. Îl asteapta confruntarea cu un adversar redutabil: Korda, un criminal periculos.

    Regia: Thomas Carter
    21 0
    5.6
  • Dobermann (1997)

    Filmul ne poartă în violenta lume a drogurilor și criminalității, unde legea e făcută de bărbați duri care au lângă ei frumuseți răpitoare. Dobermann (Vincent Cassel) e liderul unei mari bande criminale. Iubita lui e Nat La Gitane (Monica Belucci).

    Regia: Jan Kounen
    6 1
    6.5
  • The Rainmaker (1997)

    Omul care aduce ploaia

    Rudy Baylor, proaspăt absolvent al facultăţii de drept, acceptă să-i reprezinte într-un proces pe părinţii unui tânăr de 22 de ani, condamnat să moară deoarece asigurările refuză să-i plătească tratamentul medical costisitor.

    Regia: Francis Ford Coppola
    22 0
    7.2
  • Murder at 1600 (1997)

    Crimă la nr. 1600

    Detectivul Harlan Regis este chemat la Casa Alba, dupa ce o tanara femeie a fost gasita moarta chiar acolo. Regis isi da seama ca nu va fi o investigatie obisnuita, mai ales ca cercetarile ii sunt impiedicate de Serviciul Secret.

    Regia: Dwight H. Little
    30 0
    6.1
  • The Full Monty (1997)

    Gol pușcă

    Sase someri din Sheffield vor sa termine cu saracia si se hotarasc sa faca strip-tease. Formatia lor se vrea o varianta Yorkshire a celebrei trupe Chippendales.

    Regia: Peter Cattaneo
    Oscar-uri:
    11 1
    7.2
  • The Devil's Own (1997)

    Prieten și dușman

    Brad Pitt joacă rolul lui Frankie McGuire, un adept IRA, mișcarea separatistă irlandeză, care și-a văzut tatăl ucis de soldații Armatei Britanice. El avea să crească sperând că într-o bună zi să-i ucidă pe criminalii părintelui sau.

    Regia: Alan J. Pakula
    25 0
    6.2
  • Dante's Peak (1997)

    Orașul Infernului

    Vulcanologul Harry Dalton și primarul din Dante's Peak, Rachel Wando, încearcă să-i convingă pe locuitorii orașului că trăiesc într-un pericol permanent. Orașul, cu numai 8000 de locuitori, se află la poalele unui vulcan uriaș gata să erupă.

    Regia: Roger Donaldson
    41 1
    6.0
  • U Turn (1997)

    Ocol Primejdios

    Când mașina lui Bobby se strică în deșert pe drumul lui spre Las Vegas ca să le dea banii înapoi unor oameni care deja i-au luat două degete, el este prins într-un oraș din apropiere unde tot ce poate merge prost merge prost.

    Regia: Oliver Stone
    17 1
    6.7
  • Hoodlum (1997)

    Gangsteri

    Harlem, anii `30. De curand iesit din inchisoare, Ellsworth descopera ca Harlemul nu mai este la fel ca inainte. Stephanie, o femeie care conduce un joc de loterie ce da sarmanilor speranta, este la concurenta cu regele berii din Bronx

    Regia: Bill Duke
    12 1
    6.3
  • Evita (1997)

    Filmul spune povestea Evei Duarte, o fata de conditie modesta, care isi paraseste oraselul rural pentru Buenos Aires, in compania cantaretului latin Agustin Magaldi, pentru ca, in cele din urma, sa devina sotia presedintelui Juan Peron.

    Regia: Alan Parker
    Oscar-uri:
    14 1
    6.3
  • The Peacemaker (1997)

    Făcătorul de pace

    Doua trenuri se ciocnesc intr-o regiune indepartata din Rusia. Unul dintre ele transporta pasageri, iar celalalt arme nucleare ce urmau sa fie dezafectate conform unui acord international Impactul este urmat de o explozie ce alertează toate guvernele

    Regia: Mimi Leder
    25 2
    6.0