Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1999 - pagina 15 din 35

  • The Limey (1999)

    Englezul

    Un englez proaspat eliberat din inchisoare se duce in Los Angeles hotarat sa se razbune pe cei care se faceau vinovati de moartea fiicei lui si care mascasera crima intr-un accident de masina.

    Regia: Steven Soderbergh
    15 5
    6.9
  • The Last Don (1999)

    Ultimul Don

    Puterea nu inseamna Orice, ci Totul!

    4 0
    7.1
  • Bowfinger (1999)

    Cățelul detectiv

    Bowfinger, un producător ce vrea să realizeze o capodoperă cu numai 2.000 de dolari în buzunar, își pune, cu inventivitate, protagonistul în diferite situații care mai de care mai „horror”.

    Regia: Frank Oz
    13 3
    6.5
  • The Omega Code (1999)

    Cod Omega

    Mesaje profetice care provin din antichitate sunt ascunse in spatele unor complicate coduri, in paginile cartii sfinte Tora. Cele mai bine pastrate secrete si evenimentele care au bulversat istoria se regasesc in acele mesaje, insa o singura...

    Regia: Robert Marcarelli
    2 0
    3.5
  • Notting Hill (1999)

    Dealul Notting

    William Thacker locuiește în Notting Hill, un binecunoscut cartier din vestul Londrei. Divorțat, crede că trece printr-o perioadă ciudată a vieții lui. Într-o zi, o vede pe Anna Scott, celebra vedetă de cinema.

    Regia: Roger Michell
    34 5
    7.2
  • Pirates of Silicon Valley (1999)

    Pirații Văii Siliciului

    Filmul este un semidocumentar despre oamenii care au pus bazele tehnologiei PC, anii lor de colegiu, primii pasi in fondarea companiilor si actiunilor lor, care au dus la formarea celor doua mari imperii: Apple Computer Corporation si Microsoft Inc..

    Regia: Martyn Burke
    3 0
    7.2
  • Ringu 2 (1999)

    Avertizarea 2

    Corpul unei femei a fost gãsit într-un loc închis ermetic timp de 30 de ani. Autopsia spune insa cã moartea a fost recentã. Un politist ancheteazã crimele neelucidate, iar un reporter pasionat lucreazã la elucidarea misterului.

    Regia: Hideo Nakata
    0 1
    5.9
  • Pushing Tin (1999)

    Turnul de contol

    Comedie despre doi controlori de trafic aerian, a caror rivalitate intensa pentru pozitia de lider declanseaza un haos comic în carierele si casniciile lor - dar si printre avioanele din spatiul aerian pe care îl monitorizeaza!

    Regia: Mike Newell
    15 1
    6.0
  • Simon Sez (1999)

    Echipa de șoc

    Simon, agent secret, conduce o echipa la fel de insolita intr-o actiune de recuperare a unei dischete ce contine un program militar foarte secret. Daca discheta ajunge in miinile unor raufacatori, consecintele pot fi dezastruoase

    Regia: Kevin Elders
    5 0
    2.6
  • The Corruptor (1999)

    Corupție în cartierul chinezesc

    Nick Chen (Yun-Fat) este unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai eficienţi ofiţeri de poliţie din New York şi totodată primul chinez imigrant în acţiune oficială. Sarcina lui este să vegheze asupra liniştii şi ordinii în periculosul Chinatown.

    Regia: James Foley
    27 0
    6.1
  • Shakespeare in Love (1999)

    Shakespeare îndrăgostit

    Există două lucruri pe care Will Shakespeare (Joseph Fiennes) trebuie să le afle despre aleasa inimii lui: nu numai că ea trebuie să se mărite cu altul, dar și că se dă drept bărbat pentru a obține rolul principal în cea mai recentă piesă a lui Will.

    Regia: John Madden
    Oscar-uri: x 7
    28 0
    7.1
  • Varsity Blues (1999)

    Învingătorii

    Intr-un orasel din Texas, echipa de fotbal a liceului este in competitie. Antrenorul si liceenii de 17 ani se lupta si spera ca vineri seara sa-i poata bucura cu o victorie pe toti suporterii.

    Regia: Brian Robbins
    4 3
    6.5
  • South Park: Bigger, Longer & Uncut (1999)

    South Park: Mai mare, mai lung și necenzurat

    South Park este un orăşel liniştit, cu cetăţeni paşnici, până când un eveniment tulburător şi revoltător îi aduce localnicii în situaţia de a declanşa orebeliune fără seamăn

    Regia: Trey Parker
    4 0
    7.7
  • Stuart Little (1999)

    Șoricelul familiei

    Doamna Little (Geena Davis), domnul Little (Hugh Laurie) si fiul lor George merg la un orfelinat pentru a adopta un fratior pentru George. In timpul intalnirilor cu copiii de aici, atentia le este atrasa de un soarece pe nume Stuart.

    Regia: Rob Minkoff
    11 0
    6.0
  • The Story of Us (1999)

    Regăsirea

    In cel de-al cinsprezecelea an de casnicie, Ben (Bruce Willis) si Katie (Michelle Pfeiffer) isi trimit copiii in tabara si isi pun la punct planul de separare. De aici incepe o poveste care induioseaza prin verosimilitatea ei, pentru ca ceea ce...

    Regia: Rob Reiner
    14 0
    6.0